KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

sb1996
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la sb1996 » 30 nov 2016, 16:52

fico je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:
fico je napisao/la:Pocela je danas prodaja karata za utakmicu protiv Listice. Cijena je 5 KM. Ko god je mislio doci na utakmicu neka sto prije kupi kartu, igra se u Maloj dvorani.
Ne znaš ni protiv koga igrate...
Kraj Mostara selo malo... :wave:

Dolaze li škripari u Skenderiju? :kafa:
Selo ali ipak veliki kompleks i veliki trofejni klub naspram ovog tvog na izdisaju ;))

Dolaze, kao i vi na Pecaru

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 30 nov 2016, 16:59

E jest tesko osvajati titule u ovom sranju od Lige 12, a realno mi kako smo pali, padate i vi.

Horde makar dodju na Pecaru (stadion), a vas na Kosevu nema, nit ce vas ikako i biti. Svakako vam ide Liga za opstanak :tralala:
SARAJEVO

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 30 nov 2016, 17:04

fico je napisao/la:E jest tesko osvajati titule u ovom sranju od Lige 12, a realno mi kako smo pali, padate i vi.

Horde makar dodju na Pecaru (stadion), a vas na Kosevu nema, nit ce vas ikako i biti. Svakako vam ide Liga za opstanak :tralala:
Kad je tako lagano zašto ih vi nemate koliko mi?
Al ajd ako ništa u dugovima ste bolji od nas...

Ma da sto godina igramo ligu za opstanak opet cemo bit trofejniji nego vi, ako vi imadnete kluba do tad naravno

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 30 nov 2016, 18:24

sb1996 je napisao/la:
fico je napisao/la:E jest tesko osvajati titule u ovom sranju od Lige 12, a realno mi kako smo pali, padate i vi.

Ma da sto godina igramo ligu za opstanak opet cemo bit trofejniji nego vi, ako vi imadnete kluba do tad naravno
Ovaj drugi pasus se odnosio na fudbal, al haj ne cudi me sto ne mozes da skontas (ili se pravis lud), sta drugo ocekivati od fasiste iz kamenjara. Kad je NK Siroki brijeg bio trofejniji od FK Sarajevo?

Sto se tice KK Bosne, nas je unistila politika SDA-SDP i cestitam vam sto ste trofejniji, ali zasto ne zelis priznati da je ovaj Siroki, mnogo slabiji nego od prije 10 godina, tj. nego u vrijeme kad je KK Bosna bila jaka.
SARAJEVO

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 30 nov 2016, 18:42

fico je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:

Ovaj drugi pasus se odnosio na fudbal, al haj ne cudi me sto ne mozes da skontas (ili se pravis lud), sta drugo ocekivati od fasiste iz kamenjara. Kad je NK Siroki brijeg bio trofejniji od FK Sarajevo?

Sto se tice KK Bosne, nas je unistila politika SDA-SDP i cestitam vam sto ste trofejniji, ali zasto ne zelis priznati da je ovaj Siroki, mnogo slabiji nego od prije 10 godina, tj. nego u vrijeme kad je KK Bosna bila jaka.
Ovo je tema KK Bosne i jedini si ti nepotrebno upleo Sarajevo koji me nimalo ne zanima... Siroki je slabiji nego prije kao i svi klubovi...

Pozdrav od fašiste kako ti kazes

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 nov 2016, 20:33

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 nov 2016, 20:40

:mrgreen:

meni je žao što široki ne možemo dočekati u mirza delibašić, realno je to jedina ekipa u ligi (uz nedavno slobodu) koja može napuniti veliku dvoranu, bez obzira na treutni njihov pad
1946

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 30 nov 2016, 23:14

BitiSrcemVezan je napisao/la::mrgreen:

meni je žao što široki ne možemo dočekati u mirza delibašić, realno je to jedina ekipa u ligi (uz nedavno slobodu) koja može napuniti veliku dvoranu, bez obzira na treutni njihov pad
Kakav bi to pakao bio :D Samo što sada nemaju Vanjka :mrgreen:
Bice Bosna opet šampion :bih:
SARAJEVO

Pomak
Kontakt:

Post Postao/la Pomak » 01 dec 2016, 14:50

Šteta što se ne igra u velikoj dvorani. Raja generalno veze nema i još misli da je Široki nekadašnji. Bilo bi 5 k sigurno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jan 2017, 15:00

Odlične vijesti za sve naše navijače!
U subotu SVI U SKENDERIJU da damo podršku našim momcima!
"Sinoćnjim mailom smo završili ovaj slučaj. Dogovor smo postigli prije mjesec dana, a danas je sve završeno i ispoštovano. Dobili smo notarski ovjerenu izjavu da je Nikola odustao od tužbe pred FIBA-inim tribunalom i više nemamo taj problem. Nadamo se da će u narednih nekoliko dana sve suspenzije oko ovog slučaja biti skinute."- rekao je Damir Krupalija na današnjoj konferenciji za medije.
Subota u 18:00 , VIDIMO SE!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 jan 2017, 12:12

slika

High

Post Postao/la High » 12 jan 2017, 15:49

Damir Krupalija najavio borbu "tešku" najmanje osam miliona KM

Košarkaški klub Bosna je opstao! Prvak Evrope iz 1979. godine riješio je "slučaj Vučurović" nakon kojeg će tužba crnogorskog košarkaša pred FIBA-inim tribunalom biti povučena.

Damir Krupalija, direktor KK Bosna Royal FOTO: ANADOLIJA Damir Krupalija, direktor KK Bosna Royal FOTO: ANADOLIJA
No, borba za najveći košarkaški brend u Bosni i Hercegovini tu se ne završava. Kako kaže direktor Studenata Damir Krupalija, borba za Bosnu tek počinje.

- Borba ustvari tek počinje ali je "slučaj Vučurović" bilo ono što nas je kočilo i zbog čega smo osjećali prave posljedice - kazao je na početku razgovora za Faktor Damir Krupalija.

Tužbi kojim se potražuje novac od Bosne, čiji su računi blokirani već šest - sedam godina, je mnogo, a u najpoznatijem bh. košarkaškom kolektivu znaju otprilike koliko kome duguju.

- Okvirno znam da bivši uposlenici kluba (treneri, igrači i radnici) od kluba otprilike potražuju 815.000 KM bez zateznih kamata i sve te tužbe su u izvršenju. Pored toga dobavljačima se duguje cirka 950.000 KM bez zateznih kamata - naglašava Krupalija, te dodaje:

- Prema rješenjima iz Porezne uprave Bosna je dužna između pet i šest miliona KM po raznoraznim osnovama, a uskoro ćemo dobiti sva rješenja jer ih nažalost nemamo u klubu.

Uprkos brojnim tužbama koje ne mogu biti realizovane jer klub ne posjeduje vlastitu imovinu, Krupalija vjeruje da će stvari krenuti uzlaznom putanjom.

- Stanje u klubu jer alarmantno već nekoliko godina, ali ljudi to shvataju tek onda kada se digne hajka. Sigurno je situacija nakon rješavanja "slučaja Vučurović" mnogo pozitivnija, ali je isto tako činjenica da je rješevanjem ove situacije otišao dobar dio novca iz našeg budžeta za ovu sezonu - ističe Krupalija, koji priznaje da novac od kluba potražuje 70-ak osoba odnosno privatnih subjekata.

- Mi ćemo biti primorani da sve ljude kojima klub duguje novac okupimo na jednom mjestu. Da im objasnimo da nije realno da dobiju sve pare jer se i sam Nikola Vučurović odrekao dobrog dijela novca - objasnio je Krupalija.

Kada je Bosni prijetilo totalno gašenje grad na Miljacki se digao na noge. Četiri hiljade ljudi pratilo je meč Lige 10 između Studenata i Slobode, no par dana kasnije kao da ništa nije bilo. Bosna je opet pala u zaborav.

Krupalija je pojasnio koja je to pomoć najbitnija posrnulom prvaku Evrope.

- Dolaskom na utakmicu. Plaćanjem ulaznice ili kupovinom godišnje karte, to je najbolji način kojim navijači mogu pomoći Bosni. Pet KM ne djeluje mnogo, ali kada bi na svakom meču imali posjetu kao protiv Slobode u dvorani "Mirza Delibašić" to bi bila sasvim druga stvar i ta cifra nikako ne bi bila zanemariva, a sigurno bi interes sponzora u mnogome porastao - rekao je Krupalija na kraju.

Direktor Bosne ovu priliku iskoristio je i da pozove navijače i fanove Studenata da dođu na utakmicu protiv Kaknja jer, kako reče Krupalijan, imena Bosna se više ne trebaju stidjeti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 13 jan 2017, 18:00

Odlučismo li se, najzad, koju temu koristimo? :D

Po pobjedu sutra :bih:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jan 2017, 18:08

BitiSrcemVezan je napisao/la:Odlučismo li se, najzad, koju temu koristimo? :D

Po pobjedu sutra :bih:
Trebaju spojiti obje u ovu temu, moze li neko javiti adminu?

High

Post Postao/la High » 14 jan 2017, 18:55

Vodi Kakanj na poluvremenu (39 : 40).
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 14 jan 2017, 19:12

Sta je sa Hagginsom?

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 14 jan 2017, 20:01

Jako bitna pobjeda, ostvarena ponajvise zbog odlicnog suta za tri. Bravo Ikonicu! I mene zanima, sta je sa crnim? Da nije i njega gripa uhvatila. :mrgreen:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 14 jan 2017, 20:17

Ovo je sramota da su se 3/4 bolje culi navijaci Kaknja od nasih "navijaca", a I kad pocnw navijanje, pola dvorane(znam da sam velikodusan al me sramota napisati manje) navija a pola se smije I govori "haha vidi sta radeee" :x :x

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 14 jan 2017, 20:38

Čestitam momcima na pobjedi.
FK Sarajevo !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2017, 20:39

Velika pobjeda, bravo. :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, InatSilniBosanski i 14 gostiju.