Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

-Paja
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 13:19

Ovo sam mogao i ocekivati, ispade Dzeko rutinski finiser ono svaku sansu realizuje nema sta iz vas govori objektivnost nije to sto je miljenik nacije nego vi to realno, ali svako ko je pratio njegove utakmice zna da mu treba 2-3 velike sanse da zabije gol, eto odma mi onako iz glave padne napamet utakmica sa Bayernom u prvom kolu.

Bendtner kad je zdrav igra regularno u Arsenalu, to da zabije svake prestupne godine mozes okaciti macku o rep jer ove sezone cim se vratio nakon povrede 3 utakmice 2 gola. Da ne pricamo o tome da je mladji od Dzeke, da igra u boljem klubu protiv jacih timova u Ligi, Ligu Sampiona a eto ako smijem reci bio je na svjetskom i zabio jos nedovoljno oporavljen...

Iz prilozenog se vidi da je snaga argumenata na mojoj strani kao i uvijek!

Bendtner=Dominator!
Dio Arsenala

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 nov 2010, 13:21

Jest al' u gujci. Jedan od najlošijih napadača koje sam gledao u životu, lopta se odbija od njega kao od drvo, nula kontrola lopte, nula osjećaj za gol, ma žalost i tuga. Zaista je smiješno baš njega upoređivati sa Džekom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 nov 2010, 13:27

-Paja je napisao/la:Ovo sam mogao i ocekivati, ispade Dzeko rutinski finiser ono svaku sansu realizuje nema sta iz vas govori objektivnost nije to sto je miljenik nacije nego vi to realno, ali svako ko je pratio njegove utakmice zna da mu treba 2-3 velike sanse da zabije gol, eto odma mi onako iz glave padne napamet utakmica sa Bayernom u prvom kolu.

Bendtner kad je zdrav igra regularno u Arsenalu, to da zabije svake prestupne godine mozes okaciti macku o rep jer ove sezone cim se vratio nakon povrede 3 utakmice 2 gola. Da ne pricamo o tome da je mladji od Dzeke, da igra u boljem klubu protiv jacih timova u Ligi, Ligu Sampiona a eto ako smijem reci bio je na svjetskom i zabio jos nedovoljno oporavljen...

Bendtner=Dominator!
Ti pričaš o argumentima??? Klasični troll koji dodje da sruši svaku temu svojim glupavim komentarima, komentarima očito jednog izraženo bubuljičastog dječaka koji nedostatak stvarnog života i stalno podcjenjivanje koje ima u njemu, kompenzira kvazi filozofiranjem ovdje i pristupom "sam protiv svih". Da mi nije iz poniženja da se spuštam na tvoj dječački nivo objasnio bih ja tebi šta su argumenti ali ne vrijedi - jer, bio sam i ja nekada dječak, znam za taj osjećaj da si baš ti sve u pravu. Ali, nemoj se sekirati, prođe to čim sebi nađeš kakvu trebu pa počneš gu*it on regular basis, a ne da ga ga bacaš u nesvjest svakih dva sata a u međuvremenu ovdje glumiš frajera.

Aj' zdravo!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 13:28

Virtu4l je napisao/la:Jest al' u gujci. Jedan od najlošijih napadača koje sam gledao u životu, lopta se odbija od njega kao od drvo, nula kontrola lopte, nula osjećaj za gol, ma žalost i tuga. Zaista je smiješno baš njega upoređivati sa Džekom.
Ocigledno nisi gledao antitalenta Sturidgea. Ti meni nadji kad se od njega lopta odbije ko od drvo jedan video ja cu tebi 10 kad mu se lopta zalijepi za nogu, kad je majstorski primi na prsa moze li?

Wolfsburg=prosjecan Bundesligas; Dzeko=iznadprosjecan u Bundesligi i Wolfsburgu=prosjecan napadac u Premiershipu u prosjecnom klubu(Crouch, Carew, Yakubu)
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 nov 2010, 13:30

@No Name, s kim se ti prepireš ??! Samo ignore, vjeruj mi.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 13:32

NoName je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Ovo sam mogao i ocekivati, ispade Dzeko rutinski finiser ono svaku sansu realizuje nema sta iz vas govori objektivnost nije to sto je miljenik nacije nego vi to realno, ali svako ko je pratio njegove utakmice zna da mu treba 2-3 velike sanse da zabije gol, eto odma mi onako iz glave padne napamet utakmica sa Bayernom u prvom kolu.

Bendtner=Dominator!
Ti pričaš o argumentima??? Klasični troll koji dodje da sruši svaku temu svojim glupavim komentarima, komentarima očito jednog izraženo bubuljičastog dječaka koji nedostatak stvarnog života i stalno podcjenjivanje koje ima u njemu, kompenzira kvazi filozofiranjem ovdje i pristupom "sam protiv svih". Da mi nije iz poniženja da se spuštam na tvoj dječački nivo objasnio bih ja tebi šta su argumenti ali ne vrijedi - jer, bio sam i ja nekada dječak, znam za taj osjećaj da si baš ti sve u pravu. Ali, nemoj se sekirati, prođe to čim sebi nađeš kakvu trebu pa počneš gu*it on regular basis, a ne da ga ga bacaš u nesvjest svakih dva sata a u međuvremenu ovdje glumiš frajera.

Aj' zdravo!
Klasican primjer jednog cikice koji isfrustriran nedostatkom argumenata poteze ove "adult" tekstove a nema pojma ni koliko imam godina, naravno on mene naziva balavcem jer je to jedino u ovom trenutku sto je mogao napisati moje misljenje se razlikuje od misljenja vecine neobjektivnih neznalica na ovom forumu i kad ga napisem prema ovome direktoru koji sebe naziva bezimeni ja sam trol i onda na kraju mi napise moju omiljenu "ispascu frajer recenicu" pocni guzit, nadji trebu tacno i ovo kad napisu to je dokaz da nemaju vise inteligencije da se nose u konstruktivnoj raspravi. Moj savjet ti je da popijes plavu tabletu...

yayadoo, pricekacu tebe da zavrsis a dugacak je red, nakon tebe slijedi bezimeni, virtual, gunners, sumnjam da cu doci na red.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 05 nov 2010, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 nov 2010, 13:35

Reko Aj' zdravo dječače! Pročitaj, zapamti, sjetit ćeš se nekada u životu šta sam ti rekao. Samo se nadam da nećeš ostati kompleksaš kakav si sada i da iz tebe neći izaći kakav neuračunljivi monstrum. A svoju univerzalnu objektivnost okači mačku o rep.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 13:37

NoName je napisao/la:Reko Aj' zdravo dječače! Pročitaj, zapamti, sjetit ćeš se nekada u životu šta sam ti rekao. Samo se nadam da nećeš ostati kompleksaš kakav si sada i da iz tebe neći izaći kakav neuračunljivi monstrum. A svoju univerzalnu objektivnost okači mačku o rep.
Ne moras me pozdravljati sa tim Aj zdravo nisam ti ja jaran mogao si izaci iz rasprave i bez pozdrava ali ocigledno si htio jos ostaviti koji isfuravacki komentar, odrasli covjece...
Dio Arsenala

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 nov 2010, 13:43

-Paja je napisao/la:
NoName je napisao/la:Reko Aj' zdravo dječače! Pročitaj, zapamti, sjetit ćeš se nekada u životu šta sam ti rekao. Samo se nadam da nećeš ostati kompleksaš kakav si sada i da iz tebe neći izaći kakav neuračunljivi monstrum. A svoju univerzalnu objektivnost okači mačku o rep.
Ne moras me pozdravljati sa tim Aj zdravo nisam ti ja jaran mogao si izaci iz rasprave i bez pozdrava ali ocigledno si htio jos ostaviti koji isfuravacki komentar, odrasli covjece...
Kultura mi nalaže da pozdravim svakoga, posebno mi predstavlja zadovoljstvo da pozdravim tako neke dječake zaostale u razvoju, jer ipak njima i najmanja gesta znači mnogo. Aj' zdravo!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 13:43

NoName je napisao/la:
-Paja je napisao/la:
Kultura mi nalaže da pozdravim svakoga, posebno mi predstavlja zadovoljstvo da pozdravim tako neke dječake zaostale u razvoju, jer ipak njima i najmanja gesta znači mnogo. Aj' zdravo!
Pa pozdrvaljas li se sam sa sobom?
Dio Arsenala

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 05 nov 2010, 13:44

Je li dosta vise, vrijedjanje clanova je najveci moguci prekrsaj na ovom forumu pa malo pripazite na vokabular, u to se racunaju i "shukovi".
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 nov 2010, 13:46

-Paja je napisao/la:Pa pozdrvaljas li se sam sa sobom?
Nemoj sve ravnati po sebi, ja nisam egoista ni samodopadan, tako da nemam razloga da se pozdravljam sa sobom.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 13:47

NoName je napisao/la:
Nemoj sve ravnati po sebi, ja nisam egoista ni samodopadan, tako da nemam razloga da se pozdravljam sa sobom.
I to si objektivno zakljucio kao sto si zakljucio objektivno sve sto si rekao u vezi predmeta rasprave?
Dio Arsenala

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 nov 2010, 13:49

-Paja je napisao/la:
NoName je napisao/la:
I to si objektivno zakljucio kao sto si zakljucio objektivno sve sto si rekao u vezi predmeta rasprave?
Ne, ja sam uvjek subjektivan a na drugima je da procjene da li sam objektivan. Ne možeš ocjenjivati sam sebe, dječače.

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 05 nov 2010, 13:50

Da dodam da idete u OT sada.
Ordem e progresso

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 05 nov 2010, 13:51

Pa evo ja procjenjujem da nisi objektivan. Nisam znao ovo drugo duboko se zahvaljujem na prosvjetljnju.

Ontopic: Niko nece dati 30 miliona za Dzeku.
Dio Arsenala

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 nov 2010, 13:53

Mr Plummer je napisao/la:Da dodam da idete u OT sada.
U pravu si. Samo, molim te, kreni redom, vrati se par stranica, pa ćeš vidjeti kako je sve započelo. Trollu se mora odgovoriti, ja ne mogu to s*anje da čitam bez reakcije.

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 05 nov 2010, 13:55

NoName je napisao/la:
Mr Plummer je napisao/la:Da dodam da idete u OT sada.
U pravu si. Samo, molim te, kreni redom, vrati se par stranica, pa ćeš vidjeti kako je sve započelo. Trollu se mora odgovoriti, ja ne mogu to s*anje da čitam bez reakcije.
"Do not feed the troll"
Ordem e progresso

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 nov 2010, 13:56

-Paja je napisao/la:Pa evo ja procjenjujem da nisi objektivan. Nisam znao ovo drugo duboko se zahvaljujem na prosvjetljnju.

eto nek ce dati za bentnera.
izvini molim te obestecenje se i izvisi da bi se na taj nacin i u neku ruku odbili zainteresovani.
hoces da mi kazes da su realne pare za koje su kupljeni ronaldo,kaka,ibrahimovic,benzema.
evo ova trojica zadnjih su se isplatili ali u kurcu.ronaldo mozda i jest ,ali uz svesrdnu pomoc marketinga.
tako da dzekina cijena nije mjerilo njegovog kvaliteta.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 05 nov 2010, 14:48

barbarez je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Pa evo ja procjenjujem da nisi objektivan. Nisam znao ovo drugo duboko se zahvaljujem na prosvjetljnju.

eto nek ce dati za bentnera.
Nema potrebe da neko za njega daje te pare jer je već u samom vrhu što se tiče klubova.
Wolfsburg će za Džeku vjerovatno dobiti 30 miliona, ali ne više.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], M1k3y i 35 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []