Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 okt 2023, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Na kraju moras vratiti Duljevicu te masine sto nema vise para. 

Samo što je slika koju si objavio nastala prije 7 godina, a ova prošle sedmice. Da ne nabrajamo sada gdje ste sve i šta prosili u zadnjih 7 godina, dovoljno je samo reći da ste imali humanitarnu akciju u kojoj su ljudi pozivali humanitarni broj da vam spase život. Nije loše ni spomenuti da ste na utakmice donosili američke zastave i tako ga direktno cuclali čovjeku koji vas kasnije neće ni kupiti, a ni ulagati u vas.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Jos im pokazuju slike igraca, kazu evo vidite sta su nam srbi i rvati uradiliCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:22Prose lopte po Brisbaneu da posalju u Zeljkana![]()
Zamisli kakvu hajvani sliku stvaraju o Bosni i Hercegovini kao da je ratna 1993![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Prejako, ako je kapacitet 34500, falilo vam je samo jos nekih 34 hiljade da napuniteMiljacka je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:43
Sarajevo - 10 158 (6)
Željezničar - 6346 (6)
Edit:
Ovako fino postaviš čitavu tribinu i onda brojiš jedno po jedno. Ko to zna bolje od tebe, realno?

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Željo je isto onda ohrndana cigančurina sa ispruženom rukomsvrakino1921 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:37Jaooo Pitara
Pa bolje ovako dobit sportsku opremu nego 100 000 km.cobit iz budzeta opcine Centar za organizaciju Europske utakmice
Kakvi klocevi
![]()
![]()
- Meraak1921
- Kontakt:
Cuj nama izbjeglice bile, vama Atletiko hahahahahah
Poenta je bila da su bili Manijaci na tekmi, pa jel LIGA PRVAKA il nije?
Ah ja vi ste Bosanski Dinamo, napadate ove godine ligu prvaka , ja zaboravio , moja greska , liznete nam yaya kilava ..
Ah ja vi ste Bosanski Dinamo, napadate ove godine ligu prvaka , ja zaboravio , moja greska , liznete nam yaya kilava ..
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Igrac vam donira ves masine a vlasnik vam milijarder. Prejako.Miljacka je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:59Samo što je slika koju si objavio nastala prije 7 godina, a ova prošle sedmice. Da ne nabrajamo sada gdje ste sve i šta prosili u zadnjih 7 godina, dovoljno je samo reći da ste imali humanitarnu akciju u kojoj su ljudi pozivali humanitarni broj da vam spase život. Nije loše ni spomenuti da ste na utakmice donosili američke zastave i tako ga direktno cuclali čovjeku koji vas kasnije neće ni kupiti, a ni ulagati u vas.
Glupane bar datume poredaj kad je donirao i kad je Ismir došao,i onda nekome čudo što ne znaju uplatnicu popunitiKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:03Igrac vam donira ves masine a vlasnik vam milijarder. Prejako.Miljacka je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:59Samo što je slika koju si objavio nastala prije 7 godina, a ova prošle sedmice. Da ne nabrajamo sada gdje ste sve i šta prosili u zadnjih 7 godina, dovoljno je samo reći da ste imali humanitarnu akciju u kojoj su ljudi pozivali humanitarni broj da vam spase život. Nije loše ni spomenuti da ste na utakmice donosili američke zastave i tako ga direktno cuclali čovjeku koji vas kasnije neće ni kupiti, a ni ulagati u vas.
Srbi vam prodaju spid a vlasnik vam diler. PrejakoKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:03Igrac vam donira ves masine a vlasnik vam milijarder. Prejako.Miljacka je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:59Samo što je slika koju si objavio nastala prije 7 godina, a ova prošle sedmice. Da ne nabrajamo sada gdje ste sve i šta prosili u zadnjih 7 godina, dovoljno je samo reći da ste imali humanitarnu akciju u kojoj su ljudi pozivali humanitarni broj da vam spase život. Nije loše ni spomenuti da ste na utakmice donosili američke zastave i tako ga direktno cuclali čovjeku koji vas kasnije neće ni kupiti, a ni ulagati u vas.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mirvic nije milijarder.Anex je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:06Glupane bar datume poredaj kad je donirao i kad je Ismir došao,i onda nekome čudo što ne znaju uplatnicu popunitiKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:03Igrac vam donira ves masine a vlasnik vam milijarder. Prejako.Miljacka je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:59
Samo što je slika koju si objavio nastala prije 7 godina, a ova prošle sedmice. Da ne nabrajamo sada gdje ste sve i šta prosili u zadnjih 7 godina, dovoljno je samo reći da ste imali humanitarnu akciju u kojoj su ljudi pozivali humanitarni broj da vam spase život. Nije loše ni spomenuti da ste na utakmice donosili američke zastave i tako ga direktno cuclali čovjeku koji vas kasnije neće ni kupiti, a ni ulagati u vas.
Pa dobro, dobar si ti momak ako si ovu izjavu ozbiljno shvatioKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:00Prejako, ako je kapacitet 34500, falilo vam je samo jos nekih 34 hiljade da napunite![]()

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
"Ispunio sam obećanje koje sam dao ekonomatu, posjetio sam klub i dostavio mašine koje će zamijeniti staru", rekao je Duljević za portal Klix.ba.
Poenta je da vi idete bilo gdje da osjetite malo radosti koju vam prvi tim nije priuštio, počeli ste pratiti futsal i folklorMeraak1921 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:03Cuj nama izbjeglice bile, vama Atletiko hahahahahah
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Postavio covjek posljednji ulaz tamo do sjeveraMiljacka je napisao/la: ↑25 okt 2023, 21:43
Sarajevo - 10 158 (6)
Željezničar - 6346 (6)
Edit:
Ovako fino postaviš čitavu tribinu i onda brojiš jedno po jedno. Ko to zna bolje od tebe, realno?

Joj skeca
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Svako malo akcija se radi
Navijaci Zeljeznicara svaki mjesec evo 10 godina i vise
Redovno imaju humanitarne akcije
To nam je u planu i programu
Obilazimo mezare, djecu i skole
Bolesne i siromasne
Svake nesrecu ispratimo od poplava do pozara
Fenomen je da su tri razlicita navijaca Zeljeznicara uletila da spase ljude u tri razlicita pozara
Cak i cesme pravimo po Africi
Tako da na tu temu nema niko za pravo da sta pise
Javite se ljudima iz medicine,pomozi ba,ustanovama za djecu s posebnim potrebama, javnih kuhinja…
Sve ce vam reci ko je uvijek tu kad treba
Uz to sve repku prate redovno dok malih bordo kona nikad nema
Siux Lukavac vise prati repku od Hordi

Bolesne i siromasne
Fenomen je da su tri razlicita navijaca Zeljeznicara uletila da spase ljude u tri razlicita pozara
Javite se ljudima iz medicine,pomozi ba,ustanovama za djecu s posebnim potrebama, javnih kuhinja…

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 okt 2023, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
https://sportsport.ba/fudbal/zeljeznica ... nja/398543

FK Željezničar je dogovorio saradnju sa klubom iz Gane pod nazivom Medaema, potvrdio je to predsjednik Moses Armah, nakon što su prethodno propali pregovori s Glasgow Rangersom.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovo je ulaz prema jugu. Stvarno nista ne znate o svom klubu, stadionu i vlasnicima.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:15Postavio covjek posljednji ulaz tamo do sjevera
Joj skeca
NoDi80 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 22:17Svako malo akcija se radi
Bolesne i siromasne
![]()

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, nedimmmm1337 i 32 gosta.