FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
neka vlade, uceras mu, pritisak sad izvrsit, odma okup fukara i yebat mater u startu, dat do znanja sta hocemo i to ye to
Ja bi kupio dionicu samo da je mogu uokvirit u sobi da stoji.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
worchester
- Kontakt:
Jagodic je danas podnio ostavku u borcu
Dobar strucnjak posebno za mlade
koliko ce moci u ovakvoj atmosferi raditi ostaje da vidimo.
On je rijetko kada radio u normalnoj atmosferiguillermo je napisao/la:Dobar strucnjak posebno za mladekoliko ce moci u ovakvoj atmosferi raditi ostaje da vidimo.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
joksimovic
- Kontakt:
Dobro nam dosao Vlado Jagodicu.Odlican trener,a i veliki gospodin,koji se mora postovati
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Dobar Vlado, dobar
poslije Husrefa, on mi je bio zelja... Odlicno je analizirao u onoj emisiji Poluvrijeme...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Kakva podvala od strane "hitnog odrona", samo da bi se strasti smirile na zapadu.
Mogu dovesti Gvardiolu, ja na Tušanj ne idem do dolaska normalnog rukovodstva kluba!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Mogu dovesti Gvardiolu, ja na Tušanj ne idem do dolaska normalnog rukovodstva kluba!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
a jbem ti Jagodica, pa koji je qrac ovoj upravi
ako Azmir ode u Celik i pozovu Vladu, a Vlado voli Celik i Zenicu, ode Vlado tamo
eto vam ga na.. navijaci Slobode :mrgreen:
ako Azmir ode u Celik i pozovu Vladu, a Vlado voli Celik i Zenicu, ode Vlado tamo
eto vam ga na.. navijaci Slobode :mrgreen:
Ma to sam samo zbog Chinija napisaoemirzlaTu je napisao/la:Eto ti gaNjonjoVam je napisao/la:Jagodić VladoChinaglia je napisao/la:ko bi mogao biti trener, ako traze domaceg trenera
Sok je bio najbolji izbor, Smajila vizionara i Denisa isprepadanog ne racunam![]()
![]()
Po mjeri trener za nas!!
Volio bih njega vidjeti na klupi Slobode.
DRŽAVA TUZLA!!
inace, do sada sam bio ubjeđen, a sada sam siguran, NjonjoVam je Ekrem Ibric, sekretar FK Sloboda Tuzla!NjonjoVam je napisao/la:Ma to sam samo zbog Chinija napisao :D :D :D
ipak me nije jbavao i fala mu zbog toga :salut:
cuj fazle onog opaljenog kako se imaju pare dovest Vladu, a nesluzbeno napravljen je dogovor između jednog privrednika i cicka da da pozajmicu u iznosu oko 200 000 koje ce klub vartit kad legnu pare od UEFE. E kkao su ljudi plitki i glupi
e jbg nije fer ni red javno iznositi imena i prezimena forumašaChinaglia je napisao/la:inace, do sada sam bio ubjeđen, a sada sam siguran, NjonjoVam je Ekrem Ibric, sekretar FK Sloboda Tuzla!NjonjoVam je napisao/la:Ma to sam samo zbog Chinija napisao![]()
![]()
ipak me nije jbavao i fala mu zbog toga
TI si legenda
DRŽAVA TUZLA!!
xeksore sto mu ne odgovoris, neka svi to znaju, a i malo da ga popisas, kada se trpa da sve zna
I ja I ja. A sto se tice Vlade nisam za njega bas ali sta je tu je. Samo da ne bude ko sa GlavasemHeller je napisao/la:Ja bi kupio dionicu samo da je mogu uokvirit u sobi da stoji.
& $ ?
Ma samo da nije pitar
sve ostalo je prolazno 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ma druze on nek prica u vjetar kome hoće, nezelim dzaba da pise nebuloze na moj komentar jer neki dan je pisao gluposti i nebuloze kad mu je solinas repliciro, tako da dzaba nevrijedi debilkosu pisat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma iz aviona se vidi da racunaju na Azmirove pare od Evrope. Ostavio im baba pare, halal bilo.
Mogu mislit kako je se Vlado sjebo kada je vidio koliko mu nude da je momentalno dao otkaz u Borcu. Sinoc dao izjavu za narednu utakmicu, danas trener Slobode hahah
Mogu mislit kako je se Vlado sjebo kada je vidio koliko mu nude da je momentalno dao otkaz u Borcu. Sinoc dao izjavu za narednu utakmicu, danas trener Slobode hahah
Dabogda ih poreska zafrkala pa da ne dobiju ni ove pare od Evrope. 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.