Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2014, 06:43

Definitivno najgluplji post u istoriji foruma :clap:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 avg 2014, 06:48

Citirat cu dotičnog i pokazati koliko isti cijeni naše legende. Nakon sto je otjerao Hasana Salihamidzica dao je izjavu ko ga j... možemo i bez njega i sad očekuje da se on poštuje.
Kad si takav lider zašto se ne oglasi poslije Nasrija da kažeš pogriješio sam i ja sam čovjek ili poslije Nigerije. Nego ko zadnji jad prešućuje te stvari.
Hvala mu za dobre partije kojih je bilo al poštovanje ce dobiti kakvo zaslužuje, dosta ovih melodrama preko fb.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 08 avg 2014, 07:07

Kapitenu,legendo.vojnice ove drzave hvala ti za sve.Pljuvaci nek vas je sram i stid,**** vas urednik BHT-a.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 avg 2014, 08:06

Sheyi je napisao/la:Evo gotov sam zaplako, ko da je Peđa Medenica pisao status
:lol:

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 08 avg 2014, 08:26

Virtu4l je napisao/la:
viKK je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: :kafa:
kad će tema u arhivu? :kafa:
Nešto mi govori da ćemo ubrzo imati mnogo razloga da ovu temu držimo u životu. U svakom slučaju, hvala selektoru što je kabadahiji pružio ovakvu šansu, da se povuče dostojanstveno, a i sebe je poštedio pitanja 'zašto Spahić nije na spisku'.
Bojim se i ja, Smetljar Kikser se neće tako lako maknuti od reprezentacije, pucaće on il na funkciju u Savezu il u stručnom štabu.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 08 avg 2014, 09:07

Spahi hvala za sve što je uradio, uradio je dobrih stvari, nažalost i puno negativnih što ne priliči osobi koja je bila kapiten i uzor za neke nove klince. Iznevjerio je dosta ljudi, mislim da je ovo najbolji potez koji je mogao povući. Sve dalje bi išlo u tom negativnom tonu i lošoj atmosferi, parčanju ekipe i sl. Ne treba ga previše pljuvati, mnoge stvari je zaslužio, ali treba ga korektno ispoštovati, prirediti mu oproštajni meč, zaslužio je to svojom borbom na terenu. Sretno Spaha, nemojte se više zamarati njim, on je prošlo vrijeme.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 avg 2014, 09:19

NJegov najbolji potez zadnje dvije godine. Toliko je dobar potez da mi postaje nekako sumnjivo da se nesto ozbiljnije ne valja iza brda.

Uglavnom s obziorm koji je negativan uticaj imao na atmosferu zelim da se opusti uziva i sto dalje od BH fudbala.
Bez obzira na kvalitet koji je posjedovao i sto je dugo vremena drzao nasu odbranu ostat ce zapamcen po negativnostima koje su se izdesavale zadnjih 6 mjeseci pogotovo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 avg 2014, 09:58

Ubrzo ce nazalost mnogi vidjeti koliko je Veliki Kapiten znacio za nasu repku, a pogotovo za odbranu... osim Zukanovica ostali stoperi su nam za :facepalm: .... a jos Arslanagic nije kaparisan... a I ne cudi s obzirom kakvo mu.do odlucuje o tome... ima Goran Jozinovic, bolji je on igra u Hajduku...
A jos ako na to dodamo trenersko umijece levata na klupi koji igra bez bekova, sto stoperima dobrano otezava, dolazimo u vrlo nepovoljno situaciju iako su nam protivnici, svi odreda osim Belgije odron teski...

Spaha za sve sto si ucinio :tokralju: .... ne zasluzujemo te I nikad nismo...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 avg 2014, 10:07

GangstaX je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
viKK je napisao/la:kad će tema u arhivu? :kafa:
Nešto mi govori da ćemo ubrzo imati mnogo razloga da ovu temu držimo u životu. U svakom slučaju, hvala selektoru što je kabadahiji pružio ovakvu šansu, da se povuče dostojanstveno, a i sebe je poštedio pitanja 'zašto Spahić nije na spisku'.
Bojim se i ja, Smetljar Kikser se neće tako lako maknuti od reprezentacije, pucaće on il na funkciju u Savezu il u stručnom štabu.
100%
Nećemo se mi tako lako njega riješiti, zapustio je dugačke žile on u svim sverama!!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 08 avg 2014, 10:18

u jeku prica o klanovima, neprofesionalizmu i narusenoj atmosferi oprostise se ibro i spaha. slucajnost? :hmmmmm:

jednostavno, previse traceva je oko spahe koje je nerijetko potpaljivao svojim kiksevima u jako bitnim utakmicama i (jos vise) ponasanjem ka bh javnosti tj silent treatmentom - ne samo medijima nego i prema nama obicnim smrtnicima koji imamo svako pravo znati sta se desilo u parizu, inzbruku, brazilu i sta se zapravo desava u reprezentaciji iza scene jer ipak to je duznost jednog kapitena koji bi trebao biti veza izmedju repke i ostatka univerzuma. mi to nismo imali . . . u svakom slucaju hvala mu za sve lijepe trenutke, a one ruzne treba pokusati zaboraviti sto prije jer ovim oprostajem pocinje jedno novo poglavlje nase reprezentacije.

sve najbolje bivsi kapitenu :salut:

bilalx

Post Postao/la bilalx » 08 avg 2014, 10:44

kimbo je napisao/la:NJegov najbolji potez zadnje dvije godine. Toliko je dobar potez da mi postaje nekako sumnjivo da se nesto ozbiljnije ne valja iza brda.

Uglavnom s obziorm koji je negativan uticaj imao na atmosferu zelim da se opusti uziva i sto dalje od BH fudbala.
Bez obzira na kvalitet koji je posjedovao i sto je dugo vremena drzao nasu odbranu ostat ce zapamcen po negativnostima koje su se izdesavale zadnjih 6 mjeseci pogotovo.
smetljar ce u savez...mozda ne odmah...ali jako jako brzo...to je ono sto me najvise plasi...zivi bili pa vidjeli

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 avg 2014, 12:30

:salut: open in new tab
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 avg 2014, 13:04

SEO :tokralju:

"Nisi bio samo drug iz svlačionice ili saborac sa terena, bio si mnogo više od toga, bio si poput brata. Voli te brat", objavio je Vranješ na svom profilu.

Ajmo dalje :arrow:

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 08 avg 2014, 13:05

Spaha legendo hvala ti za sve, uvijek ćeš biti u našim srcima :tokralju: :bih:
Forza Milan!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 avg 2014, 13:07

Maestro21 je napisao/la:Spaha legendo hvala ti za sve, uvijek ćeš biti u našim srcima :tokralju: :bih:
:( :( :thumbup: :thumbup:

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 08 avg 2014, 13:22

Jučer u prvi mah kad sam pročitao da se Spahić oprašta rekoh hvala Bogu ode napokon vakat je bio. Ali kad sam bolje razmislio na stranu sve greške i propusti, a bilo ih je mnogo čovjeku bude žao odlaska svakog reprezentativca bez obzira ko on bio. Spahić jeste obilježio jednu epohu u repki i imao je doprinosa u istoj ko god da kaže da nije slagati će. Ali koliko god je dobrih strana imao, loših je bilo isto tako, da uzmemo vagati bojim se da bi negativna prevagnula. Ali vrijeme će sve pokazati, svaka istina nađe put do javnosti pa ćemo o svakom liku i djelu saznati kad tad. Spahi sretno u nastavku karijere, po najavama predstoji mu borba za prvih 11 dolaskom Grka, ja mu iskreno želim da i dalje igra glavnu ulogu u Bayeru i nosi svoju ekipu na pravi način i bez ikakvih grešaka i propusta. Godine su ga stigle, pritisak javnosti uradio je svoje i po prvi put da je uradio pravu stvar u pravo vrijeme. Ko god misli da ne možemo bez Spahe smatram da griješi, pričali smo od Brace, Bolića, Baljića, Barbe pa danas imamo Begovića, Kolašinca, Pjanića i druge momke. Niko nije nezamjenjiv, ako ćemo u početku muku mučiti sa odbranom i primati golove olako dok se ne nađe pravi stub odbrane neka ćemo, za svaku pozitivni promjenu treba vremena. Ne treba sad odmah praviti dramu, ovi što priželjkuju povratak Spahe i izgovore vidjeti će te vi ko je i šta je bio Emir okačite mačku o rep, to je vama izgovor da Spaha ostane iako ima 34. godine i evidentno je da ne pruža partije kakve je znao da pruži. Ono što želim reći jeste da ne treba nikoga pljuvati i napadati, vrijeme će da sve pokaže, mnoge stvari će se otkriti kad tad pa ćemo onda da čujemo i vidimo sve.

Ovi što odlazak Spahe opravdaju da će donijeti do raskola, raspada repke samo želim poručiti da će repka da živi i preživi i Emira i Edina i mnoge druge u budućnosti jer je ona svetinja, igrači su prolazni. Koga nema bez njega se može. ;)

Što se tiče oproštajne tekme i neki su ovdje pisali da mu treba prirediti u odmah u 9. mjesecu u Tuzli smatram da protivnik nije idealan za tako nešto, ako će se praviti oproštajna za Spahića, Ibričića i još neke koji su odavno zaslužili oproštajnu, a NS BiH nije to uradio onda se treba napraviti i organizovati neka tekma sa poznatijim protivnikom. Nisam ljubimac Spahe, Ibričića, ali su momci dugo igrali za ovu repku, borili se pa su i zaslužili da im se organizuje oproštajna sa nekom top selekcijom, a ne Linteštajn. :nene: Ne trebamo sada od ljudi praviti dušmane, sve prema zaslugama, to je moje mišljenje.

Uglavnom Spahiću sretno u Bayeru, želim ti prvih 11. svaku tekmu i puno uspjeha u narednoj sezoni i da se okitiš nekim trofejem ako je kako moguće. Bez ikakvih povreda i problema, živ i zdrav bio još puno godina. :bih:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 08 avg 2014, 13:46

Sad svako (mislim na ovom forumu) želi sreću Spahi a do juče se nije moglo ostati od pljuvanja.

Što ti je naš čovjek....

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 08 avg 2014, 13:49

gost je napisao/la:Sad svako (mislim na ovom forumu) želi sreću Spahi a do juče se nije moglo ostati od pljuvanja.

Što ti je naš čovjek....
Je li to zabranjeno poželiti čovjeku sreću? Gdje sam ja pljuvao molim te? Da smo mu napisali marš iz svetinje i šta sve ne onda bi valjalo. :hmmmmm: :clap: Tačno na ovom forumu nikom čovjek da ugodi. ;)

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 08 avg 2014, 13:52

Želim mu sreću i da završi karijeru u Širokom Brijegu. :bih: :tokralju:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 08 avg 2014, 13:55

Janez je napisao/la:
gost je napisao/la:Sad svako (mislim na ovom forumu) želi sreću Spahi a do juče se nije moglo ostati od pljuvanja.

Što ti je naš čovjek....
Je li to zabranjeno poželiti čovjeku sreću? Gdje sam ja pljuvao molim te? Da smo mu napisali marš iz svetinje i šta sve ne onda bi valjalo. :hmmmmm: :clap: Tačno na ovom forumu nikom čovjek da ugodi. ;)
Nisam baš na tebe konkretno mislio, nego onako općenito na atmosferu na forumu. Ako si se našao lično pogođen, izvini.
Al jeste, nekako otužno sada mu željeti sreću nakon svega što je ovdje izrečeno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.