Olimpik Sarajevo

PES2012
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la PES2012 » 11 jun 2014, 17:01

Pratim olimpic vec duze vrijeme .. Jedan od favorita u nasoj ligi mi je ..

A eto po slikama vidim da je tim dosta izmijenjen.. Pa i podmladjen :) sto me raduje ..

Zelim vam srecu .. Otislo je dosta dobrih igraca.. A dosli neki malisani.. Vidjet cemo kako ce to izgledati :)
Toto Riina

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jun 2014, 17:06

PES2012 je napisao/la:Pratim olimpic vec duze vrijeme .. Jedan od favorita u nasoj ligi mi je ..

A eto po slikama vidim da je tim dosta izmijenjen.. Pa i podmladjen :) sto me raduje ..

Zelim vam srecu .. Otislo je dosta dobrih igraca.. A dosli neki malisani.. Vidjet cemo kako ce to izgledati :)
olimpic ne moze biti favorit to je klub koji postoji radi jednog covjeka ,njim nisu u cilju trofeji nihov cilj je prodati dobro 2 igraca ,prodati nekom utakmicu i tome slicno .

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 jun 2014, 17:28

bordobijeli je napisao/la:
PES2012 je napisao/la:Pratim olimpic vec duze vrijeme .. Jedan od favorita u nasoj ligi mi je ..

olimpic ne moze biti favorit to je klub koji postoji radi jednog covjeka ,njim nisu u cilju trofeji nihov cilj je prodati dobro 2 igraca ,prodati nekom utakmicu i tome slicno .
I sto nama ovo govoris..?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 jun 2014, 17:35

Pa vidiš da nas svaki dan maltretiraju.Čim vidim nick odmah znam jeli neka glupost napisana.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 11 jun 2014, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 jun 2014, 17:54

Inace,
Torlak i Zec otisli? Zanima me gdje, posebno Zec.
Ja vidim Regoja, Zebu, Smajica, Hamzica, Rizvanovica, Ledeta, Handzica, Jusufovica, Husica, Merajica, Gojaka Bogicevica, i cini mi se Sivsica.
I pisali da Pandza nije bio tu, Hugo, Nukic i Muscat nisu bili tu.
Brkovic je valjda bio tu.

Ostali svi nepoznati, pomalo strasljivo :?
Da hoce proci 30 sati da vidimo kakva je situacija, ovo cekanj me ubi. :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 11 jun 2014, 18:18

Strijelac kadetskog prvenstva BIH Kemal Salihagic (18 god.) je novi clan Olimpica i dosao iz FKS. :cool:
Dolazak ovih sa strane se ocekuje u naredna tri dana.Za Zeca ne znam sta je sa njim.
Zadnja izmjena: lupus, dana/u 11 jun 2014, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 11 jun 2014, 18:19

pitic je napisao/la:
lupus je napisao/la:Durak je bio standardan i zahvalan igrac.Zasicenje je bilo obostrano.Njemu sve najbolje.
Ono sto mi pada u oci otisla su nam dva vezna igraca kao da se pravi prostor za dolazak nekome.
Dolazak? :lol:

Stvar je jasna osinjak se osipa, a to ni glavni bumbar ni njegovih par pristalica ne mogu zaustaviti. Svi ciljevi i namjere su pale u vodu i mora se ispočetka krenuti. Prvo Dulja pa Durak džabaluke, ko je sljedeći :?: u skorije vrijeme ćemo vidjeti.
Samo da sam sebe citiram, ipak sam dobio veoma brzo odgovor na svoje pitanje od prije neki dan kroz elektronske medije. Ipak Hadžikadunić je progovorio o stvarnom stanju koje se vješto krije.

Zec (džabaluke), Torlak (džabaluke), Hadžikadunić (džabaluke).

Hadžikadunić:

Proveo sam sezonu trenirajući s obzirom da nisam imao pravo nastupa za prvi tim, a nije mi omogućeno ni da igram za juniore. Kada sam stigao u klub, sve je bilo dobro, a onda sam se razočarao. Bilo je svađa, kasnile su plate, uprava nije bila organizovana, uslovi su bili loši, nisam se mogao složiti sa upravom i stručnim štabom, pa sam odlučio da odem.
SRETAN BROJ - 1725

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 11 jun 2014, 18:25

Salihagic je prestao igrati za FKS u januaru ove godine a opet je proglasen za strelca lige :D

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 11 jun 2014, 18:32

Torlak ode i to sporazumno..??
Zasto , pa u januaru je (cini mi se) produzio sa vama...??

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 11 jun 2014, 18:36

Izgleda da smo se okrenuli skroz podmladjivanju.Na tim mjestima imamo dva iskusna stopera Bogija i Regoju a Torlaku je ovo najbolje rjesenje da proba naci angazman negdje vani.Neka mu je sa srecom.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 12 jun 2014, 09:06

Ni Brazilac Hugo Alexandrinho nije se pojavio na prozivci obzirom da je sređivao papirologiju u Mostaru. I on će se na raspolaganje staviti sutra.
slika

:thumbup: :thumbup:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 12 jun 2014, 09:23

kralj_je_mrtav je napisao/la:
lupus je napisao/la:Izgleda da smo se okrenuli skroz podmladjivanju.Na tim mjestima imamo dva iskusna stopera Bogija i Regoju a Torlaku je ovo najbolje rjesenje da proba naci angazman negdje vani.Neka mu je sa srecom.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/torlak-s ... com/133297" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko je ovaj Salhagić iz Sarajeva, 20 komada zabio...
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/predst ... hovic/1198" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 jun 2014, 09:39

lupus je napisao/la:Izgleda da smo se okrenuli skroz podmladjivanju.Na tim mjestima imamo dva iskusna stopera Bogija i Regoju a Torlaku je ovo najbolje rjesenje da proba naci angazman negdje vani.Neka mu je sa srecom.
Jarane ako si Bogi i Regoje podmladjivanje onda ....
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 jun 2014, 10:27

Ne moraju se svi otjerati da bi se ekipa podmladjivala :P I da bi svi bili 35 godina pa napustis jednog a dovedes 20-godisnjaka, cak i onda si podmladjivao ekipu ako imas namjeru.
Torlak nazalost nije ove sezone bas najbolje igrao, jos ima sad porodicu pa mu sigurno treba veca plata - a to valja zasluziti dok su tu jos dvoje iskusnih stopera. Meni je ovo sasvim logican potez, ne mislim da bi Torlak se radovao klupom. Samo sad je pitanje ko ce to mjesto na klupi zauzeti.

Ipak zelim Sedinu sve najbolje, i da sto brze nadje dobar angazman. Nek mu je sa srecom i hvala mu na svemu. :)

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 jun 2014, 12:16

Zaboravih dobrodoslicu Salihagicu!
Momak ce biti sjajan golgeter! Steta sto nije tu i Zec, bilo bi zanimljivo vidjeti taj tandem.
I ako nisam vec rekao; dobrodoslica i drugima. :thumbup:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 jun 2014, 12:29

Sta je bilo sa Asimom? Zasto je on otisao?
Onako se cini dobar igrac, brz, neugodan, ko burazer.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 12 jun 2014, 13:13

Odlazak Torlaka je nekako i logican.Doveli smo Torlaka i Bogicevica i to nisu bile nimalo male pare kao i plate koje imaju doticni ali je nekako sve ostalo nedoreceno i odbrana nije uopste izgledala kao neki bedem,sta vise totalno je podbacila.Mislim da je bio los potez kad je otpusten Stubican,mogao je komotno da ostane i sazrijeva uz Ragoju i Bogicevica a pare date za Torlaka ulozit u nekog mladog.U svakom slucaju dobar je Sedin i nek mu je sretno u nastavku karijere.

Iskren da budem ne svidja mi se trenutna desavanja u ekipi,opet se radi jedan remont iz kojeg postoji mogucnost da izadjemo kratkih rukava.Iskustva svih nas koji pratimo Olimpik nas uce da kad god je pravljen remont,sezona je bila za zaborav.Mislim da ovoj ekipi treba balans kao i stalna baza gdje ce igrati domace utakmice jer je iz sezone u sezonu liga sve konkurentnija.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 12 jun 2014, 15:40

Ne znam sta bi od Zeca, iznenadilo me kao i to za Hadzikadunica. Valjda je neko poceo vuci i Hadzikadunica i Zeca ponudama, jer ovo se sve iz cista mira desilo k'o i kad je Dulja davao izjave da zeli sa Olimpicom izboriti Evropu da bi onda nakon kratkog vremena(i to dok je Olimpic jos imao jaku sansu da izbori Evropu) od jednom poceo traziti da ode u FKS. Ostaje samo da se vidi ko i gdje sada vuce ovu dvojicu.
Bas me razocaralo to da nema Zeca, stvarno mu dobro krenulo kod nas. Ako se ne vrati, bice to nas Komazec ove iste godine. :P

@arhimed89 Upravo tako. Stubican i dan danas odlicno igra, ja ne shvatam da ga nije neko do sada pokupio u nasoj ligi kad ocigledno i fali stopera. Mogu misliti da bi manijaci bili odusevljeni kad bi tako mlad, talentovan igrac dosao njima kad je Kerla otisao, i ne moraju placati nesta ogromno ni njemu ni Drasburgu. Ili pitari sad nakon Trivunovica, a i mi ocigledno zamalo ostadosmo bez Regoja - Stubican u bilo kojem klubu u ligi bi legao k'o budali samar.
Mozda se zasitio rano nase lige pa k'o Harba konta "Necu se nikad vratiti". :?

I ove godine su nas dosta talentovanih igraca napustili bez ispaljenog metka(Zec, Hadzikadunic, Stubican, Duljevic, i iz juniora Mekic), to je dosta zabrinjavajuce. :|

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 12 jun 2014, 20:00

Hadzikadunic je imao od Gracica jos zimus zestoke kritike zbog njegovog rada a pogotovo sto je skolu zapustio(nije smatrao potrebnim)jednostavno nije isao niti upisao ,nesto tako.Mali je vise zabusavao nego sto je zelio napredovati i opšta je ocijena trenera bila da je za njega bolje da se vrati kuci i nastavi sa skolom nego sto se gubi po gradu.Nikakav napredak nije pokazao a ni zelju da napreduje.Boze zali vremena.
Zeca mi je zao kao igraca,mlad,povucen,dobar karakter ali je ipak pokriven menadjerom koji ga voda po bijelom svijetu sa probe na probu,zato se okrenulo dovodjenju nekih mladih neafirmisanih spiceva kojima ce se davati dugorocno sansa.
Regoje je tu ali se razmislja o produzenju ugovora.I ako mu je 32 godine on je izuzetan covjek i sportista.
Sa Bogicevicem je sigurno najbolji stoperski par u drzavi.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 jun 2014, 20:12

Zar Bogicevic ne prelazi u zeljeznicar :?:

I jos pitanje, hocete to slijedecu sezonu igrati na Kosevu :?:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.