Vico bio u antaliji u Februaru, a Hasic dobio sudjenje u Novembru. Kako da ne uprava je sva u politici i zato mogu nafatat kakvu marku za klub. Ipak ti samo pises ovdje gluposti. Od vaseg postojanja vi ste klasicna politicka kuja, a na odlicnom putu je i Velez.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:59Decko,Vico nikome ne pravi terene,to je program Uefe. Pricas nebuloze bez ikakve istine,dokaza. Nije Velezova uprava isla Vici,vec isao vico njima da popusi jer su ga zicagu u Strazburu,to su ti fakti,cinjenice a ne tvoje lajanje i izmisljanje.Jel me zajebavas pa kazes Sarajevo politicka kuja? Pa pogledaj vam uprave Bog vas pogledo,politicke kuje ste bili i ostali,kod nas niko veze sa politikom nema u klubu,nemoj se brukat.Kamaga11 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:22Nisam ja kralju nervozan nego si naporan sa Hasicem i sa 4r. Ja naprimjer uzivam kako ga balite pitarima dok njima to odgovara. Ne znam samo kako mozete pricati protiv Gice, a pravi vam teren i ispijate kafe po Turskoj na priprema. Gora ste politicka kuya od pitara malo Gico malo Hasic malo Novalic malo Niksic. Tako da prica o pozajmici od saveza je suvislo pricati.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑23 okt 2023, 20:52
Kralju sto si nervozan![]()
Ja znam da ti tesko pada sto ste oblizali srpsku tuki da prezivite ali nama sa strane koji znamo za koga navijate je to normalno i ne cudimo se![]()
Smanji sizofreniju suti bilo proslo mozda je pocuclate opet ako zapne![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Velež je debeli underachiever obzirom koliko se novca pumpa u njih, pričam o novcu poreznih obveznika. Tu su negdje sa Borcem kad je u pitanju pomoć iz budžeta sa raznih nivoa vlasti, od lokalne, preko kantonalne pa do federalne.
U posljednjih pet godina su zaradili 400.000 KM od transfera, zarada od ulaznica i članarina je zanemariva, uz neku solidnu lovu koju su zaradili od Evrope.
Sponzorski ugovori takođe ne mogu pokriti neke ozbiljnije troškove, tako da dolazimo do zaključka da sigurno preko 50% klupskog budžeta finansijraju novcem poreskih obveznika. Bukvalno su državni klub.
U posljednjih pet godina su zaradili 400.000 KM od transfera, zarada od ulaznica i članarina je zanemariva, uz neku solidnu lovu koju su zaradili od Evrope.
Sponzorski ugovori takođe ne mogu pokriti neke ozbiljnije troškove, tako da dolazimo do zaključka da sigurno preko 50% klupskog budžeta finansijraju novcem poreskih obveznika. Bukvalno su državni klub.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Pisali smo davno uvijek se politika slepala klubovima sa najvise navijaca Zvezda Dinamo VelezVirtu4l je napisao/la: ↑24 okt 2023, 09:32Velež je debeli underachiever obzirom koliko se novca pumpa u njih, pričam o novcu poreznih obveznika. Tu su negdje sa Borcem kad je u pitanju pomoć iz budžeta sa raznih nivoa vlasti, od lokalne, preko kantonalne pa do federalne.

Mozda bi i vas pogurali ali nemaju interesa sa mizernim birackim tijelom uz Rogatice Tutina ili Sjenice

Valja nekad i tu titulu osvojiti. A to sa najviše navijača, ni svoj stadion niste u stanju da napunite. Prvo skoči pa reci hop....CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 okt 2023, 09:39Pisali smo davno uvijek se politika slepala klubovima sa najvise navijaca Zvezda Dinamo VelezVirtu4l je napisao/la: ↑24 okt 2023, 09:32Velež je debeli underachiever obzirom koliko se novca pumpa u njih, pričam o novcu poreznih obveznika. Tu su negdje sa Borcem kad je u pitanju pomoć iz budžeta sa raznih nivoa vlasti, od lokalne, preko kantonalne pa do federalne.
Sponzorski ugovori takođe ne mogu pokriti neke ozbiljnije troškove, tako da dolazimo do zaključka da sigurno preko 50% klupskog budžeta finansijraju novcem poreskih obveznika. Bukvalno su državni klub.![]()
Mozda bi i vas pogurali ali nemaju interesa sa mizernim birackim tijelom uz Rogatice Tutina ili Sjenice![]()
Kad se samo sjetim kako su besramno pokrali Velez prosle sezone na Grbavici i ukrali im Evropu pred ocima fudbalske javnosti. Jedna od najvecih lakrdija ikad u nasoj ligi. Sta je rezultat toga? Opet gledaju Velezu u ledja. Vico ih pocasti plasmanom u Evropu da i oni zarade koju marku, u znak zahvalnosti za prljavi posao koji su odradili u 4R incijativi. A oni u narednu sezonu udju sa istim dugovanjima i znatno losijim igrackim kadrom. 

Valja i to znatHerson je napisao/la: ↑24 okt 2023, 10:12Kad se samo sjetim kako su besramno pokrali Velez prosle sezone na Grbavici i ukrali im Evropu pred ocima fudbalske javnosti. Jedna od najvecih lakrdija ikad u nasoj ligi. Sta je rezultat toga? Opet gledaju Velezu u ledja. Vico ih pocasti plasmanom u Evropu da i oni zarade koju marku, u znak zahvalnosti za prljavi posao koji su odradili u 4R incijativi. A oni u narednu sezonu udju sa istim dugovanjima i znatno losijim igrackim kadrom.![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
Bijeda usrana, upišana, prljava, umrljana, poderana dobila sadake od Vicana, nikad mu te pare ne vratiše, za licencu mu ga podudadli na koljenuma u Banjoj Luci, još im dovuko reprezentaciju na Sadaku da zaradi bijeda nešto i oni druge prozivaju. Licemjerna bijeda. Opština im održavala terene i stadion, i još im vraćali dugove.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nije u Banja Luci, vec u sred Zenice.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ti se nisi ni rodio tada
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑24 okt 2023, 09:32Velež je debeli underachiever obzirom koliko se novca pumpa u njih, pričam o novcu poreznih obveznika. Tu su negdje sa Borcem kad je u pitanju pomoć iz budžeta sa raznih nivoa vlasti, od lokalne, preko kantonalne pa do federalne.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Tesko da cemo je osvojiti ikada ipak smo mi iz hercegovine malo drugaciji mi palimo neprijatelje ne zvalimo se sa njima

Sto se navijaca tice vidim i tebi su ostali oziljci od kupa kada smo vam u Sarajevu pokupovali karte i kada nas je bilo 7000 a vas 3000. Valjda bi bilo obrnuto da vas ima vise

U vezi punjenja stadiona mi smo cetri razlicita do sada napunili jos nam je samo taj vas lavor osto

Ogadit ces mi velez kao klub, nemoj bogati lupati ovo...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 okt 2023, 10:42Tesko da cemo je osvojiti ikada ipak smo mi iz hercegovine malo drugaciji mi palimo neprijatelje ne zvalimo se sa njima![]()
Sto se navijaca tice vidim i tebi su ostali oziljci od kupa kada smo vam u Sarajevu pokupovali karte i kada nas je bilo 7000 a vas 3000. Valjda bi bilo obrnuto da vas ima vise![]()
U vezi punjenja stadiona mi smo cetri razlicita do sada napunili jos nam je samo taj vas lavor osto![]()
NEMA NAZAD
Mislis na ove oziljke iliholyman je napisao/la: ↑24 okt 2023, 10:48Ogadit ces mi velez kao klub, nemoj bogati lupati ovo...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 okt 2023, 10:42Tesko da cemo je osvojiti ikada ipak smo mi iz hercegovine malo drugaciji mi palimo neprijatelje ne zvalimo se sa njima![]()
Sto se navijaca tice vidim i tebi su ostali oziljci od kupa kada smo vam u Sarajevu pokupovali karte i kada nas je bilo 7000 a vas 3000. Valjda bi bilo obrnuto da vas ima vise![]()
U vezi punjenja stadiona mi smo cetri razlicita do sada napunili jos nam je samo taj vas lavor osto![]()

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kad smo vec kod cascenja Vice, evo jednog lijepog cascenja.Herson je napisao/la: ↑24 okt 2023, 10:12Kad se samo sjetim kako su besramno pokrali Velez prosle sezone na Grbavici i ukrali im Evropu pred ocima fudbalske javnosti. Jedna od najvecih lakrdija ikad u nasoj ligi. Sta je rezultat toga? Opet gledaju Velezu u ledja. Vico ih pocasti plasmanom u Evropu da i oni zarade koju marku, u znak zahvalnosti za prljavi posao koji su odradili u 4R incijativi. A oni u narednu sezonu udju sa istim dugovanjima i znatno losijim igrackim kadrom.![]()
E šta sve lik izgovoriholyman je napisao/la: ↑24 okt 2023, 10:48Ogadit ces mi velez kao klub, nemoj bogati lupati ovo...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 okt 2023, 10:42Tesko da cemo je osvojiti ikada ipak smo mi iz hercegovine malo drugaciji mi palimo neprijatelje ne zvalimo se sa njima![]()

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Nije vam se predsjednik zvalio sa Vicom?mnon46 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 10:56E šta sve lik izgovoriholyman je napisao/la: ↑24 okt 2023, 10:48Ogadit ces mi velez kao klub, nemoj bogati lupati ovo...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 okt 2023, 10:42
Tesko da cemo je osvojiti ikada ipak smo mi iz hercegovine malo drugaciji mi palimo neprijatelje ne zvalimo se sa njima![]()
![]()
Nije nas bilo duplo vise u Zenici kada smo vam pokupovali karte u Sarajevu?
Nismo napunili BB Rodjeni Grbavicu i Otoku?
Vidi ovo kralju Zeljkanovi se usute kada ih isutas istinom. Puno su veca gospoda po tom pitanju od vas

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Gledaj ponistenog gola na 0:56. Ovi nisu smjeli zabiti radi dogovora.nastrojeni21 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 10:55Kad smo vec kod cascenja Vice, evo jednog lijepog cascenja.Herson je napisao/la: ↑24 okt 2023, 10:12Kad se samo sjetim kako su besramno pokrali Velez prosle sezone na Grbavici i ukrali im Evropu pred ocima fudbalske javnosti. Jedna od najvecih lakrdija ikad u nasoj ligi. Sta je rezultat toga? Opet gledaju Velezu u ledja. Vico ih pocasti plasmanom u Evropu da i oni zarade koju marku, u znak zahvalnosti za prljavi posao koji su odradili u 4R incijativi. A oni u narednu sezonu udju sa istim dugovanjima i znatno losijim igrackim kadrom.![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Forumaš tuzlac je mancini 100 %

Trenutno korisnika/ca: Balorda, mnon46, zeljovolimte i 25 gostiju.