Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Jesu li zavrsili treningom? Pisali su da ce biti jasnije oko kadra danas nakon treninga koji je poceo u 18:00.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Super vam je djelovala odbrana,nego po cemu su ova dvojica najbolji stoperi lige mislim to je zalosno izjavitilupus je napisao/la:Hadzikadunic je imao od Gracica jos zimus zestoke kritike zbog njegovog rada a pogotovo sto je skolu zapustio(nije smatrao potrebnim)jednostavno nije isao niti upisao ,nesto tako.Mali je vise zabusavao nego sto je zelio napredovati i opšta je ocijena trenera bila da je za njega bolje da se vrati kuci i nastavi sa skolom nego sto se gubi po gradu.Nikakav napredak nije pokazao a ni zelju da napreduje.Boze zali vremena.
Zeca mi je zao kao igraca,mlad,povucen,dobar karakter ali je ipak pokriven menadjerom koji ga voda po bijelom svijetu sa probe na probu,zato se okrenulo dovodjenju nekih mladih neafirmisanih spiceva kojima ce se davati dugorocno sansa.
Regoje je tu ali se razmislja o produzenju ugovora.I ako mu je 32 godine on je izuzetan covjek i sportista.
Sa Bogicevicem je sigurno najbolji stoperski par u drzavi.
To je tvoje mišljenje.Bogičević tek se sada treba dokazati na mjestu stopera jer je u prošloj polusezoni rijetko igrao na toj poziciji.nolimit je napisao/la:Super vam je djelovala odbrana,nego po cemu su ova dvojica najbolji stoperi lige mislim to je zalosno izjavitilupus je napisao/la:Hadzikadunic je imao od Gracica jos zimus zestoke kritike zbog njegovog rada a pogotovo sto je skolu zapustio(nije smatrao potrebnim)jednostavno nije isao niti upisao ,nesto tako.Mali je vise zabusavao nego sto je zelio napredovati i opšta je ocijena trenera bila da je za njega bolje da se vrati kuci i nastavi sa skolom nego sto se gubi po gradu.Nikakav napredak nije pokazao a ni zelju da napreduje.Boze zali vremena.
Zeca mi je zao kao igraca,mlad,povucen,dobar karakter ali je ipak pokriven menadjerom koji ga voda po bijelom svijetu sa probe na probu,zato se okrenulo dovodjenju nekih mladih neafirmisanih spiceva kojima ce se davati dugorocno sansa.
Regoje je tu ali se razmislja o produzenju ugovora.I ako mu je 32 godine on je izuzetan covjek i sportista.
Sa Bogicevicem je sigurno najbolji stoperski par u drzavi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Odbrana nam je bila slabost ove prosle sezone, upravo stoperi i lijevi bocni su bili slabi. Rizvanovic i Hamzic su se dobro drzali vecinu sezone. Sivsicu jednostavno nije mjesto na lijevom bocnom, momak dobro djeluje u napadu ali u odbrani je slab, Torlak fulio dosta puta. Bogicevic je ipak borben i vjerujem da nece imati problema kao stoper. Regoje onako cini mi se malo se previse zaleti da oklizne kad neko napada nego da ih isceka. Valjda ce se popraviti sve ove sezone.
Gledam ovog kadeta Enesa Karajbica:
[youtube][/youtube]
Vrijedi ga pratiti, mozda dati da odigra sa seniorima zadnjih pet minuta kao izmjena neke utakmice gdje bi vodili 3:0. On, Vehabovic, Ragipovici me interesuju trenutno medju juniorima i kadetima.
Da podsjetim na to da su i kadeti i juniori su pobjedili neki turnir u kantonu.
Gledam ovog kadeta Enesa Karajbica:
[youtube][/youtube]
Vrijedi ga pratiti, mozda dati da odigra sa seniorima zadnjih pet minuta kao izmjena neke utakmice gdje bi vodili 3:0. On, Vehabovic, Ragipovici me interesuju trenutno medju juniorima i kadetima.
Da podsjetim na to da su i kadeti i juniori su pobjedili neki turnir u kantonu.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dosta je igraca otislo, nazalost..
Jeli drugi golman husic? Vidim dobro ga guraju ..
I pun pogodak je u vezi sa handzicem..
Msm da bi zebi bio pametan potez da se oprosti
Jeli drugi golman husic? Vidim dobro ga guraju ..
I pun pogodak je u vezi sa handzicem..
Msm da bi zebi bio pametan potez da se oprosti

Toto Riina
Zeba je dobio veoma dobru ponudu iz Irana.
Svi detalji su dogovoreni,ceka se i zvanican poziv.Takodje za Sivsica vlada interes od strane nekih madjara.Sa jucetasnjeg treninga nova imena su vise nego zadovoljila Mirzu.
Narocito ovaj mladi makedonac.
Svi detalji su dogovoreni,ceka se i zvanican poziv.Takodje za Sivsica vlada interes od strane nekih madjara.Sa jucetasnjeg treninga nova imena su vise nego zadovoljila Mirzu.
- SarajlijaTM
Re: Odg: Olimpic Sarajevo
Kemica nije samo iz sarajeva, nego ako se dobro sjećam i iz bubamare, pa zelje, hajduka i na kraju opet sarajeva.kralj_je_mrtav je napisao/la:
Ko je ovaj Salhagić iz Sarajeva, 20 komada zabio...
Znam ga od malih nogu, fin momak, solidan i igrac, nadam se da ce biti nesto od njega...
http://ekipa.mk/glishik-dve-godini-vo-v ... ojkov/OVAJ" onclick="window.open(this.href);return false; Glišic je nekada bio u Olimpicu,,,,,,,,,,,,,,,,,,Dali smo napravili tada grešku ili ne,,,,,,,,lupus je napisao/la:Zeba je dobio veoma dobru ponudu iz Irana.
Kokot i Sesar otisli.
Hvala obadvome i neka napreduju u karijeri.
Ovih dana sve je u znaku Svjetskog prvenstva u Brazilu, tako da se vrlo malo pažnje posvećuje prelaznom roku u našoj zemlji.
Zoran Kokot je dobro poznato ime na terenima Premijer lige, a od ovog ljeta je slobodan igrač. Naime, Kokot je u protekloj sezoni nastupao za sarajevski Olimpic, ali je nakon samo jedne sezone napustio Vukove.
- Olimpic je bio korektan, a ja sam pošteno odradio svoj posao. Ipak nisam produžio ugovor, jer želim naći angažman u inostranstvu, kaže Kokot na početku našeg razgovora.
Da li ste zadovoljni svojim igrama u protekloj sezoni?
- Uvijek može bolje, ali nisam baš pretjerano zadovoljan. Nekada igrate dobro, nekada loše, tako je to u fudbalu.
Kakvi su planovi za dalje?
- Pa iskreno želim naći angažman u inostranstvu i nadam se da će biti nešto konkretno uskoro. Imam i ponuda iz Premijer lige BiH, ali ne bih o imenima zainteresovanih klubova.
Pratite li Svjetsko prvenstvo i šta očekujete od reprezentacije BiH?
- Naravno da pratim Svjetsko prvenstvo. Ocekujem da će reprezentacija Bosne i Hercegovine proći u drugi krug. Poznajem jako dobro selekciju Irana, jer sam tamo igrao dvije godine i ubijeđen sam u prolaz BiH. Mada je i sam plasman u Brazil ogroman uspjeh.
Josip Sesar, koji je prošle sezone stigao u redove Vukova više nije član Olimpica.
Rezultat je ovo razgovora između ovog igrača i uprave kluba.
- Istina je nisam više član Olimpica. Nakon što smo razgovarali o produženju ugovora, nismo se uspjeli dogovoriti, nisam bio zadovoljan ponuđenim uvjetima, pa smo odlučili da je razlaz jedino rješenje.
Bivši igrač mostarskog Zrinjskog, ističe da su u klubu bili korektni i da je sve ostalo u najboljem redu između njega i čelnika kluba.
- Povreda koju sam imao je utjecala da ne pružim najbolje partije, ono što se od mene očekivalo. Žao mi je zbog toga, ali sve je to fudbal.
O nastavku karijere kaže:
- Imao sam neke ponude i sada ću ih razmotriti i vidjeti gdje ću nastaviti karijeru. Svojim sada već bivšim saigračima želim sve najbolje u narednoj sezoni.
Hvala obadvome i neka napreduju u karijeri.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Gdje piše zvanično da je Zeba našao novi aganžman?U tom slučaju trebalo bi biti neko obeštećenje za klub pošto igrač ima važeći sa istim.Od svih ovih igrača koji odlaze jedino mi je žao Zeca jer se dobro pokazao u ekipi a ovih ostalih ne.Ali možda se vrati,nikada se ne zna.Sada valja zaraditi platu.Osnovica simbolika ali ako se potrudiš i osvajaš bodove onda je dosta veća.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
+1Mancini je napisao/la:Gdje piše zvanično da je Zeba našao novi aganžman?U tom slučaju trebalo bi biti neko obeštećenje za klub pošto igrač ima važeći sa istim.Od svih ovih igrača koji odlaze jedino mi je žao Zeca jer se dobro pokazao u ekipi a ovih ostalih ne.Ali možda se vrati,nikada se ne zna.Sada valja zaraditi platu.Osnovica simbolika ali ako se potrudiš i osvajaš bodove onda je dosta veća.
Valjda nema jos zvanicno igdje da pise.
Nedim Becirevic na probi, zna li iko nesta vise o njemu?
I nasao sam ovo na facebooku danas:

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Igrac u rangu Naila Sehovica...nemate od njega koristi nikakve,nase dijete..kasnije skakao po Unisu,Gorazdu,Visockoj Bosni,Famosu itd itd...uglavnom igrac koji moze samo i trenirati kod vas,nije defitinivno igrac za ovaj rang takmicenja,23 godine ima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Član najbolje generacije juniora Sarajeva koji su osvojili dvostruku krunu 2010. godine.Nakon toga otjerani svi juniori osim Dupovca valjda reda radi da ne bi bilo da su svi otjerani.I ne može se porediti sa Šehovićem nikako.miky_hz je napisao/la:Igrac u rangu Naila Sehovica...nemate od njega koristi nikakve,nase dijete..kasnije skakao po Unisu,Gorazdu,Visockoj Bosni,Famosu itd itd...uglavnom igrac koji moze samo i trenirati kod vas,nije defitinivno igrac za ovaj rang takmicenja,23 godine ima
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 15 jun 2014, 21:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Ok postujem,tvoje misljenje,ako si zadovoljan i mislis da ce takvi igraci biti pojacanje za tvoj klub 
I nisu otjerani iz te generacije svi,imalo je njih dosta svoje dobre minute u prvom timu(Comor,Dupovac,braca Handzic,Pandza itd itd) al nije to tema sada

I nisu otjerani iz te generacije svi,imalo je njih dosta svoje dobre minute u prvom timu(Comor,Dupovac,braca Handzic,Pandza itd itd) al nije to tema sada
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne mislim.Slučajno sam se sjetio o kome se radi i znam da je bio među najboljim u svojoj generaciji i kako su skoro svi otjerani od braće Handžića pa da ne nabrajam više.Jeli mu ono nadimak Pajke ili je to Čizmiću?miky_hz je napisao/la:Ok postujem,tvoje misljenje,ako si zadovoljan i mislis da ce takvi igraci biti pojacanje za tvoj klub
Cizmicu je Paša nadimak neznam za Nedima...opet ti ponavljas da su otjerani ,neznam sto potenciras tu pricu kad je 70% te ekipe skoro ugovore dobilo pa i sam taj Becirovic samo sto je on posudjivan i uopste nije bio medju boljim u generaciji...Šeko,braca Handzic,Pandza,Comor,Dupovac to su bila prva imena te ekipe.kako je Handzic otjeran covjek bio kapiten prvog tima
na Pandzi se uzele dobre pare kao prvotimcu,Dupovac i dan danas kapiten,Comor odigao xy utakmica,pa i Amel Handzic je imao svoje minute,Trebinjac bio tu sezonu-dvije pa i taj Paša je igrao,kad ovamo pogledam skoro svi su dobili ugovore jbt citava generacija sto je nestvarno za bilo koji klub da skoro svi potpisu ugovore...kasnije se ispsotavilo dobrim sto su se pojedincima zahvalili nakon tih pocetnih ugovora jel niko od njih karijeru nije napravio osim eventualno 2-3 igraca

Pandža je ranije otišao od ostalih.miky_hz je napisao/la:Cizmicu je Paša nadimak neznam za Nedima...opet ti ponavljas da su otjerani ,neznam sto potenciras tu pricu kad je 70% te ekipe skoro ugovore dobilo pa i sam taj Becirovic samo sto je on posudjivan i uopste nije bio medju boljim u generaciji...Šeko,braca Handzic,Pandza,Comor,Dupovac to su bila prva imena te ekipe.kako je Handzic otjeran covjek bio kapiten prvog timana Pandzi se uzele dobre pare kao prvotimcu,Dupovac i dan danas kapiten,Comor odigao xy utakmica,pa i Amel Handzic je imao svoje minute,Trebinjac bio tu sezonu-dvije pa i taj Paša je igrao,kad ovamo pogledam skoro svi su dobili ugovore jbt citava generacija sto je nestvarno za bilo koji klub da skoro svi potpisu ugovore...kasnije se ispsotavilo dobrim sto su se pojedincima zahvalili nakon tih pocetnih ugovora jel niko od njih karijeru nije napravio osim eventualno 2-3 igraca
Vi jos uvijek navijate za Olimpik?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
E jesi dosadan svaka ti čast!
Raja,koja voli lijep nogomet navija za NAJPOŠTENIJI KLUB u gradu Sarajevu.amstaff je napisao/la:Vi jos uvijek navijate za Olimpik?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.