Treba ti ruzna jbga, ne znam sta sam ti uradio.

Istuci ce ga Kjosevski jer mu je govorio siptaru jedan.grbavicka je napisao/la:e da hoce onaj cetnik nemanja dobiti batine od balije jadranka u subotu, pa makar i po cijenu crvenog kartona... nego gdje je tamara? nesto se ne cuje nista o njoj...
kakav je to potpis? nije valjda da sloboda 3 utakmice zaredom domacin??tuzlak1987 je napisao/la:
I vi isto, tri na Kosevu Zeljeznicar, Siroki, Radnikbihuzur je napisao/la:kakav je to potpis? nije valjda da sloboda 3 utakmice zaredom domacin??tuzlak1987 je napisao/la:
pa to nema ni u tunguzijituzlak1987 je napisao/la:I vi isto, tri na Kosevu Zeljeznicar, Siroki, Radnikbihuzur je napisao/la:kakav je to potpis? nije valjda da sloboda 3 utakmice zaredom domacin??tuzlak1987 je napisao/la:
Uzmemo lagano po 5 bodova boli nas ona stvar.bihuzur je napisao/la: pa to nema ni u tunguziji
mi na kosevu 5 bodova u 3 utakmice?? nemoguca misijatuzlak1987 je napisao/la:Uzmemo lagano po 5 bodova boli nas ona stvar.bihuzur je napisao/la: pa to nema ni u tunguziji
Mi 9 a pitari teskotuzlak1987 je napisao/la:Uzmemo lagano po 5 bodova boli nas ona stvar.bihuzur je napisao/la: pa to nema ni u tunguziji
da su im bar dali veliku jufku da se vijori da zamotaju stagod u njusviunapad1010 je napisao/la:Udarnikov sine Tuzlanski, jesi li ponosan na zastavu naše države. Vijori li se na fortici![]()
Jufke na sta ste spali i krmak vas proziva.Rigoletto je napisao/la:da su im bar dali veliku jufku da se vijori da zamotaju stagod u njusviunapad1010 je napisao/la:Udarnikov sine Tuzlanski, jesi li ponosan na zastavu naše države. Vijori li se na fortici![]()
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, MikiPirs, nedimmmm1337 i 19 gostiju.