NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Galesic i Cizmic s njima dvojicom bi dobili kvalitet i sigurnost. Po meni idealna pojacanja s kojim se mozemo prosetati ligom i osigurati titulu 4-5 kola prije kraja.
Ovi sto govore za Hadrovica, momak je borben, ali kvalitet koji ima nije za ovu našu ligu, po meni je tu cisto da popuni kadar.
Vidim da niko ne spominje Galesica, koji bi bio jedno od zvucnih imena u ovoj ligi, a ima i sta da ponudi. Pitanje je samo da li ce izabrati nas pored PL, jer ima ponudu Slobode i jos nekog
Ovi sto govore za Hadrovica, momak je borben, ali kvalitet koji ima nije za ovu našu ligu, po meni je tu cisto da popuni kadar.
Vidim da niko ne spominje Galesica, koji bi bio jedno od zvucnih imena u ovoj ligi, a ima i sta da ponudi. Pitanje je samo da li ce izabrati nas pored PL, jer ima ponudu Slobode i jos nekog
Jedinstvo predvođeno Hamdijom Abdićem Tigrom želi da se konačno vrati u Premijer ligu BiH.
To se vratio Hamdija?
To se vratio Hamdija?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Jeste.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Cizmic je jedan od najgorih stopera koji je hodao pod Boricima.. A svašta sam se nagledao. Koprivica, Devedzic pa i Kladar su za njega druga dimenzija.. Jedini razlog sto se stalno vraća je taj sto ga neće niko i sto ga par navijača gotivi na ovom forumu.. A čim dobije stoju više, gas.. Nešto kao Benjo Dizdaric..Bihacit1937 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:44Cizmic bolji stoper od sve i jednog sto imamo. I voli vose klub nego sva 4 zajedno!
PASA JE JEDAN OD NAS!
-
- Kontakt:
Evo najveceg hejtera na forumu. Haj se izbrisu Bog ti dao ili popij hamakurin...nisi dobar nikakooVinavil je napisao/la: ↑14 avg 2020, 14:37Cizmic je jedan od najgorih stopera koji je hodao pod Boricima.. A svašta sam se nagledao. Koprivica, Devedzic pa i Kladar su za njega druga dimenzija.. Jedini razlog sto se stalno vraća je taj sto ga neće niko i sto ga par navijača gotivi na ovom forumu.. A čim dobije stoju više, gas.. Nešto kao Benjo Dizdaric..Bihacit1937 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:44Cizmic bolji stoper od sve i jednog sto imamo. I voli vose klub nego sva 4 zajedno!
PASA JE JEDAN OD NAS!
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Ne kažem da je Čizmić loš igrač ali nije ni toliko dobar da se toliko diže u visine. Ne kažem da nam ne treba zbog povreda i žutih .
Hejter možda tebi, ali Jedinstvu nisam sigurno.. Eto ti Pasa pa ga vodi kući.. A čim zovne Rudar nabije Jedinstvo u guzicu.. A voli nas u pm.. A sto se kvaliteta tice mjesta nema ni u Slavenu, kamoli u ovom Jedinstvu..Bihacit1937 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 14:54Evo najveceg hejtera na forumu. Haj se izbrisu Bog ti dao ili popij hamakurin...nisi dobar nikakooVinavil je napisao/la: ↑14 avg 2020, 14:37Cizmic je jedan od najgorih stopera koji je hodao pod Boricima.. A svašta sam se nagledao. Koprivica, Devedzic pa i Kladar su za njega druga dimenzija.. Jedini razlog sto se stalno vraća je taj sto ga neće niko i sto ga par navijača gotivi na ovom forumu.. A čim dobije stoju više, gas.. Nešto kao Benjo Dizdaric..Bihacit1937 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 11:44
Cizmic bolji stoper od sve i jednog sto imamo. I voli vose klub nego sva 4 zajedno!
PASA JE JEDAN OD NAS!
-
- Kontakt:
Nemam se ja sa tobom sta raspravljati. Kao prvo vidi se da nemas veze od nogometa.Vinavil je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:24Hejter možda tebi, ali Jedinstvu nisam sigurno.. Eto ti Pasa pa ga vodi kući.. A čim zovne Rudar nabije Jedinstvo u guzicu.. A voli nas u pm.. A sto se kvaliteta tice mjesta nema ni u Slavenu, kamoli u ovom Jedinstvu..Bihacit1937 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 14:54Evo najveceg hejtera na forumu. Haj se izbrisu Bog ti dao ili popij hamakurin...nisi dobar nikakooVinavil je napisao/la: ↑14 avg 2020, 14:37
Cizmic je jedan od najgorih stopera koji je hodao pod Boricima.. A svašta sam se nagledao. Koprivica, Devedzic pa i Kladar su za njega druga dimenzija.. Jedini razlog sto se stalno vraća je taj sto ga neće niko i sto ga par navijača gotivi na ovom forumu.. A čim dobije stoju više, gas.. Nešto kao Benjo Dizdaric..
A kao drugo Pasa je za ovaj klub igrao srcem uvijek ,hiljadu puta izvaran,hiljadu puta bez para za kartu da ode kuci. Naravno da je trebao otici igrati gdje ce imati platu i gdje ce imati za normalan zivot i da moze hraniti svoju familiju. Ti si jedan od 1000 koji ima ovakvo misljenje.
Mene je sramota tebe!!!
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
To sto je miljenik navijaca ga ne cini boljim igracem od Koprivice a Devedzic zasticeno + dobar potencijal.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije Devedzic zasticeno, on je 98 godiste, a Cizmic sigurno nije bolji igrac od Koprivice, smijesno ih je uopste i uporedjivati.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Sto ti nisu dwvedzic i koptivica kad su tako dobri igrali prosle god u olimpiku sve i jednu utakmicu. Cak je par utakmica bio i kapiten!!
Pasa ima srce...i to je*e a ne neke frizirice i sminkice.
Ugl necu se rasoravljati o ovom. Svak ima pravo na svoje misljenje.
PASA CE SE VRATITI KAD TAD I BICE KAPITEN
Selam selamdzije
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
A tesko igrati u Olimpiku, ako ne rijesis sudije kupit ces utakmicu od uprave...Bihacit1937 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:09Sto ti nisu dwvedzic i koptivica kad su tako dobri igrali prosle god u olimpiku sve i jednu utakmicu. Cak je par utakmica bio i kapiten!!
Pasa ima srce...i to je*e a ne neke frizirice i sminkice.
Ugl necu se rasoravljati o ovom. Svak ima pravo na svoje misljenje.
PASA CE SE VRATITI KAD TAD I BICE KAPITEN![]()
Selam selamdzije
Sto ta igracina ne igra sad u PL onda? De drag je i meni ali nemoj da pretjerujemo.
-
- Kontakt:
Kladar, Koprivica, pa i Davedzic su dobri stoperi. Koprivica za nijansu bolji. Samo budala moze reci da Cizmic nije dobar igrac. Izmedju njih 4 bi bila stvarno velika konkurencija. Spoj iskustva, zelje, motivacije i mladosti.
S druge strane Cizmic je sve ono sto smo mi navijaci prizeljkivali i htjeli od nasih domaćih igraca, da gine srcem, a ne da mi siri ruke, pozira i galami kad izgubi loptu. Cizma ti si dio Bihaca i Jedinstva i uvijek si dobrodosao u klub i grad!
S druge strane Cizmic je sve ono sto smo mi navijaci prizeljkivali i htjeli od nasih domaćih igraca, da gine srcem, a ne da mi siri ruke, pozira i galami kad izgubi loptu. Cizma ti si dio Bihaca i Jedinstva i uvijek si dobrodosao u klub i grad!
-
- Kontakt:
Jedinstvo37 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 16:52Kladar, Koprivica, pa i Davedzic su dobri stoperi. Koprivica za nijansu bolji. Samo budala moze reci da Cizmic nije dobar igrac. Izmedju njih 4 bi bila stvarno velika konkurencija. Spoj iskustva, zelje, motivacije i mladosti.

Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Zar nisu Čizmićevu sliku na zidu prekrečili
Cizmicu, ako želiš igrati u Jedinstvu odu u aleju pa se ponudi.. Nemoj srati ovdje..Bihacit1937 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:45Nemam se ja sa tobom sta raspravljati. Kao prvo vidi se da nemas veze od nogometa.Vinavil je napisao/la: ↑14 avg 2020, 15:24Hejter možda tebi, ali Jedinstvu nisam sigurno.. Eto ti Pasa pa ga vodi kući.. A čim zovne Rudar nabije Jedinstvo u guzicu.. A voli nas u pm.. A sto se kvaliteta tice mjesta nema ni u Slavenu, kamoli u ovom Jedinstvu..Bihacit1937 je napisao/la: ↑14 avg 2020, 14:54
Evo najveceg hejtera na forumu. Haj se izbrisu Bog ti dao ili popij hamakurin...nisi dobar nikakoo
A kao drugo Pasa je za ovaj klub igrao srcem uvijek ,hiljadu puta izvaran,hiljadu puta bez para za kartu da ode kuci. Naravno da je trebao otici igrati gdje ce imati platu i gdje ce imati za normalan zivot i da moze hraniti svoju familiju. Ti si jedan od 1000 koji ima ovakvo misljenje.
Mene je sramota tebe!!!
Drugo, Cizmic ovdje nikad nije izvaran.. Igrao je kad je bilo para, kad nije otišao je u Rudar.. A ti ako misliš da može stati u istu rečenicu SA Koprivicom ubi se odmah.. Pitanje je ima li mjesta u 18 igrača.. Kad je bio u Jedinstvu najmanje je griješio kad završi utakmica, pa ga stavite na ogradu sa megafonom
Ma nebi ja sad nikog primao. Prošle pripreme, proljeće se nije igralo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.