osvanulo je par naslova gdje se Forlan spominje kao novi igrač Real Madrida

bukvalno su Atletiko i Forlan takođe se ponudili Realu...cijena bi bila pola njegove klauzule znači €18 miliona

jedan od glavnih razloga je loš odnos sa Quique Sanchez Floresom...
1.više sam puta rekao da mislim da nam je potreban napadač...jer 2 nemogu izgurati čitavu sezonu...što zbog forme što zbog povreda...tako da nam je napadač potreban
2.cijena je pristupačna...svjestan sam da Forlan ima 31 godinu ali isto tako sam svjestan da je ovo jedno privremeno riješenje...a €18 miliona nije puno...za njega
3.zašto je Forlan bolji od ostalih..osim cijene...dugo je tu poznaje ligu savršeno kao i Madrid tako da što se tiče aklimatizacije to nebi trebalo predstavljati veliki problem...klasa dokazana koja malo šteka na početku ove sezone...treba imati na umu da je prošle sezone odradio 60 utakmica sa Atletikom(prvenstvo,finale kupa,finale evropske lige) i da je sam odveo Urugvaj do 1/2...tako da vjerujem da je to prolazno,vidjeli smo i protiv Reala da je sekunda potrebna da napravi štetu...
4.Forlan nema pravo nastupa u LP...ili ima? ako neko zna da mi objasni...pošto je bio slučaj sa Lassom i Huntelarom od prije 2 godine kada su obojica igrali Kup Uefa tada i Real je mogao registrovati jednog igrača za LP bez obzira na to

ali u svakom slučaju bi rasteretio Higuaina i čitav napad Reala...
5.iz Atletika u Real neprocjenjivo
how yes no...zašto da ne

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.