Đe gledaš?
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
- marlostanf1eld
- Kontakt:
http://buffstream.fun/webplayer2.php?t= ... i=215&si=3
Kako bjezi od osgovornosti u teskim trenucima u utakmici, samo nek nije kod njega lopta.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Najjace mi je ovo kad dobije pas u srcu reketa i kad treba udaljiti svog cuvara 10-ak centimetara od sebe i rutinski poloziti loptu, a on to ne bude u stanju i onda ili dobije blokadu ili pogodi rub table. 
dobra utakmica, Musina je zadnja četvrtinaa idemo
Dobar je bio pozadi u utakmici gdje je protivnik zatvorio reket i samo zahvaljujuci Kalinoskom sutem dobijaju utakmicu.
Ponovo ne uzima suteve za tri,a tu se lomila utakmica...
Ponovo ne uzima suteve za tri,a tu se lomila utakmica...
solidan, vazna pobjeda protiv gran canarie
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Jedna od njegovih zrelijih utakmica kad se sve sagleda. Imao je par napada gdje se zabio u zid, ali je pravio u napadu dobre readove i iz pnr-a sa Lukovicem dobro otvarao prostor. A Bell-Haynes je bas limitiran kao playmaker, ne moze nijednog pasa malo komplikovanijeg izvesti, kad udje u pnr nema sanse da pogleda na drugu stranu i baci neku dijagonalu u korner, to je van njegovih mogucnosti.
bas je bio pasivan u 4/4, a tekma je bila neizvjesna, a ne desava se to po prvi put otkad je u breoganu
to ne mogu da shvatim, ali, okej, bas je dobro odigrao, a poceo je igrati ledjima, nije mu ovo prva tekma u kojoj je to radio :mrgreen:
to ne mogu da shvatim, ali, okej, bas je dobro odigrao, a poceo je igrati ledjima, nije mu ovo prva tekma u kojoj je to radio :mrgreen:
Cuvali su ga jbg, 10 tekmi nije mali uzorak, 2. strijelac lige. Tesko da moze izdržat, ali mislim da je vec dovoljno skreno paznju velikih ekipa na sebe. Mada mi je jako draga ova njihova ekipa, kad ih krene sut ne daju pardona nikome. Vise volim gledat Musu da radi sta hoce, neg Jusufa da ima max 6 suteva po utakmici, i zida blokove za ciglarose
ma meni je za sad svaka utakmica Breogana bila vrlo zanimljiva, imaju fin roster sa trenerčinom na klupi... prezadovoljan sam Musom, odlican je za sad. Jedva cekam 26. novembar u Skenderiji da gledamo ove nase momke koji su u formi.armin dju je napisao/la: ↑07 nov 2021, 06:50Cuvali su ga jbg, 10 tekmi nije mali uzorak, 2. strijelac lige. Tesko da moze izdržat, ali mislim da je vec dovoljno skreno paznju velikih ekipa na sebe. Mada mi je jako draga ova njihova ekipa, kad ih krene sut ne daju pardona nikome. Vise volim gledat Musu da radi sta hoce, neg Jusufa da ima max 6 suteva po utakmici, i zida blokove za ciglarose
veceraa od 20h gledamo Musu
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Možda drugo poluvrijeme, od 19:00h su dame
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Dobra kvota , mislim da Musa uzima veceras
veceras nema bell-haynesa, vidjecemo hocel musa povuci vise nego inace
takodjer me zanima dal ce on vise igrati kao playmaker il ce to biti sergi i erik quintela
takodjer me zanima dal ce on vise igrati kao playmaker il ce to biti sergi i erik quintela
Nista beogradski derbi?
-
bombaysaphire
- Kontakt:
To naravno , na TV-u Zmajice na mobitelu Žoc
Partizan uzima , naravno
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Na kom španskom kanalu se može gledati Musa?
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot] i 22 gosta.