FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta se primaš bolan, kakvo gatanje, ložim vas malo, vi ste favoriti i sve osim pobjede u derbiju za vas je ravno katastrofi. Mi smo ionako autsajderi po mnogima 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Re: Odg: FK Sarajevo
Šta ima kazastrofa, pa niste vi drugoligaš.shzna je napisao/la:Šta se primaš bolan, kakvo gatanje, ložim vas malo, vi ste favoriti i sve osim pobjede u derbiju za vas je ravno katastrofi. Mi smo ionako autsajderi po mnogima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Duh sa Koševa, 'nako, nije kao što sam očekivao. Pobjegao mu je ovaj igrač sa brojem 11 za izjednačenje, do tog momenta bio je sasvim solidan, onako rutinski, to mi se najviše svidjelo, nema mnogo komplikovanja, samo sam očekivao da će biti malo agresivniji. Ali ne znam šta da kažem, ova tekma i nije neko mjerilo, uglavnom sve ono...nekako mi je djelovalo da i jedni i drugi igraju preko neke stvari, bez mnogo trke borbe, tako je kad se igra već odlučen dvomeč. Kod našeg trećeg gola čini mi se da je asistent (mislim da je Kallasi) igrao rukom prije centaršuta (gurnuo je sebi rukom u for), ali eto, isto vjerujem da je kod njihovog gola za poravnanje bio ofsajd. S druge strane golovi iz prvog poluvremena su bili stvarno lijepi za vidjeti. Sve u svemu, ništa posebno, ali važno je da i takve utakmice pobjeđujemo.hilmo je napisao/la:To je to. Jos jednu stepenicu smo prosli.![]()
![]()
Sad cekamo ove koji su bili na utakmici da nam kazu vise detalja. Vjerujem da nas sve interesuje kako je igrao "duh s Koseva"![]()
Kao naredna prepreka bolje je da dodje neko laksi.
De reci nešto novo što ne znamoshzna je napisao/la:Šta se primaš bolan, kakvo gatanje, ložim vas malo, vi ste favoriti i sve osim pobjede u derbiju za vas je ravno katastrofi. Mi smo ionako autsajderi po mnogima

Naravno da smo favoriti, favoriti smo još od 1946 godine pa do danas, tako po pitanju toga se ništa nije promjenilo niti će se promjeniti. I slažem se s tobom da ste autsajderi kada igrate protiv velikana s Koševa, drugo ništa niti možete da budete.
Nadam se da će te velikana s Koševa dočekati sa gromoglasnim aplauzom ipak vam u goste dolazi najpoznatiji klub u BiH.
SRETAN BROJ - 1725

Ma šala Hilmo sve, ali vidiš kako se ovaj pitic prima, pa čak piše nešto u šta ni on sam ne vjerujehilmo je napisao/la:Šta ima kazastrofa, pa niste vi drugoligaš.shzna je napisao/la:Šta se primaš bolan, kakvo gatanje, ložim vas malo, vi ste favoriti i sve osim pobjede u derbiju za vas je ravno katastrofi. Mi smo ionako autsajderi po mnogima
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Biće dobre zayebancije kako god

Pozdrav za @Sabinho

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Evo mene sa utakmice, prije svega da pohvalim Kallasija, znači lik je ginuo za svaku situaciju, trčao i davao svoj maximum. Malo ga zeza ubacivanje, pokušao je u 2-3 navrata nabaciti ali nikako nije uspijevao dići loptu u zrak iako je to htio, sve u svemu momak se trudi i odličan je.
Dalje, Kovačević, momak extra, tako mlad a tako zna da smireno igra, par puta situacija je bila da je bio sam, bez nekih mogučnosti da doda i uputi neki pas, a da pri tome idu 2-3 protivnička igrača - > uvijek je pronalazio soluciju i smireno sačekao i onda uputio neki pas.
Štojčev je danas bio klasično dobar, malo je gušio loptu, kod prvog gola je mogao desno uputiti Kallasija da ide na centaršut, on je vodao proveo dvojicu i treći uklizao ali lopta se taman odbila na lijevu nogu negdje na vrh šesnaest metara, eurogol.
To je moje prvo poluvrijeme, drugo je bila koreografija prvih 5-10 minuta, a onda sam dobio barjak u ruke dole na nižim stepenicama i od transa nisam baš nešto posebno gledao niti sam vidio golove.
Dalje, Kovačević, momak extra, tako mlad a tako zna da smireno igra, par puta situacija je bila da je bio sam, bez nekih mogučnosti da doda i uputi neki pas, a da pri tome idu 2-3 protivnička igrača - > uvijek je pronalazio soluciju i smireno sačekao i onda uputio neki pas.
Štojčev je danas bio klasično dobar, malo je gušio loptu, kod prvog gola je mogao desno uputiti Kallasija da ide na centaršut, on je vodao proveo dvojicu i treći uklizao ali lopta se taman odbila na lijevu nogu negdje na vrh šesnaest metara, eurogol.
To je moje prvo poluvrijeme, drugo je bila koreografija prvih 5-10 minuta, a onda sam dobio barjak u ruke dole na nižim stepenicama i od transa nisam baš nešto posebno gledao niti sam vidio golove.
Koji se trener osim Amara Osima zadrzao duze od sezone kod vas?shzna je napisao/la:Definitivno ove godine, jer će mu to možda biti posljednji derbi, sa obzirom kako vi mjenjate trenere![]()
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
- Kontakt:
Aragon je napisao/la:Koji se trener osim Amara Osima zadrzao duze od sezone kod vas?shzna je napisao/la:Definitivno ove godine, jer će mu to možda biti posljednji derbi, sa obzirom kako vi mjenjate trenere![]()
A nekako kad se malo bolje razmisli ...dobar je ovo termin, jer ce im ostati citav dan da placu !!!
kuknjava kuknjava kuknjava
Paljenje reflektora nije uopće skupo, tako da to nije razlog sigurno.
Uostalom, ne mora značiti da će ovo biti zvanično, ko živ ko mrtav do 2. novembra.
Uostalom, ne mora značiti da će ovo biti zvanično, ko živ ko mrtav do 2. novembra.

-
- Kontakt:
Steph je napisao/la:Paljenje reflektora nije uopće skupo, tako da to nije razlog sigurno.
Ok sta je onda razlog...da nije snijeg koji u ovom gradu pada samo poslije 17 h ????
Ne znam, kada budem znao javim. 

Sto se tice danasnje utakmice stek'o sam dojam da su obje strane igrale preko qurca, ono cisto da se odigra. Danas mi je najtanji bio Handzic, malac ne zna je li poso ili dos'o, iza njega tu je Todorovic koji osim valjanja nista drugo nije pokazao, doduse nabio je jednu loptu na ono brdo.
Mitrevski, sto se tice njega moram reci da sam vise ocekivao, lose cita igru, nije ni cudo sto nije dobio vise minuta, al' eto prve su mu minute. Kallas bolji u drugom poluvremenu. Teren za razliku od prethodnih godina u Travniku predobar.

Mitrevski, sto se tice njega moram reci da sam vise ocekivao, lose cita igru, nije ni cudo sto nije dobio vise minuta, al' eto prve su mu minute. Kallas bolji u drugom poluvremenu. Teren za razliku od prethodnih godina u Travniku predobar.
1946
-
- Kontakt:
Head je napisao/la:Sto se tice danasnje utakmice stek'o sam dojam da su obje strane igrale preko qurca, ono cisto da se odigra. Danas mi je najtanji bio Handzic, malac ne zna je li poso ili dos'o, iza njega tu je Todorovic koji osim valjanja nista drugo nije pokazao, doduse nabio je jednu loptu na ono brdo.![]()
Fino je sto napokon znamo ko je taj Mitrevski i koliko zna i moze. Poslije minimalno 3 mjeseca sjedenja u VIP-u ..Kodro ga je poslao na teren , tako da me i ne cudi sto danas nije pokazao puno.
Kad smo mi zadnju utakmicu u kup-u zijanili.

13 tekmi bez poraza, dvije godine ukupno.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
prije dvije godine, 24.10.2012 u Mostaru 3:1 1/8 F.amypitar je napisao/la:Kad smo mi zadnju utakmicu u kup-u zijanili.![]()
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Iznenadih se posjetom, bilo je na onoj gostujucoj tribini 200 ljudi, a jos nas je bilo dosta ovamo medju domacinima. Kup utakmica, radni dan i jos utakmica bez nekog rezultatskog imperativa, veliki. 

1946
I glede kupa to je to za ovu godinu,prica o tom takmicenju nastavlja se tek u martu kada je i izvlacenje za nastavak 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
vi i da hoćete nemožete obelix ko lagumđijashzna je napisao/la:Definitivno ove godine, jer će mu to možda biti posljednji derbi, sa obzirom kako vi mjenjate trenere![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.