neymar i suarez ne igrajuslavenp je napisao/la:
EDIT: ni Muller
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
neymar i suarez ne igrajuslavenp je napisao/la:
HLshnjim je napisao/la:u kojoj kladionici ima 4 golova u prvom poluvremenu?

Ako hoces pare... a, ako hoces da imas sta pratiti, uplatis ovo moje.Citizen-X je napisao/la:znaci igrat sve kontra![]()
![]()
![]()
loši jesu ali sve karte su bačene na ovu utakmicu, treba staviti sve sa strane rezultate u ligi ovo je nešto sasvim drugo, naravno može proći ovo ali ja mislim da će Roma do poluvremena riješiti susret a mislim i da gosti neće završiti utakmicu sa 11 igrača uz poneki penalthemaniaks je napisao/la:Roma-Bate 2 8 kvota ja sam odigro na cenku ovo,pa lakse mi je pasti na ovoj kvoti nego na 1,20,uglavnom vec su ih dobili na domacem terenu zasto ne bi opet,Roma u losoj formi,trener im je **** odbrana kurceva tako da po meni je prevelika kvota na Bate da ne bi pokusao.
themaniaks je napisao/la:Roma-Bate 2 8 kvota ja sam odigro na cenku ovo,pa lakse mi je pasti na ovoj kvoti nego na 1,20,uglavnom vec su ih dobili na domacem terenu zasto ne bi opet,Roma u losoj formi,trener im je **** odbrana kurceva tako da po meni je prevelika kvota na Bate da ne bi pokusao.

Jelbima u winu?acab je napisao/la:Ja sam ispratio,pa šta bude
Al' u premieru traže 3 para
Stavi ih na moj račun.milanribar je napisao/la:http://www.oldschool-samp.com/slike/ima ... 024411.jpg
Ubo sam ovo, hocu da stavim 59 KM, ima neko prijedlog ?
Neka, prvo da ubodem jedno 10 kvotuSPY je napisao/la:Stavi ih na moj račun.milanribar je napisao/la:http://www.oldschool-samp.com/slike/ima ... 024411.jpg
Ubo sam ovo, hocu da stavim 59 KM, ima neko prijedlog ?![]()
![]()
Prognoza koja je doslaCiva je napisao/la:Mogla bi večeras Roma povaljat raju masovno

Ma qme prošle sezone kad' ih je Bayo naguzio pala ima forma masovno. Evo nedavno ih Barca isto razbi i od tada ne mogu da se sastave. Baš sam ih gledao i protiv Atalante i Torina nikakva je to igra. Još im Salah i Gervinho povrijeđeni ma 0 bodova. I sinoć eto dobro su i prošli mogli su i izgubitiSafetSajo je napisao/la:Prognoza koja je doslaCiva je napisao/la:Mogla bi večeras Roma povaljat raju masovno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.