FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 okt 2016, 13:01

Slatinash_7 je napisao/la:Ja pisem sta je bolje za Slobodu da je on uradio sa tih para a ne sta je bolje za njega,jer mi puca ona stvar za njim i njegovim parama,mene interesuje Sloboda,a ovo sto je on uradio sa Slobode je kratkorocno dobro,dugorocno evo vidimo sta smo dobili..svi bi vi nekog da dodje s parama,eto imali smo Azmira pa nista,nama treba neko da dodje i da vrati dug sa tim parama jer nam je sve ostalo pisanje u vjetar..
I taj neko vrati dug sa tim parama, nisu pozajmice. Dodje skupstina i ukazu mu nepovjerenje i on vise nema nista sa Slobodom, a dao milione.
Jedina logika kojom bi Azmir vratio dug je da je klub njegov ali nije, sve drugo ne bi imalo logike jer bi ga nakon sto bi otplatio pare ljudi iz skupstine otjerali i postavili nekog novog.

A kako objasniti glavesinama da je vrijednost Slobode 0 KM, a ne neki milioni kao sto oni pricaju.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 okt 2016, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 okt 2016, 13:02

zbog cega Azmir da vraca tudji dug?

Samo me jedno zivo zanima,zbog cega ugledni privrednici i carsijaneri ne pokucaju na vrata onih koji su nas zaduzili,puna im usta Slobode,a bivsim upravama nisu smjeli pisnuti ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 13 okt 2016, 13:02

:zzz:
Slatinash_7 je napisao/la:Ja pisem sta je bolje za Slobodu da je on uradio sa tih para a ne sta je bolje za njega,jer mi puca ona stvar za njim i njegovim parama,mene interesuje Sloboda,a ovo sto je on uradio sa Slobode je kratkorocno dobro,dugorocno evo vidimo sta smo dobili..svi bi vi nekog da dodje s parama,eto imali smo Azmira pa nista,nama treba neko da dodje i da vrati dug sa tim parama jer nam je sve ostalo pisanje u vjetar..
Ti si kingu lud :roll:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 okt 2016, 13:07

Tan je vratio Sarajevu dugove jer je dobio upravljacka prava. Azmir u Slobodi je imao samo mandat.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 okt 2016, 13:09

Heller je napisao/la:
Beduin je napisao/la: I ja sam saglasan, ako nije mogla seoska varalica otplatiti tudji dug i ostaviti 500k makar da strucnjaci raspolazu sa tim, kao sto znaju dokazano sa parama, onda neka se goni iz svetinje. Ovo je gradski klub, klub svih nas, a seljak hoce Evropu da igramo i deremo guzove sarajlijama samo iz nekig njegovog inata, a briga ga nije za dugove Davuda i kompanije.

Odlazi iz svstinje, seoska varalice, dug pisljivi nisi mogao isplatiti. Ovako se sad vojnici kluba ponovo moraju handriti, a mogli su biti rahat bez reprograma i potraznji.
Nego neki dan sjedim na dorucku u jednoj sarajevskoj buregdžinici s rođakom jednim starijim, i dolazi neke njegove komšije s kojim on ujutro pije kafu, jedan Sarajlija, i jedan Sančo, elem nako neka priča, kad kaže Sančo, imam ja prijatelja, samo u Tuzli ga nešto ne vole, ne znam što. Reko ko ti je prijatelj, kaže on, ma možda si čuo ima fabriku lijekova Davud. Reko druže sad kad bi počeo ne bi sutra završio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zamisli kakav je sarajevski Sanco kad mu je Davud prijatelj. Sancu onda ni rodjena mati ne voli. :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 okt 2016, 13:11

a rodjak s njima pije kafe, s kim si takav si, a i krv nije voda :mrgreen: :urnebes:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 okt 2016, 13:13

:stop: Ne, mi hocemo nekoga da dodje bez para, neki klosar. :urnebes: Da i taj klosar osjeti viski i dobru hranu po restoranima, kupi dobar mobitel sebi i familiji na racun Slobode, da potrosi na impulse bar 20.000... :rol: :rol: :rol: :rol:
:pray: Azmire podnesi tuzbu, da vidimo kako se koprca gamad. :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 13 okt 2016, 13:15

Sariel je napisao/la:a rodjak s njima pije kafe, s kim si takav si, a i krv nije voda :mrgreen: :urnebes:
savjet mjesne zajednice :kafa: :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 okt 2016, 13:15

stani malo placena rata 190k? a sta je dosad bilo? zar nisu stali, za koji je to mjesec onda ?
ebo lud zbunjenog i normalnog zajedno :urnebes:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 okt 2016, 13:18

eee a ako je ko zaboravi nakon olimpika..
sloboda siroki puta 2 :urnebes:
19og i 22og...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 okt 2016, 13:21

jesam pozelio pobjede od 1:0 .. i akcije od gola do gola.. Mujkic do Mujica ili Tosuna iii 1:0 za erupciju na Tusnju..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 okt 2016, 13:24

pa sad, vec se oteglo od zadnje pobjede koliko? :mrgreen: :oops:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 okt 2016, 13:41

za reprogram,koliko smo dosad skinuli??iko?otprilike.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 13 okt 2016, 13:49

Sariel je napisao/la:za reprogram,koliko smo dosad skinuli??iko?otprilike.
Mislim da su uplaćene svega 1 ili 2 rate bez ove sada što je nekih 400-600 hiljada.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 okt 2016, 13:53

cca pola miliona,kolko jos nam je o vratu?2?2,5?
da je ovaj reprogram skinut s vrata.najveci teg.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 13 okt 2016, 14:10

Beduin je napisao/la:Ko je blizak Omladinskom pogonu, koji trener je dobio ovih dana otkaz iz pionira ili predpionira, Denis, Damir, taki nekako?
I to zbog kurvaluka uhvacen pa drama nastala, wahaha.
Džafa, Lija :mrgreen: . . . staro je to za kurvaluka :mrgreen:

. . nego, kako sad rudnik ne potražuje one pare preko inspekcije :mrgreen:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 13 okt 2016, 14:22

sloboda72 je napisao/la:16.01.2015 u 20:38 FOTO: IZGLASANE STATUTARNE PROMJENE, ZAJEDNIČKIM SNAGAMA DO JAČE SLOBODE!

Održana Skupština FK Sloboda U prostorijama Kantonalne privredne komore Tuzla održana je sjednica Skupštine FK Sloboda. Jedna od najbitnijih stavki Dnevnog reda bilo je razmatranje i usvajanje amandmana na Statut FK Sloboda. Radna komisija koja se pozabavila ovim veoma bitnim stvarima uradila je vrhunski posao. Sudeći po ocjenama pojedinih članova Skupštine, FK Sloboda je napokon dobio Statut koji priliči vremenu i koji Klubu daje prostora za napredak. Novim stavom u Statutu obuhvaćeni su i navijači, pa tako: "U Skupštini Kluba interese navijača zastupa predstavnik čije udruženje je registrovano u nadležnom ministarstvu Tuzlanskog kantona i koji je ovlašten za predstavljanje i zastupanje udruženja navijača". Sudeći po atmosferi koja je vladala, te konstruktivnim dijalozima, za Klub u narednom periodu dolaze bolja vremena. Prije svega kada je u pitanju klupska organizacija i konačna borba sa finansijskim problemima, koji su najveća prepreka da ovaj sportski kolektiv napokon zauzme mjesto u vrhu bh. fudbala. Zajedničko pojavljivanje predsjednika Kluba Azmira Husića i gradonačelnika Jasmina Imamovića, svima je dalo do znanja da Klub okreće novu, svjetliju stranicu. Usvojeno je preko 40 amandmana na Statut, a neki od, po javnost, najzanimljiviji, tiču se članstva u Klubu i Skupštini. Tako je utvrđeno da "svaki član Kluba ima obavezu plaćanja članarine, čiju visinu po kategorijama i dinamiku plaćanja utvrđuje Skupština Kluba". Takođe, u Statut je upisan stav da "Skupština Kluba može posebnom odlukom utvrditi obavezu participacije za članstvo u Skupštini, uključujući visinu participacije, dinamiku njenog plaćanja, te lica koja su oslobođena ove obaveze iz opravdanih razloga". Veoma bitne su i statutarne promjene koje se tiču Upravnog odbora, poput ove koja kaže da: "Upravni odbor ne može imati manje od 3 (tri), ni više od 9 (devet) članova". Upravni odbor Kluba predlagaće predsjednik UO, verifikovaće ih Skupština, nakon čega će predsjednik UO izvršiti njihovo imenovanje. Bitno je dodati da će predsjednik UO u budućnosti moći između dvije sjednice Skupštine imenovati ili zamijeniti članove Upravnog odbora i bez prethodne verifikacije, a što će biti predmet razmatranja i odlučivanja na narednoj sjednici Skupštine Kluba. Dodajmo da su na Sjednici razriješeni dužnosti četvorice članova Skupštine. Samir Mačković, Muris Đug, Mensur Galijatović i Enver Ćosićkić zbog dva i više neopravdana izostanka više neće biti članovi Skupštine FK Sloboda, a umjesto njih u najveće klupsko tijelo imenovani su Nermin Čolić, Fuad Baraković, Adis Husanović, Asim Hadžiselimović i Josip Duspara. Džemo Avdić je podnio ostavku na članstvo u Skupštini.

Izvor: fksloboda.ba
:oops: :crazy: kuknjava

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 okt 2016, 16:05

http://tuzlainfo.ba/index.php/novosti/i ... 276-000-km

Za ovo se vrlo brzo potpise i odradi i to normalno sa TC. Ostale mjesne zajednice ko ebe.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 13 okt 2016, 19:59

Sutra zavrsava mandat privrednicima :D
Niko, niko, samo Sloboda

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 13 okt 2016, 19:59

Završava u odboru za hitnost, počinje u UO :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 3 gosta.