A eto po slikama vidim da je tim dosta izmijenjen.. Pa i podmladjen

Zelim vam srecu .. Otislo je dosta dobrih igraca.. A dosli neki malisani.. Vidjet cemo kako ce to izgledati

olimpic ne moze biti favorit to je klub koji postoji radi jednog covjeka ,njim nisu u cilju trofeji nihov cilj je prodati dobro 2 igraca ,prodati nekom utakmicu i tome slicno .PES2012 je napisao/la:Pratim olimpic vec duze vrijeme .. Jedan od favorita u nasoj ligi mi je ..
A eto po slikama vidim da je tim dosta izmijenjen.. Pa i podmladjensto me raduje ..
Zelim vam srecu .. Otislo je dosta dobrih igraca.. A dosli neki malisani.. Vidjet cemo kako ce to izgledati
I sto nama ovo govoris..?bordobijeli je napisao/la:olimpic ne moze biti favorit to je klub koji postoji radi jednog covjeka ,njim nisu u cilju trofeji nihov cilj je prodati dobro 2 igraca ,prodati nekom utakmicu i tome slicno .PES2012 je napisao/la:Pratim olimpic vec duze vrijeme .. Jedan od favorita u nasoj ligi mi je ..
A eto po slikama vidim da je tim dosta izmijenjen.. Pa i podmladjensto me raduje ..
Samo da sam sebe citiram, ipak sam dobio veoma brzo odgovor na svoje pitanje od prije neki dan kroz elektronske medije. Ipak Hadžikadunić je progovorio o stvarnom stanju koje se vješto krije.pitic je napisao/la:Dolazak?lupus je napisao/la:Durak je bio standardan i zahvalan igrac.Zasicenje je bilo obostrano.Njemu sve najbolje.
Ono sto mi pada u oci otisla su nam dva vezna igraca kao da se pravi prostor za dolazak nekome.![]()
Stvar je jasna osinjak se osipa, a to ni glavni bumbar ni njegovih par pristalica ne mogu zaustaviti. Svi ciljevi i namjere su pale u vodu i mora se ispočetka krenuti. Prvo Dulja pa Durak džabaluke, ko je sljedećiu skorije vrijeme ćemo vidjeti.
Ni Brazilac Hugo Alexandrinho nije se pojavio na prozivci obzirom da je sređivao papirologiju u Mostaru. I on će se na raspolaganje staviti sutra.
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/predst ... hovic/1198" onclick="window.open(this.href);return false;kralj_je_mrtav je napisao/la:lupus je napisao/la:Izgleda da smo se okrenuli skroz podmladjivanju.Na tim mjestima imamo dva iskusna stopera Bogija i Regoju a Torlaku je ovo najbolje rjesenje da proba naci angazman negdje vani.Neka mu je sa srecom.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/torlak-s ... com/133297" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko je ovaj Salhagić iz Sarajeva, 20 komada zabio...
Jarane ako si Bogi i Regoje podmladjivanje onda ....lupus je napisao/la:Izgleda da smo se okrenuli skroz podmladjivanju.Na tim mjestima imamo dva iskusna stopera Bogija i Regoju a Torlaku je ovo najbolje rjesenje da proba naci angazman negdje vani.Neka mu je sa srecom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.