FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sve sam vise i vise ubijedjen da cemo uzeti bodove u Mostaru. Ne znam sto, ali insekt mi govori. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Okanović sa svega tri metra nije uspio pogoditi mrežu Rođenih.
Steta za ovu sansu,mogli smo povesti.

Steta za ovu sansu,mogli smo povesti.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Sir Matt
- Kontakt:
Insekt ?Omerbavarac je napisao/la:Sve sam vise i vise ubijedjen da cemo uzeti bodove u Mostaru. Ne znam sto, ali insekt mi govori.

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- Omerbavarac
- Kontakt:
OvajSir Matt je napisao/la:
Insekt ?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Moze neko napist raspored Slobode do kraja...ako sad dobijete sve je moguce ljudi moji...pozz i sretno
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- slani grad
- Kontakt:
olimpik-kucipintol_TM87 je napisao/la:Moze neko napist raspored Slobode do kraja...ako sad dobijete sve je moguce ljudi moji...pozz i sretno
celik-strana
zvijezda-kuci
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Jbg pred kraj primamo gol
da je Okanovic realizirao svoju sansu,nadali bi se bodu,a ovako nista.
Ubise nas pred kraj

Ubise nas pred kraj

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 14 maj 2011, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Evropa ćaoharry_90 je napisao/la:Jbg pred kraj primamo golda je Okanovic realizirao svoju sansu,nadali bi se bodu,a ovako nista.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Jesil ti se ovo šalio il si ozbiljan kad si i pomislio da ste mogli izborit Europu ? Pa niste dobili ni licencu za Premijer lige a kamoli za EuropeFrutek je napisao/la:Evropa ćaoharry_90 je napisao/la:Jbg pred kraj primamo golda je Okanovic realizirao svoju sansu,nadali bi se bodu,a ovako nista.
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
Sloboda ce opet dobit licencu za premijer ligu,kad je mogla sve ove godine dobijat je,i sad ce.. 

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 14 maj 2011, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Naravno, da sam mislio i nadao seMarokanac je napisao/la:Jesil ti se ovo šalio il si ozbiljan kad si i pomislio da ste mogli izborit Europu ? Pa niste dobili ni licencu za Premijer lige a kamoli za EuropeFrutek je napisao/la:Evropa ćaoharry_90 je napisao/la:Jbg pred kraj primamo golda je Okanovic realizirao svoju sansu,nadali bi se bodu,a ovako nista.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
- Kontakt:
VISE SRECE IDUCE SEZONE!!!
POZZ IZ MOSTARA
POZZ IZ MOSTARA
Kadeti i juniori Slobode sutra igraju derbi kola sa Borcem.
De nam momcino bogati reci sta se to desilo sa vama u mostaru,pa jel moguce da su i ovaj kup prodaliSir Matt je napisao/la:Danas poslije treninga koji nam je zakazan u 12 krecemo za Mostar na uzvratnu utakmicu finala kupa . Imamo 3-0 iz prve utakmice , ide najjacih mogucih 18 igraca pa nadati je se zlatnoj medalji odnosno osvajanju istog takmičenja .
Sretno nam .

valjda u prvoj tekmi nisu igrala dvojica najboljih igraca zrinjskog...(jedan od njih je u revansu dao 2 gola)...scudetto je napisao/la:De nam momcino bogati reci sta se to desilo sa vama u mostaru,pa jel moguce da su i ovaj kup prodaliSir Matt je napisao/la:Danas poslije treninga koji nam je zakazan u 12 krecemo za Mostar na uzvratnu utakmicu finala kupa . Imamo 3-0 iz prve utakmice , ide najjacih mogucih 18 igraca pa nadati je se zlatnoj medalji odnosno osvajanju istog takmičenja .
Sretno nam .
al nmg da vjerujem da su samo ta 2 napravila toliko drasticnu razliku!

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sloboda je u Mostaru poražena sa 2:0, ali prema tvrdnjama iz tabora "crveno - crnih" u Vrapčičima su imali "vatreni doček". Još s vrata prijetilo se Samiru Jogunčiću, kako će biti iznesen sa terena, potom i Zoletiću, kapitenu Mujkiću...
Mostarci su se željeli revanširati nogometašima Slobode za batine, koje su, navodno, dobili jesanas na Tušnju. Podsjetimo kako je Sloboda jesenas slavila golom Samira Jogunčić, iz samog finiša susreta... Poslije susreta Mostarci su bili ogorčeni i javno prijetili kako će milo za drago vratiti na proljeće. No, jesu li imali osnova za takvo šta, jer su Tuzlaci jesenas u pravoj muškoj borbi stigli do zaslužene pobjede. Očito da nisu, ali su Mostarci, vjerovatno instruisani od svojih rukovodilaca odlučili da prijete nogometašima Slobode i da ispoljavaju neviđenu mržnju prema tuzlanskom klubu,
Na taj način Mostarci su narušili dobre odnose i zaboravlli na činjenicu kako im je Sloboda pružila gostoprimstvo na posljednjem Memorijalnm turniru Mustafa Hukić Huka. Tada su Rođene i tuzlanske tribine pozdravile gromoglasnim aplauzom. I još mnogo toga je palo u vodu, zarad samovolje pojedinaca i s jedne i sa druge strane, koji su sada u i oko kluba. Ratne sjekire treba zakopati, jer je Velež uvijek rado viđen gost na Tušnju, a i Sloboda je bar do posljednjeg duela sa simpatijama dočekivana podno Veleža.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Svim gradjanima Tuzle sretan dan odbrane grada !
Mostarci su se željeli revanširati nogometašima Slobode za batine, koje su, navodno, dobili jesanas na Tušnju. Podsjetimo kako je Sloboda jesenas slavila golom Samira Jogunčić, iz samog finiša susreta... Poslije susreta Mostarci su bili ogorčeni i javno prijetili kako će milo za drago vratiti na proljeće. No, jesu li imali osnova za takvo šta, jer su Tuzlaci jesenas u pravoj muškoj borbi stigli do zaslužene pobjede. Očito da nisu, ali su Mostarci, vjerovatno instruisani od svojih rukovodilaca odlučili da prijete nogometašima Slobode i da ispoljavaju neviđenu mržnju prema tuzlanskom klubu,
Na taj način Mostarci su narušili dobre odnose i zaboravlli na činjenicu kako im je Sloboda pružila gostoprimstvo na posljednjem Memorijalnm turniru Mustafa Hukić Huka. Tada su Rođene i tuzlanske tribine pozdravile gromoglasnim aplauzom. I još mnogo toga je palo u vodu, zarad samovolje pojedinaca i s jedne i sa druge strane, koji su sada u i oko kluba. Ratne sjekire treba zakopati, jer je Velež uvijek rado viđen gost na Tušnju, a i Sloboda je bar do posljednjeg duela sa simpatijama dočekivana podno Veleža.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kadeti : Sloboda - Borac 4:1
Juniori : Sloboda - Borac 5:0
Juniori : Sloboda - Borac 5:0
harry_90 je napisao/la:Sloboda je u Mostaru poražena sa 2:0, ali prema tvrdnjama iz tabora "crveno - crnih" u Vrapčičima su imali "vatreni doček". Još s vrata prijetilo se Samiru Jogunčiću, kako će biti iznesen sa terena, potom i Zoletiću, kapitenu Mujkiću...
Slažem se ratne sjekire zakopati, ovo nikom ne treba, ovo je i predaleko otišlo, valjda će naredne sezone biti fer i korektno...
SRETAN VAM DAN ODBRANE VAŠE TUZLE....
- slani grad
- Kontakt:
SVIM TUZLACIMA SRETAN DAN ODBRANE GRADA OD SRBO-CETNICKOG AGRESORA
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
i od meneslani grad je napisao/la:SVIM TUZLACIMA SRETAN DAN ODBRANE GRADA OD SRBO-CETNICKOG AGRESORA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.