Blejzer10 je napisao/la:Romario je Dodik a vi ste Bakir Hadžiomerović.
Da recimo neki stranci udju na ovaj forum i da znaju prevest, ili bi mislili da se zayebavamo ili da nismo normalni, trece nema. Sta covjek sve nece procitat.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Blejzer10 je napisao/la:Romario je Dodik a vi ste Bakir Hadžiomerović.
No te preocoupes, no entiendo nada - Messileorey je napisao/la:Blejzer10 je napisao/la:Romario je Dodik a vi ste Bakir Hadžiomerović.![]()
Da recimo neki stranci udju na ovaj forum i da znaju prevest, ili bi mislili da se zayebavamo ili da nismo normalni, trece nema. Sta covjek sve nece procitat.
pa sta je onda mjerilo, nema te nigdje u ligi prvaka, nema te nigdje na svjetskom, u ligi pola utakmica prehodas i mislis biti najbolji na svijetu, morel to takoleorey je napisao/la:Sjecamo se mi itekako, dovoljno smo stari. Bar vecina ovdje. Licno klub pratim malo jace od 16 godina.
Ti samo smanji ocekivanja od jednog individualiste u momcadskom sportu i bit ce ti lakse, neces bit toliko ogorcen.
Ti ako ocekujes da ce ova Argentina doci do finala i osvojiti ovaj put, onda si u najmanju ruku nerealan. Ne kazem naravno da se to ne moze desiti, ali sam Messi prije 3 dana je rekao da ima mnogo jacih i boljih ekipa i ocekivati zlato od njih je nerealno.
Naravno da se nadaju, pa i jedna Hrvatska se nada, zasto ne bi i oni. Medjutim, tesko da se to dogodi. 7 utakmica svake 4 godine nisu nikakvo mjerilo, shvati to.
messilla je napisao/la:Niko od uprave zaduzen za sportski dio nije siguran. Seguri, Bakeru i Robertu visi otkaz.
Sportista nije jednako fizički spreman sa 27 i sa 31 godinom.Rajaz je napisao/la:@Romariooo je donekle u pravu za fizičku spremu Messija. Usporediti 2015. sa 2018. i dosta toga će biti jasnije.
Mene samo zanima koga @Romariooo trenutno smatra najboljim igračem planete pošto je očigledno da Messi nije taj ?
Sportska medicina kaže da je sportista na vrhuncu svojih fizičkih i mentalnih sposobnosti između 26. i 33. godine.Donnie Darko je napisao/la:Sportista nije jednako fizički spreman sa 27 i sa 31 godinom.Rajaz je napisao/la:@Romariooo je donekle u pravu za fizičku spremu Messija. Usporediti 2015. sa 2018. i dosta toga će biti jasnije.
Mene samo zanima koga @Romariooo trenutno smatra najboljim igračem planete pošto je očigledno da Messi nije taj ?
Breaking news.
Upravo tako, bioloski sat otkucava...Donnie Darko je napisao/la:Sportista nije jednako fizički spreman sa 27 i sa 31 godinom.Rajaz je napisao/la:@Romariooo je donekle u pravu za fizičku spremu Messija. Usporediti 2015. sa 2018. i dosta toga će biti jasnije.
Breaking news.

Romario je USA a mi smo Tadžikistan !Blejzer10 je napisao/la:Romario je Dodik a vi ste Bakir Hadžiomerović.
Pa upravu je Romario da on setka vise utakmica i to smo svi mi ovdje govorili i naravno da nam ide na zivce. Medjutim, on ga ravna i poredi Messija iz 2012 kad je imao 25 godina i sada. To nema nikakve logike. A treba reci da je i tada itekako setkao i daleko najmanje trcao. Meni to nije ni bitno, svakako ko vise mozak koristi, manje trci.Donnie Darko je napisao/la:Sportista nije jednako fizički spreman sa 27 i sa 31 godinom.Rajaz je napisao/la:@Romariooo je donekle u pravu za fizičku spremu Messija. Usporediti 2015. sa 2018. i dosta toga će biti jasnije.
Breaking news.
6M eura NETO. Dovoljno da kaze da je Barca njegov dom i da nije razmisljao o odlasku nikad.enobarca je napisao/la:Koliku je platu Umtiti dobio na kraju, nigdje nisam naisao na taj podatak
Mislio sam da ce mu dati vise ali dobro je, to je neki plafon trenutno za njega, onih 9 sto se spominjalo da trazi je smijesno.leorey je napisao/la:6M eura NETO. Dovoljno da kaze da je Barca njegov dom i da nije razmisljao o odlasku nikad.enobarca je napisao/la:Koliku je platu Umtiti dobio na kraju, nigdje nisam naisao na taj podatak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.