U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
1 Čutahija(GK), 2 Todorović, 3 Kadušić, 7 Herić, 15 Osmanković, 16 Oršolić, 4 Hadžiahmetović, 8 Gljiva, 10 Mustedanagić, 14 Gojak(C), 11 Lelić.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Čuj ovog pametnjakovića pa Hadžiahmetović, Gojak nikad očima neće vidjet Chelsea, Dortmund, Milan i ostale klubove gdje igraju ovi igrači iz "moje" ekipe, a pogotov da zaigra neki kloc iz naše lige.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
0-0 jos uvjek, a pred kraj poluvremena smo i mi imali par suteva. sad ce malkocevic reci igracima na poluvremenu, ovo se rumuni samo zagrijavali, a sad ce krenuti punom parom
kao prvo odakle ti znas gdje ce momci dogurat?Vandelanoite je napisao/la:Čuj ovog pametnjakovića pa Hadžiahmetović, Gojak nikad očima neće vidjet Chelsea, Dortmund, Milan i ostale klubove gdje igraju ovi igrači iz "moje" ekipe, a pogotov da zaigra neki kloc iz naše lige.
kao drugo ti tvoji igrači igraju za mlađe kategorije navedenih klubova ili mozda za neke njihov b,c sastave, vidjet cemo oce li zaigrati za prvu momcad...nema potrebe da nazivas momke klocevima..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Vedad Efendic danas odigrao cijeli susret za U17 Svicarske u pobjedi nad Velsom.
Damir Bektic asistent za vodstvo U17 Njemacke protiv Gruzije.
Damir Bektic asistent za vodstvo U17 Njemacke protiv Gruzije.
- pintol_TM87
- Kontakt:
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Strijelac Gojak, asistencija Mustedanagić !!
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Djeste kriticari, Sakib objasnjava 
- legenda reala
- Kontakt:
Sakib će danas zacrtano ostvariti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sakib Malkočević: Ja sam im rek'o da idemo na nulu, ovaj mali Gojak će biti kažnjen jer nije ispoštovao dogovor iz svlačionice!

DRUG NEBI TI PUNCA
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pobijedili.Znaci da se juce unaprijed nismo predali sad bi bili blizu plasmana.
To nekako dodje jos gore.
Vjerovatno ce igraci dobiti kritike od selektora kako su se usudili da dobiju utakmicu.
To nekako dodje jos gore.
Vjerovatno ce igraci dobiti kritike od selektora kako su se usudili da dobiju utakmicu.
Ako je vjerovati ovoj statistici sa uefine stranice rumuni su "ubili" belgijance. Cak i na kladari su bili veliki favoriti. Steta za poraz protiv Skotske ali eto sta je tu je. U subotu pokusati ostvariti novu pobjedu i nadati se kiksu domacina. Cestitke na pobjedi.newton_heath_lyr je napisao/la:Hmmmm,pobjeda nad favorizovanom Rumunijom.Bravo za nase momke .
- legenda reala
- Kontakt:
Šta sad, dobiti Belgiju i navijati da Škoti odigraju neriješeno ili izgube naredne utakmice 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Steta, mogli smo do boda ali sta je tu je. Opet nije ni tri boda lose, moramo biti zadovoljni.
Gojak mi se najvise svidja od ovih igraca koje sam gledao, momak me nekako podsjeca na Ibru po gradji, kretanju i tehnici, bice nesto od njega.
Gojak mi se najvise svidja od ovih igraca koje sam gledao, momak me nekako podsjeca na Ibru po gradji, kretanju i tehnici, bice nesto od njega.
Živi bili pa vidjeli gdje će završiti Gojak,Hadžiahmetović i ostali momci...pobjediše danas momci..ako su oni kloc za tebe što pobjediše ..sad se izjedaj što nisu igrali momci iz "tvoje ekipe"..
Vandelanoite je napisao/la:Čuj ovog pametnjakovića pa Hadžiahmetović, Gojak nikad očima neće vidjet Chelsea, Dortmund, Milan i ostale klubove gdje igraju ovi igrači iz "moje" ekipe, a pogotov da zaigra neki kloc iz naše lige.
Dobiti Belgiju? Pa lakše je dobiti Brazil, nove belgijanske generacije jednostavno razvaljuju.
calcio je napisao/la:Steta, mogli smo do boda ali sta je tu je. Opet nije ni tri boda lose, moramo biti zadovoljni.![]()

Bas me podsjeca na Stilica, nekako i po izgledu, po igrom, pozicijom etc. haha
- legenda reala
- Kontakt:
Izgleda da im ova i nije neštoEborg je napisao/la:Dobiti Belgiju? Pa lakše je dobiti Brazil, nove belgijanske generacije jednostavno razvaljuju.