Koef.: 30
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

ma buraz nemaju oni srama, može to proći vrlo lako ili to ili golijada, ja sam igrao 7+ po 11 kvotitips2292 je napisao/la:Probat cu i Mattersburg - Salzburg iz 1/2
Ovaj Salzburg voli odigrati prelaze a inace su u prvoj utakmici sa Mattersburgom odigrali prelaz kada su dobili 4:2.Koliko je realno da i sad ide ne znam ali probat cu na 2-3 markice
2-0 htzgmiky je napisao/la:Bologna-Napoli Higuain daje gol 2.00, 2+ 1.pol. 2.70
pratimOkolele je napisao/la:Brazilci zadnje kolo
20:00 Corinthians - Avai 2 @4.80 i probati 1/2 @40
Corinthians prvak,utakmica bez znacaja za njih..Avaiu gori pod nogama..Unekim opcijama dovoljan im je i bod ali sa pobjedom i definitivno ostaju u ligi..Zanimljivo mi je da su u sezoni 2011 ova dva kluba odigrala dva puta prelaz 2/1,tako da mislim da bi domacini u ovoj tekmi mogli igrati pod rucnom i pustiti gostima da pobjede a mozda i opet odigraju prelaz sa pobjedom Avia..
20:00 Coritiba - Vasco 2 @2.80

Chelsea - Porto prije odigraj 1x, sa X su obje ekipe zadovoljne i prolaze dalje i sve me vuce da ce tako i zavrsit, mozda sam lud sto tako mislim al sve me vuce na to. PSG bi takodje izbjegao. Sretnofukarezv je napisao/la:Planiram da sastavim tiket za ligu prvaka(utorak, srijeda)na veci ulog treba mi kvota od 10 do 15, pa ako ima neko neki predlog nek pisse![]()
Sta mislite o ovom ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.