Ode obrnuto izgledatips2292 je napisao/la:Blooming - Bolivar 2/1

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ode obrnuto izgledatips2292 je napisao/la:Blooming - Bolivar 2/1
Pa bolivar skooooro ucvjek dobije uvgostimatips2292 je napisao/la:Ode obrnuto izgledatips2292 je napisao/la:Blooming - Bolivar 2/1
Evo prodjose ovi druginokee95 je napisao/la:Zz raja, evo od mene 2 para kojima su prelazi nesto uobicajeno pa ko hoce nek isprati
19:15 Kasimpasa - Galatasaray
22:15 Blooming - Bolivar
aaaaa hahahah pa 90+ se igrala jedno 7-8 minuta brat bratu, ja vec zaokruzio, hahah a yebigaOkolele je napisao/la:Ne prodjose ni oni jbt 2:2
Samo dokaz da im nije problem namjestiti prelaz u bilo kom trenutku ali i oboriti ga kao ovaj put..Kladionicarski odradjeno..Navuci raju pa ih sjebi..Ali dobri su oni treba njih svaki put pratiti..nokee95 je napisao/la:aaaaa hahahah pa 90+ se igrala jedno 7-8 minuta brat bratu, ja vec zaokruzio, hahah a yebigaOkolele je napisao/la:Ne prodjose ni oni jbt 2:2
Okolele je napisao/la:Ne prodjose ni oni jbt 2:2
jasko_juve je napisao/la:Gay 22,5??? Po meni under ko kuca
tips2292 je napisao/la:Krasnodar - Rostov zp2+, odnosno 2+ gola u prvom poluvremenu
Morma probati po kvoti od 3,10.Krasnodar vecinu utakmica kod kuce rijesi dosta brzo i to protiv jakih protivnika, s obzirom da je kvota ovako velika ajde da probam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.