2 na schalke 6-7 kvota kako gdje
schalke nikad nije izgubio od augsburga, pa probati na goste

e sad mišljenja sam da schalke daje dva gola u drugom a hoće li primiti vidjet ćemo pa možda pokušati i sa 4+
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Izvinjavam se, puno kikseva danas. PSG, Arsenal i Atletico ispoštovali.exorciiist je napisao/la:Villarreal - Real Madrid 3+ 1.50
Tottenham - Newcastle 1 1.40
Aston Villa - Arsenal 2 1.60
PSG - Lyon više kornera domaćin 1.40
Napoli - Roma domaćin daje prvi gol 1.50
Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt gost ne daje gol 1.85
Atletico Madrid - Athletic Bilbao 1 1.60
Augsburg - Schalke X2 1.40
Real Madrid se poslije debakla protiv Barcelona probudio i nastavio igrati kako se od njega očekuje, Ronaldo i društvo su vratili formu tako da očekujem da večeras protiv nestabilnog Villarreala urade ono što se od njih očekuje. Tottenham je u naletu, posebno dobro igraju na svom terenu i mislim da pobjeda protiv slabašnog Newcastlea ne bi trebala dolazit pod znak pitanja. Arsenal gostuje najlošijoj ekipi u ligi koja u 15 utakmica ima 11 poraza, danas očekujem 12, također Arsenal ako danas pobijedi izbija na vrh tabele. PSG dominira ligom, u zadnjih 5 ligaških mečeva su postigli nevjerovatnih 14 golova. Kvota na njihovu pobjedu je mala ali ipak našao kornere koji bi uz dominaciju PSG-a trebali lagano doći. Napoli kod kuće igra sjajno, u zadnjih 9 domaćih utakmica imaju isto toliko pobjeda, danas igraju protiv nikad lošije, uzdrmane Rome i trebali bi iskoristiti ovu šansu da se domognu vrha tabele. U zadnja 3 susreta protiv Eintrachata Borussia nije primila gol, mislim da bi danas trebali tako nastaviti. Atletico ekipa sa trenutno najboljom formom u prvenstvu, igraju na domaćem terenu protiv Bilbao-a i imaju šansu da otmu Barceloni prvo mjesto. Schalke danas ima šansu da otme Wolfsburgu treću poziciju koja vodi u ligu prvaka, smatram da danas ne bi trebali to prokockati, vrijeme im je da proigraju.
I evo još nekoliko parova za one koji ganjaju visoke kvote.![]()
PSG - Lyon 4+ 2.40 5+ 4.05
Napoli - Roma 4+ 2.45 prvo poluvrijeme 1 2.10
Augsburg - Schalke X/2 6.05
Villarreal - Real Madrid 2/2 2.45
Liverpool - WBA Benteke daje gol 4.60
Za tvoju informaciju od zadnja 3 moja para postavljena 2 su prosla samo sam real pao,i nikome nisam rekao da je par 100% nego samo napisem svoje misljenje normalno po statistici odigrano,al eto necu vise postavit ni jedan par nije problem kad smetaklada84 je napisao/la:Druze imas li ti ikad potrebu da se ispricas kad promasis neki par.admir12345 je napisao/la:Bayern-Real M vise od 164 kosa ocekujem u toku dana da smanje kvotu na over il da povecaju marginu
Lijepo sve docaras,analiza,raja te isprati,kao sto sam ja zadnja tri puta i svaki puta ni blizu.
Naravno nisi i niko nikog ne tjera da se neki parovi igraju,ali ako ne ide nemoj.
A ne smijesna granica,ocekujem da smanje granicu,a fali po 15 koseva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.