Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Stade Rennes - Olympique Marseille GG 1,90
FC Zbrojovka Brno - Viktoria Pilsen GG 1,85
Amkar Perm - ZSKA Moskau GG 1,95
SD Ponferradina - SD Eibar GG 1,95
CD Mirandes - FC Malaga GG 1,90
od ovih parova danas cu pokusati neke kombinacije od 2-3 para, pa sta bude.
FC Zbrojovka Brno - Viktoria Pilsen GG 1,85
Amkar Perm - ZSKA Moskau GG 1,95
SD Ponferradina - SD Eibar GG 1,95
CD Mirandes - FC Malaga GG 1,90
od ovih parova danas cu pokusati neke kombinacije od 2-3 para, pa sta bude.
-
- Kontakt:
Sta mislite moze li real izgubit u kosarci danas dobra kv 3,2 na fenerbahce
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Cedevita - A.Efes 2 1.60 Premier kladionica
Osmo kolo eurolige gdje se u Zagrebu sastaju domacin Cedevita i turski predstavnik Anadolu Efes. Cedevita je iznenadila i slavila u prvoj utakmici sa rezultatom 81-75. Domaćin je na pozitivnom omjeru u dosadašnjem dijelu eurolige 4-3, dok je Efes na omjeru 3-4. Za Efes je ovo must win utakmica jer su igrački mnogo kvalitetniji i sumnjam da će sebi dozvoliti da ih Cedevita dva puta dobije ove godine. Efes je četiri meča gdje su poraženi mogao da dobije pošto su dva meča izgubili u produžetcima, a dva u neizvjesnim završnicama.
J.Vesely 12,5 više 1,85 Premier kladionica
Fener večeras putuje u Madrid gdje će se sastati sa aktuelnim prvakom Eurolige domaćinom Realom. Moj par iz ove utakmice je Jan Vesely, jedan od najdominantnijih visokih igrača u Europi. Večeras za Real neće nastupiti Rudy Fernandez a upitan je Thompkins, dok kod Fenera nema Hickmana, Udoha i Herseka a Sloukas bi trebao igrati. Udoh i Hersek su bitni za over Veselog jer tako Veselom ostaje dosta prostora u reketu i trebao bi dobijati više lopti. Real ove sezone igra očajno u Euroligi a to je prije svega zbog kriminalne odbrane. Od visokih igrača zabijali su im redom spomenuti Udoh 15, Zirbes 15 i 26, Todorović 15, Bryant 14 itd. Vesely je prošlu utakmicu protiv Strasbourga odigrao odlično ubacivši 20 poena, danas ga vidim opet u overu, ima dosta slobode u reketu, povoljan matchup i očekujem da dobije dosta lopti večeras što će nadam se i iskoristiti.
Real Madrid - Fenerbahce gost 77,5 više 1,85 Premier kladionica
Da se nadovežem na prethodni par gdje sam već rekao da Real prima jako puno poena. U Euroligi im je Zvezda zabila 94 i 71, Khimky 85 i 84, Bayern 99, Strasbourg 93 i današnji protivnik 77. Ovdje očekujem neizvjesnu utakmicu do samog kraja sa velikim brojem poena i mislim da Fener ide u lagani over.
kv. 5,48
Osmo kolo eurolige gdje se u Zagrebu sastaju domacin Cedevita i turski predstavnik Anadolu Efes. Cedevita je iznenadila i slavila u prvoj utakmici sa rezultatom 81-75. Domaćin je na pozitivnom omjeru u dosadašnjem dijelu eurolige 4-3, dok je Efes na omjeru 3-4. Za Efes je ovo must win utakmica jer su igrački mnogo kvalitetniji i sumnjam da će sebi dozvoliti da ih Cedevita dva puta dobije ove godine. Efes je četiri meča gdje su poraženi mogao da dobije pošto su dva meča izgubili u produžetcima, a dva u neizvjesnim završnicama.
J.Vesely 12,5 više 1,85 Premier kladionica
Fener večeras putuje u Madrid gdje će se sastati sa aktuelnim prvakom Eurolige domaćinom Realom. Moj par iz ove utakmice je Jan Vesely, jedan od najdominantnijih visokih igrača u Europi. Večeras za Real neće nastupiti Rudy Fernandez a upitan je Thompkins, dok kod Fenera nema Hickmana, Udoha i Herseka a Sloukas bi trebao igrati. Udoh i Hersek su bitni za over Veselog jer tako Veselom ostaje dosta prostora u reketu i trebao bi dobijati više lopti. Real ove sezone igra očajno u Euroligi a to je prije svega zbog kriminalne odbrane. Od visokih igrača zabijali su im redom spomenuti Udoh 15, Zirbes 15 i 26, Todorović 15, Bryant 14 itd. Vesely je prošlu utakmicu protiv Strasbourga odigrao odlično ubacivši 20 poena, danas ga vidim opet u overu, ima dosta slobode u reketu, povoljan matchup i očekujem da dobije dosta lopti večeras što će nadam se i iskoristiti.
Real Madrid - Fenerbahce gost 77,5 više 1,85 Premier kladionica
Da se nadovežem na prethodni par gdje sam već rekao da Real prima jako puno poena. U Euroligi im je Zvezda zabila 94 i 71, Khimky 85 i 84, Bayern 99, Strasbourg 93 i današnji protivnik 77. Ovdje očekujem neizvjesnu utakmicu do samog kraja sa velikim brojem poena i mislim da Fener ide u lagani over.
kv. 5,48
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Po ovoj kvoti se isplati probati, mislim da će biti neizvjesna utakmica i da može prevagnuti na bilo koju stranu.admir12345 je napisao/la:Sta mislite moze li real izgubit u kosarci danas dobra kv 3,2 na fenerbahce
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.

Efes je sigurno kvalitetniji tim,cedevita mu je duzna za poraz u Turskoj,ima vec 4 poraza i veceras mu treba pobijeda
Logan vodja ekipe sasarija,uzima 10-15 suteva po mecu i ako ga krene za cetvrtinu moze prebaciti ovih 12p
Kod reala ne igra Fernandez, Thompkins je upitan sto znaci za Carrolla vise minuta,a poznavajuci kakav je suter da zabije 10 koseva se cini dosta realno
Lojeski van forme,posljednje 4 utakmice u el ostajao ispod ove granice
Zoric rezervni centar Cedevite igra svega 10-ak min po utakm. veceras i ako dobije nesto minuta imace mnogo problema sa Dunstonom i Saricem.

Prepisao ova dva sa foruma i dodao ovaj hokej. Goste buši kako ko stigne. Ako prođe ima se za nba trpanje na rođu i george

Zadnja izmjena: SPY, dana/u 03 dec 2015, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
3+

Koef.: 33

Koef.: 33
cedevita-efes kp 2 1.55
očekujem slično kao što je napravio i Olympiakos u Zagrebu, utakmica je must win za goste i na snagu koliko god problema da imaju mislim da uzimaju ovo sa nekih desetak plus razlike
9,5/J.Granger (Cedev-Efes) 2 1.85 premier
Kod nas u lutriji još jedino drže ovu marginu ali sa sniženom kvotom 1.55, ostale klade ga drže na 10.5 tako da treba to iskoristiti u premieru a 10 vala bi trebao dati
"Jayson Granger has made at least 1 three-pointer in nine straight Euroleague games." - nek nastavi i desetu i to sa dvije tri što da ne
12,5/Diebler J. (Cedev-Efes) 2 1.85
Rekorder ove sezone po broju trica, ne libi se šutati i kako očekujem pobjedu efesa i da zabiju 80+ koševa on mi je prvi pick
"Jon Diebler leads the league in three-pointers made through Round 7 this season with 26; he has made multiple three-pointers in every game this season." - neka i večeras utrpa jedno 4-5
na drugi listič igram umjesto pobjede na over 79.5 efesa u lutriji po čak 2.00
očekujem slično kao što je napravio i Olympiakos u Zagrebu, utakmica je must win za goste i na snagu koliko god problema da imaju mislim da uzimaju ovo sa nekih desetak plus razlike
Kod nas u lutriji još jedino drže ovu marginu ali sa sniženom kvotom 1.55, ostale klade ga drže na 10.5 tako da treba to iskoristiti u premieru a 10 vala bi trebao dati
"Jayson Granger has made at least 1 three-pointer in nine straight Euroleague games." - nek nastavi i desetu i to sa dvije tri što da ne

Rekorder ove sezone po broju trica, ne libi se šutati i kako očekujem pobjedu efesa i da zabiju 80+ koševa on mi je prvi pick
"Jon Diebler leads the league in three-pointers made through Round 7 this season with 26; he has made multiple three-pointers in every game this season." - neka i večeras utrpa jedno 4-5

Wanamaker over 12,5.Proslu je dao CSKA 19 poena u gostima i ocekujem da i ovu dobaci makar do 13.Zadnjih par utakmica u euroligi je tu negdje oko 12-13 poena
K.Simon over 11,5 s obzirom da: Alessandro Gentile suffered a muscle strain last week and is not expected to play against Olympiacos this week.
Nema im glavnog igraca tako da ce ovaj preuzeti vise suteva
K.Simon over 11,5 s obzirom da: Alessandro Gentile suffered a muscle strain last week and is not expected to play against Olympiacos this week.
Nema im glavnog igraca tako da ce ovaj preuzeti vise suteva
-
- Kontakt:
CSKA over 81,5 @ 1,85
-ne pamtim ovako nisku granicu na CSKA, zadnje 4 utakmice ubacuju u prosjeku 103 poena. Protiv Brosea su prosli put odigrali jednu od losijih utakmica ove sezone (ali su ipak pobjedili 83-77). U tom susretu CSKA je ocajno otvorio mec, u prvoj cetvrtini su ubacili samo 16 poena, sto je daleko od nekog njihovog prosjeka. Mislim da se tako nesto ne moze ponoviti, CSKA forsira stil igre sa niskom postavom, razvlace protivnicke odbrane tom sirinom, brzom igrom..De Colo, Teo, Jackson, Hines... ocekujem da idu negdje oko 90 poena veceras.
Real - Fener over 161,5 @ 1,85
-mislim da obje ekipe imaju nevjerovatan napadacki potencijal, bila bi prava steta da se igraju neke cvrste odbrane, mislim da oba trenera vjeruju da njihovim timovima odgovaraju utakmice na veliki broj poena..a nijanse ce ocekivati..mislim da se isplati i probati 2 na Fener.. ocekujem dobru utakmicu i nekih 170 poena
Datome over 11,5 @ 1,85
-Udoh nece igrati veceras, sto znaci da ce Vesely i Datome dobiti po nekih 30-ak minuta, uz par minuta Antica.. Veselija sam izbjegao, ove sezone pravi mnogo licnih greski i cesto ne doceka kraj utakmice.. Datome je univerzalan igrac, zna i za 2 i za 3 poena, kada igra vise od 25 minuta prosjek mu je nesto veci od 16 poena po mecu..
-ne pamtim ovako nisku granicu na CSKA, zadnje 4 utakmice ubacuju u prosjeku 103 poena. Protiv Brosea su prosli put odigrali jednu od losijih utakmica ove sezone (ali su ipak pobjedili 83-77). U tom susretu CSKA je ocajno otvorio mec, u prvoj cetvrtini su ubacili samo 16 poena, sto je daleko od nekog njihovog prosjeka. Mislim da se tako nesto ne moze ponoviti, CSKA forsira stil igre sa niskom postavom, razvlace protivnicke odbrane tom sirinom, brzom igrom..De Colo, Teo, Jackson, Hines... ocekujem da idu negdje oko 90 poena veceras.
Real - Fener over 161,5 @ 1,85
-mislim da obje ekipe imaju nevjerovatan napadacki potencijal, bila bi prava steta da se igraju neke cvrste odbrane, mislim da oba trenera vjeruju da njihovim timovima odgovaraju utakmice na veliki broj poena..a nijanse ce ocekivati..mislim da se isplati i probati 2 na Fener.. ocekujem dobru utakmicu i nekih 170 poena
Datome over 11,5 @ 1,85
-Udoh nece igrati veceras, sto znaci da ce Vesely i Datome dobiti po nekih 30-ak minuta, uz par minuta Antica.. Veselija sam izbjegao, ove sezone pravi mnogo licnih greski i cesto ne doceka kraj utakmice.. Datome je univerzalan igrac, zna i za 2 i za 3 poena, kada igra vise od 25 minuta prosjek mu je nesto veci od 16 poena po mecu..
-
- Kontakt:

Sretno svima

diebler ubaci do poluvremena 9, u trećoj igrao nešto sitno a u zadnoj se povrijedi i izađe van, vrati ga nazad na dvije sekunde i izvadi van, duda ivkoviću yebo ti sliku svoju, jbg to su stvari koje je nemoguće predvidjeti i na koje ne možeš utjecatizgmiky je napisao/la:cedevita-efes kp 2 1.55
da probamo nogomet
Huesca-Villarreal 2 1.80, 2/2 2.80, h1:0 2 3.20
Huesca-Villarreal 2 1.80, 2/2 2.80, h1:0 2 3.20
Idemo sa NBA, iskombinovati nešto kvalitetno
Gallinari over 15.5 @ 1.85
Whiteside over 11.5 @ 1.85
Miles over 14.5 @ 1.85
Aldridge under 15.5 @ 1.85
Durant over 27.5 @ 1.85
Sacramento - Boston 1 @ 2.05
George over 27.5 @ 1.85
Portland - Indiana 2 @ 1.70
Utah - Orlando 1 @ 1.55
Miami - Oklahoma 2 @ 1.60

Gallinari over 15.5 @ 1.85
Whiteside over 11.5 @ 1.85
Miles over 14.5 @ 1.85
Aldridge under 15.5 @ 1.85
Durant over 27.5 @ 1.85
Sacramento - Boston 1 @ 2.05
George over 27.5 @ 1.85
Portland - Indiana 2 @ 1.70
Utah - Orlando 1 @ 1.55
Miami - Oklahoma 2 @ 1.60
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
- Kontakt:
Pa dobro drage kolege kladionicaribzarnje moguce da nema niko ko bi mi prebacio 20,30 centi na win? Jel moguce pa vraticu vam sutra...ajde jedna dusa dobra nek se
I de igrajte viljareal dva nemojtw propustiti
I de igrajte viljareal dva nemojtw propustiti
-
- Kontakt:
Jedan za veceras:

Edit:Pogresna tema.. Ako moze mod da obrise post
NBA za večeras, dubl :
D.DEROZAN (21.5) - VIŠE
M.ELLIS (13,5) - VIŠE
D.DEROZAN (21.5) - VIŠE
M.ELLIS (13,5) - VIŠE
Vucevic - manje od 17.5
Aldridge - manje od 16.5
Gasol - vise od 15.5
Aldridge - manje od 16.5
Gasol - vise od 15.5
Evo jedini listić što je ostao u igri, zato što ništa nije počelo.

Po meni Indiana puno ozbiljnija ekipa od Portlanda i u boljoj su formi zadnjih deset utakmica 9 pobjeda i 1 poraz (od čikaga 96-95). PG uz Currya definitivno najbolji igrač do sad. Nema smisla igrat dvicu bez njegovih poena. Granica jeste povelika ali PG je najveci potrošać lopti u pejsersima. Gayward igra u isto dobroj formi, imao je jedan under u zadnjih 6 utakmica kada me oborio za pare.
Igraju protiv Orlanda kući, iako im nedostaje gobert mislim da će dobit pavijane iz međika. U Miamiu duel druge najbolje odbrane i drugog najboljeg napada. Ako ih je mogo boston natamburat kod kuće mislim da bi mogla i OKC uz nafuranog daranutlu kojeg sam zaboravio stavit na tiket tek sad vidim.
Ova utakmica između Kingsa i Celticsa se igra u Meksiko Sitiju da znate dakle neutralan teren. Bez puno razmišljanja igram na Rođu taman da mu je granica 37. Ne vidim igrača Bostona koji može ovog babu igrice da sačuva koji jednostavno brutalan u napadu. Dosta napada ide na njega, pick and roll ili šuta sa distance, zakucava, ako ga ostave samog iza trojke opali tricu hladno. Rondo igra protiv bivšeg kluba, očekujem i od njega jednu dobru utakmicu i barem 15 asistencija.
Zna se da rondo može da oigra dosta dobru odbranu i da će ganjat tomasa večras. Previše me puta tomas razočarao šutom i zato igram bradlya preko jer igra u dobroj formi. Obe ekipe ne mare puno za odbranu pa se očekiva dosta poena večeras. I na kraju memfis - san antonio dvojčica i to konačna. Memfis ne igra ni blizu odbranu kao što su to radili prošlih sezona, dosta primaju poena a večeras igraju sa SA i mislim da će izgubit zbog klimave odbrane. Prošlu tekmu Spursi dobili milvoki i starteri su odigrali 20 minuta i ostatak odmarali tako da veceras su svježi sigurno. Možda me večeras demantuju, ko im yebe mater. Sve tekme osim OKC kasno igraju.
Ne očekujem da ću dobit ali ko mu yebe mater možda se bog smiluje ovim glupim padovima i obraduje me ujutro.

Po meni Indiana puno ozbiljnija ekipa od Portlanda i u boljoj su formi zadnjih deset utakmica 9 pobjeda i 1 poraz (od čikaga 96-95). PG uz Currya definitivno najbolji igrač do sad. Nema smisla igrat dvicu bez njegovih poena. Granica jeste povelika ali PG je najveci potrošać lopti u pejsersima. Gayward igra u isto dobroj formi, imao je jedan under u zadnjih 6 utakmica kada me oborio za pare.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.