Sariel1987 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:samo se ti keslaj a fasunga na kilu ide bif tek. Kazes da si mangup hajde eto plasis se rokoka brata, ja cu tu skociti da te vaspitam. Ako izgubim sto je vrlo moguce

onda te moram raniti u nogu barem.
Slusaj carko.ja se boga ne bojim.jer ga nema.a kamoli ljudi.
Sve ide u zavrsni racun. Pa i fasung.
Nisam ja mangup.daleko od toga.zivim normalan zivot.ne diram te ne diraj me. Al da bi proso kroz tebe ako moram u to se mozes odmah kladit.al proso.ko kroz vrata.je bga nuzda gazi zivotne principe.
A te djecije fazone i furanja prosipaj druze nekom drugom.je vam vise furku da vam je bem .jel ok.
Haj sad nastavi se drogirat
Boze sacuvaj, hajde sto je zatucan i ratoboran ali sto je glup ili se od straha pravi glup.
Kakvi fazoni? sta sam slagao? jeste bila je sala nekad davno ali kad si psovao 27 noc ramazana od tada si meta za vaspitanje sram te bilo.
Nude se ljudi da se udarate ti se povlacis, pa sto psujes onda i vrijedjas. Psujes kletvu a ja se kunem u Allaha ili familiju. Znaci ti si meni psovao sad i trebam preci preko toga.
za 3 sedmice ne mogu prije ako hoces docu blizu ali ne direktno u tvoju avliju i bujrum da se kefamo saketamo pa ko dobije. Ja nisam rekao da ces ti dobiti ali eto siguran sam u sebe.
nastavi se drogirati (ne travom jer ti si zutobijelonarandzastoplavo) nego kokom i nastavi da loces ko tele.