FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa najbolje onda ništa ne mjenjat oko igračkog kadra. Na zimu nek se uigravaju nek rade ba šta hoće samo nek funkcioniraju kao ekipa jedna. Napadačima našim poručujem da se više ne zezaju jer ja nemam živaca da gledam kako mašite prilike koje bi i djeca mogla dati. Toliko od mene. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Re: Odg: FK Sarajevo
Potpis od rijeci do rijeci!HzCZ je napisao/la:Stojčev bi meni u 25-tom minutu izašao. Definicija ludosti je raditi istu stvar iznova i iznova a očekivati različit rezultat, on upravo to radi, dribla bez ikakvog rezona i melja li loptu melja, i pravi protivnicima poluprilike i prilike ... Bilbija je bio dobar, probati s njim umjesto Stojčeva, koji je definitivno van utakmice i igre uopšte i nije nam ni od kakve koristi. Dupovac jako dobar, Bandović isto, Duljević sve odlično, strašan igrač, ali kad treba da šuta on dodaje, kad treba da doda pred golom on šuta, ne kontam, nisam pametan ... Bekić=0 nije se ni vidio, Kostić ništa, Tatomirović slabo (valjda on ima pravo na slabiju tekmu), Okić dobar. Cimirot izgubio bruku lopti, bespotrebno komplikovanje ... Uglavnom Dupovac danas oduševio, Velkoski nije bio loš kad je ušao, Purića neću ni komentirati. Uglavnom stara boljka- neefikasnost, a mogli smo mirno Komazeca potpisati i biti mirni, jer garantujem da bi se već rezervacije za proslavu titule ovdje pisale da smo danas uzeli, a za to nam je potreban gol igrač- nadam se da je to Benko. Drastična razlika između dva poluvremena, u drugom smo prešli na 4-1-4-1 i jako dobro smo stajali na terenu. Ono što raduje je svakako fizička sprema. Pola sata je Zrinjski visio na konopcima ali nismo ih uspjeli nokautirati. Barić ima strašan centaršut, ali je i strašno spor. Malo manje komplikovanja u nekim situacijama, više agresivnosti i Benko u nastavku prvenstva- biće dovoljno, vjerujem u titulu.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Sreca pa se vi nista ne pitate, vi bi samo tjerali igrace, trenere. Danas vam je Bog i batina a sutra vec ****. Nije ni cudo sto nece da nas krene sa ovakvim navijacima.
1946
Ne brate izvinite na upadu ali smo 10 puta jači bili sa Bilbijom na playu i Krstom nego sa Milošem i Bekićem a sad vi pljujte po Bilbiji što mu golman odbrani ono uz pomoć stative a cijeli napad je po jedan zicer fulio.Nama treba dobar playy imamo mi napadaća ali slabo dobivaju lopte i kad dobiju toliko su potrošeni da i koncentracija opada a vi kako vam god volja,.Buzdovan je napisao/la:Pa najbolje onda ništa ne mjenjat oko igračkog kadra. Na zimu nek se uigravaju nek rade ba šta hoće samo nek funkcioniraju kao ekipa jedna. Napadačima našim poručujem da se više ne zezaju jer ja nemam živaca da gledam kako mašite prilike koje bi i djeca mogla dati. Toliko od mene.
Sarajevo ljubavi moja!
Re: Odg: FK Sarajevo
Ovo za Komazeca sam ja isto pisao ovdje dok je jos bila aktualno. Inace se slazem sa tobom sa skoro svim sta si napisao. Jedino bi mozda bolje bilo da je poceo Krste umjesto Bekica. Kao sto sam i govorio prije ovo mozda nije bila idealna utakmica za debi iz vise razloga za njega. Ali sada sta je tuje. Sarajevu treba razbijac koji bi trebao da bude bas Benko. Bibija i Bekic nisu takvi igraci. To je jos jedan razlog vise zasto sam ja mislio da je trebao poceti Krste bar dok ne zaigra Benko da se pokaze dali moze ili ne moze. A ne ovako jednu igra a drugu na klupi a prije toga skoro sve utakmice na kriluHzCZ je napisao/la: Uglavnom stara boljka- neefikasnost, a mogli smo mirno Komazeca potpisati i biti mirni, jer garantujem da bi se već rezervacije za proslavu titule ovdje pisale da smo danas uzeli, a za to nam je potreban gol igrač- nadam se da je to Benko.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 okt 2014, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ulaskom Bilbije mi smo i proigrali, a sam Bilbija je imao ogromne zasluge za to. I kod one sanse je fenomenalno reagovao i oslobodio se igraca, ali mu je golman fakat vanserijski odbranio.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
sekac je napisao/la:pojma ti nemaš kad ti je Bilbija loš bio al dobro nek je Stojčev bio dobar itd i kad se na kosti nekom navale tako i treba,Mitrevski je dobar nek igra Purić i tjeraš Ibraku dobar si ti prijatelj klubu aferim nemam komentaraBitiSrcemVezan je napisao/la:Sta da kazem sto vec nije receno do sad, prvo poluvrijeme katastrofa, drugo puno puno bolje. Kostic nula. Bilbija i Baric standardno losi pa se za njih i ne cudim, ali me iznenadila Duljeviceva sebicnost. Valjda je sam vidio gresku i nek' poprica malo Kodro sa njim da ne bi momak slusao raznorazne 'sovke sa istoka u iduce 2 domace utakmice, to je zadnje sto mu treba i sto bi na tako mladog fudbalera katastrofalno utjecalo.
Sve u svemu nek nam je dragi Bog na pomoci do kraja ove polusezone, a od marta se nadam konacno tom bordo proljecu. Na zimu nogu dati redom Baricu, Mitrevskom (pojma nemam kakav je ali ako ne igra ni kod Kodre vjerovatno je los do bola), Puricu, Kosticu, Todorovicu i naravno mrtvom Bilbiji! I da, nogirati i Ibrakovica.
Dovesti novog sportskog direktora te prava pojacanja na poziciji golmana, stopera, desnog beka i nekog kapitalca na sredini (krilo ili centrlani vezni svejedno).
Burazeru Bilbija je spic a zadatak spica je da daje golove, realizuje prilike a ne da mi promasuje 10455345435 zicer ove sezone i tako nam je izbio evo vec Bog zna vise koliko bodova ove sezone iz dzepa. Promasen penal u sudijskoj u Bijeljini, pa sve one silne sanse u ostalim tekmama pa sad i ovaj promasaj. Bjezi ba, pa nije on veznjak da ja njega gledam kako se dodaje na centru nego napadac i od njega hocu da daje golove pogotovo iz onakvih situacija.
Sto se Ibrakovica tice on je i doveo mrtvog Purica i ostalu kompaniju, da ne govorim o tome sto nam svaki drugi igrac koji dodje gricka kospe na zapadu do marta. Ja ko je kriv nego Ibrakovic ?
A Stojcev nije tekme od Borca kako treba odigro pa tako ni ovo danas nije ni na sta licilo samo sam ga zaboravio spomenuti da se i on treba ili staviti na klupu ili malo popricati sa njim.
1946
Greška brate ne ljuti se Bilbija igra iza špica i ja mislim da je on naš najbolji asistent ili među prva dva a to što ga ne ide gool e sad.... ma vidi nije sve do Ibrake vjeruj mi bacaju nam kost ja imam info iz vrha da se na Mitrevskog računa pravo a sad igra Tatko i Dupovac i on nema mjesta kao ni Kovačević e sad koliko je Ibraka tu kriv ne znam ali doveo je haman sve što smo željeli.Što se tiće papira naša je uprava sve uradila sad što smo maLI I kao klub i kao zemlja to je nešto sasvim drugo mislim na EvropuBitiSrcemVezan je napisao/la:sekac je napisao/la:pojma ti nemaš kad ti je Bilbija loš bio al dobro nek je Stojčev bio dobar itd i kad se na kosti nekom navale tako i treba,Mitrevski je dobar nek igra Purić i tjeraš Ibraku dobar si ti prijatelj klubu aferim nemam komentaraBitiSrcemVezan je napisao/la:Sta da kazem sto vec nije receno do sad, prvo poluvrijeme katastrofa, drugo puno puno bolje. Kostic nula. Bilbija i Baric standardno losi pa se za njih i ne cudim, ali me iznenadila Duljeviceva sebicnost. Valjda je sam vidio gresku i nek' poprica malo Kodro sa njim da ne bi momak slusao raznorazne 'sovke sa istoka u iduce 2 domace utakmice, to je zadnje sto mu treba i sto bi na tako mladog fudbalera katastrofalno utjecalo.
Sve u svemu nek nam je dragi Bog na pomoci do kraja ove polusezone, a od marta se nadam konacno tom bordo proljecu. Na zimu nogu dati redom Baricu, Mitrevskom (pojma nemam kakav je ali ako ne igra ni kod Kodre vjerovatno je los do bola), Puricu, Kosticu, Todorovicu i naravno mrtvom Bilbiji! I da, nogirati i Ibrakovica.
Dovesti novog sportskog direktora te prava pojacanja na poziciji golmana, stopera, desnog beka i nekog kapitalca na sredini (krilo ili centrlani vezni svejedno).
Burazeru Bilbija je spic a zadatak spica je da daje golove, realizuje prilike a ne da mi promasuje 10455345435 zicer ove sezone i tako nam je izbio evo vec Bog zna vise koliko bodova ove sezone iz dzepa. Promasen penal u sudijskoj u Bijeljini, pa sve one silne sanse u ostalim tekmama pa sad i ovaj promasaj. Bjezi ba, pa nije on veznjak da ja njega gledam kako se dodaje na centru nego napadac i od njega hocu da daje golove pogotovo iz onakvih situacija.
Sto se Ibrakovica tice on je i doveo mrtvog Purica i ostalu kompaniju, da ne govorim o tome sto nam svaki drugi igrac koji dodje gricka kospe na zapadu do marta. Ja ko je kriv nego Ibrakovic ?
A Stojcev nije tekme od Borca kako treba odigro pa tako ni ovo danas nije ni na sta licilo samo sam ga zaboravio spomenuti da se i on treba ili staviti na klupu ili malo popricati sa njim.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Koje to silne šanse ? Da nisi pomješao Bilbiju i Velkoskog ?BitiSrcemVezan je napisao/la:sekac je napisao/la:pojma ti nemaš kad ti je Bilbija loš bio al dobro nek je Stojčev bio dobar itd i kad se na kosti nekom navale tako i treba,Mitrevski je dobar nek igra Purić i tjeraš Ibraku dobar si ti prijatelj klubu aferim nemam komentaraBitiSrcemVezan je napisao/la:Sta da kazem sto vec nije receno do sad, prvo poluvrijeme katastrofa, drugo puno puno bolje. Kostic nula. Bilbija i Baric standardno losi pa se za njih i ne cudim, ali me iznenadila Duljeviceva sebicnost. Valjda je sam vidio gresku i nek' poprica malo Kodro sa njim da ne bi momak slusao raznorazne 'sovke sa istoka u iduce 2 domace utakmice, to je zadnje sto mu treba i sto bi na tako mladog fudbalera katastrofalno utjecalo.
Naš najlucidniji igrač koji je pasom za Duljevića u zadnjoj minuti riješio utakmicu, drugi je par rukava što je Duljević uspio da upropasti onakvu situaciju.
Bod u Mostaru dobar, ali je sad stavio imperativ na pobjedu u derbiju.
Sta se zalite toliko bolan??? Zrinjski je jedna od tri najjace ekipe u ligi.. Sta vam je?? I meni je krivo, yebiga.. Sto posto sam bio ubijedjen da cemo pobijedit, al yebiga, bod nije toliko ni los.. ja sam siguran da nam stize zlatno proljece..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
To da je on po prirodi poluspic je vjerovatno tacno, ali u ovom slucaju kod nas igra kao najistureniji igrac od kad je dosao i ja ga ocijenjujem prema tome.sekac je napisao/la:Greška brate ne ljuti se Bilbija igra iza špica i ja mislim da je on naš najbolji asistent ili među prva dva a to što ga ne ide gool e sad.... ma vidi nije sve do Ibrake vjeruj mi bacaju nam kost ja imam info iz vrha da se na Mitrevskog računa pravo a sad igra Tatko i Dupovac i on nema mjesta kao ni Kovačević e sad koliko je Ibraka tu kriv ne znam ali doveo je haman sve što smo željeli.Što se tiće papira naša je uprava sve uradila sad što smo maLI I kao klub i kao zemlja to je nešto sasvim drugo mislim na Evropu
A ovi sto me napadose gore sto sam nezadovoljan i sto bi mjenjao vi ste onda vjerovatno zadovoljni sa petim mjestom nakon 11 kola i zaostatkom od 6 bodova za liderom (racunam da ce sutra dobiti i Siroki i Zeljo) ? Jeli to cilj Sarajeva nakon 7 godina bez titule? Je li to cilj kluba ciji igraci imaju najbolje uslove u drzavi i ciji igraci imaju za nase uslove vjerovatno najbolje i najredovnije plate u drzavi ? Ako jeste, onda je u redu ovako i ne treba dirati ovu ekipu, i ona famozna pusti ih da se uigraju.
1946
-
- Kontakt:
@ BitiSrcemVezan
Da, ali mi sa 3 boda zaostatka za liderom na kraju polusezone, što je jako realan scenario, možemo slobodno reći da smo prvi favoriti za titulu. Imamo bez konkurencije najlakši raspored u idućoj polusezoni, posložimo li se dobro na pauzi i ujedinimo i mi i igrači i stručni štab, ostvarit ćemo cilj.
Da, ali mi sa 3 boda zaostatka za liderom na kraju polusezone, što je jako realan scenario, možemo slobodno reći da smo prvi favoriti za titulu. Imamo bez konkurencije najlakši raspored u idućoj polusezoni, posložimo li se dobro na pauzi i ujedinimo i mi i igrači i stručni štab, ostvarit ćemo cilj.
Ma treba se nekima zahvaliti i neke bna posudbu daleko od tog ali treba se i uigravati pa ljudi su neki tuu samo pola godine a neki godinu ne treba lomiti preko koljena.Mislim da je bod kod Zrinjskog kojeg izuzetno cijenim kao ekipu više nego dobar ali ... vratit če i nama negdje prortadit če naši napadači dobro je da ulazimo u šanse a eto bek nam je najefikasniji nadam se da če i navala (mislim na sve u napadu) proraditi.BitiSrcemVezan je napisao/la:To da je on po prirodi poluspic je vjerovatno tacno, ali u ovom slucaju kod nas igra kao najistureniji igrac od kad je dosao i ja ga ocijenjujem prema tome.sekac je napisao/la:Greška brate ne ljuti se Bilbija igra iza špica i ja mislim da je on naš najbolji asistent ili među prva dva a to što ga ne ide gool e sad.... ma vidi nije sve do Ibrake vjeruj mi bacaju nam kost ja imam info iz vrha da se na Mitrevskog računa pravo a sad igra Tatko i Dupovac i on nema mjesta kao ni Kovačević e sad koliko je Ibraka tu kriv ne znam ali doveo je haman sve što smo željeli.Što se tiće papira naša je uprava sve uradila sad što smo maLI I kao klub i kao zemlja to je nešto sasvim drugo mislim na Evropu
A ovi sto me napadose gore sto sam nezadovoljan i sto bi mjenjao vi ste onda vjerovatno zadovoljni sa petim mjestom nakon 11 kola i zaostatkom od 6 bodova za liderom (racunam da ce sutra dobiti i Siroki i Zeljo) ? Jeli to cilj Sarajeva nakon 7 godina bez titule? Je li to cilj kluba ciji igraci imaju najbolje uslove u drzavi i ciji igraci imaju za nase uslove vjerovatno najbolje i najredovnije plate u drzavi ? Ako jeste, onda je u redu ovako i ne treba dirati ovu ekipu, i ona famozna pusti ih da se uigraju.
Sarajevo ljubavi moja!
Ma najbolje je ocjenjivati igrače od sad uz jednu ili dvije rečenice komentara na igru. Oduži se brate ovo na 10 strana jedva stigoh pročitat. 

FC Bayern München - Mia San Mia
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Moguc ishod ali ne vjerujem. Cisto sumnjam da cemo mi dobiti i na Grbavici i na Tusnju, a Siroki ce vec negdje kiksati igraju iduce kolo sa Olimpikom pa zadnje kolo cini mi se igraju sa Zrinjskim u Mostaru.Hordekatedrala je napisao/la:@ BitiSrcemVezan
A i sve da na kraju bude kako si to napisao 3 boda zaostatak kakav mi je to garant, bili smo mi nekakvi prvi favoriti za titulu i prosle godine na zimu i ove sezone na pocetku smo vec bili upisali titulu pa evo sad gdje smo

Slazem se i ja da je bod u utakmici sa Zrinjskim u Mostaru dobar ali kada pogledas stanje na tabeli shvatis da si bukvalno morao pobjediti. Kako nam dolaze sad na naplatu one 4 nerijesene zaredom, eh...sekac je napisao/la:Ma treba se nekima zahvaliti i neke bna posudbu daleko od tog ali treba se i uigravati pa ljudi su neki tuu samo pola godine a neki godinu ne treba lomiti preko koljena.Mislim da je bod kod Zrinjskog kojeg izuzetno cijenim kao ekipu više nego dobar ali ... vratit če i nama negdje prortadit če naši napadači dobro je da ulazimo u šanse a eto bek nam je najefikasniji nadam se da če i navala (mislim na sve u napadu) proraditi.
1946
-
- Kontakt:
Pobjedom protiv Radnika i na derbiju bi mi okrenuli vodu na svoj mlin, možemo li ne znam, hoćemo li nadam se.
Badnovic dana kapa dole, imao jednu loptu pogresnu kad je zamalo SIMEUNOVICA POGODIO I TO MORA PRESTATATI DA RADI! ostalo predobro!
Dupovac STRASAN!
TATKO DANAS NEPREPOZNATLJIV
Baric 20 minuta katastrofa- 10 minuta jao dobar , pa onda pola sata patnje pa 10 minuta ekstra... nevjerovatno...
Puzi danas nit smrdi nit mirise
Cimirot jako lose... puno mrlja s loptom, previse rizikuje driblinzima
Stojcev jos gori, apsolutno, apsolutno nista!
Duljevic... joj ... volim ga majke mi moje vise nego ostale igrace.. skroz mi gotivan lik jako mnogo trci i bori se i onda pravi djecije poteze .... u 90+ kad zabijes direktnom konkurentu gol onda postajes igrac... kad ovo promasujes ito na ovaj nacin jos uvijek si talenat
Puric ... nista
Kostic.. nista nista ... ni gesaka ni dobrih poteza
Bilbija ... a nece covjeka gol i gotovo.. problem? BLAGO SUTIRA .. rokni je jarane ko Kramaric istri! pa ako fulis fulis .. **** ciljane ne ide ti inace igra strasno korisno i dobro!
Krste... ni tamo ni vamo
Bekic-jel igrao?
na zimu 99% dolazi golman, stoper , krilo i jedna desetka koja ce znati ove akcije ubrzati i dati zadnji pas a ne da nam koci igru kao stojcev ....
bit ce i odlazaka ovih sto nisu uspjeli da se nametnu... jbg
Dupovac STRASAN!
TATKO DANAS NEPREPOZNATLJIV
Baric 20 minuta katastrofa- 10 minuta jao dobar , pa onda pola sata patnje pa 10 minuta ekstra... nevjerovatno...
Puzi danas nit smrdi nit mirise
Cimirot jako lose... puno mrlja s loptom, previse rizikuje driblinzima
Stojcev jos gori, apsolutno, apsolutno nista!
Duljevic... joj ... volim ga majke mi moje vise nego ostale igrace.. skroz mi gotivan lik jako mnogo trci i bori se i onda pravi djecije poteze .... u 90+ kad zabijes direktnom konkurentu gol onda postajes igrac... kad ovo promasujes ito na ovaj nacin jos uvijek si talenat

Puric ... nista
Kostic.. nista nista ... ni gesaka ni dobrih poteza
Bilbija ... a nece covjeka gol i gotovo.. problem? BLAGO SUTIRA .. rokni je jarane ko Kramaric istri! pa ako fulis fulis .. **** ciljane ne ide ti inace igra strasno korisno i dobro!
Krste... ni tamo ni vamo
Bekic-jel igrao?
na zimu 99% dolazi golman, stoper , krilo i jedna desetka koja ce znati ove akcije ubrzati i dati zadnji pas a ne da nam koci igru kao stojcev ....
bit ce i odlazaka ovih sto nisu uspjeli da se nametnu... jbg
Drugo poluvrijeme ste igrali pravo,zrinjski skoro nista napravio nije,osim pred kraj utakmice one polusanse.Vi ste imali 4-5 kolosalnih sansi,i stalno ste bili tu oko sesnesterca prijetili.Nije mi samo jasno kako ste onako lose odigrali prvo poluvrijeme,bas sam nesto konto sta se desava sa Sarajevom
.Imate problema sa bekovima,golmanom(mada je danas bio solidan)i realizaciju trebate popraviti(stvarate dosta sansi li realizacija 0).Vjerujem do proljeca da ce te odskakati po igri(a i po rezultatima) u odnosu na druge. 6 bodova nije nista sustici jer ce biti gubljenja bodova i kod drugih ekipa.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Meho Kodro,Ševko Okić,Dejan Bandović...
Mogu misliti Mešu kako ranisane sad tuče kad dođe iz San Sebastiana na ovaj pokušaj od stadiona,na ovu ledinu koja odiše ruralno.
Mogu misliti Mešu kako ranisane sad tuče kad dođe iz San Sebastiana na ovaj pokušaj od stadiona,na ovu ledinu koja odiše ruralno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Sta ce jadan Mesa ,sto prije prihvati to biti ce mu lakse,dobro je dok ga neki na palete ne stave ,danas je barem bio kao gospodin u odjelu na ovom pokusaju od stadiona!tepsija je napisao/la:Meho Kodro,Ševko Okić,Dejan Bandović...
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Dave, miguelramos, OsmanhodzicBuco, skoJaa, VolimoSarajevo i 52 gosta.