ovi su malo žešči igrači, danas 6+zgmiky je napisao/la:vidi vidi ko igra danas![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ovi su malo žešči igrači, danas 6+zgmiky je napisao/la:vidi vidi ko igra danas![]()
Koja je ovo klada ?adis30 je napisao/la:
Ako hocete analizu Lebron hvata zalet a i nema ga ko cuvat u Bostonu,Bredley u odlicnoj formi zadnjih utakmica,Howard ce imati manju minutazu bar tako trener izjavi a i nije ni u f od forme,Love kriminalan u zadnje vrijeme,i zadnji par mozda bolje cista 2 al za hrabrije h2 mislim da nece biti problematajger je napisao/la:Ja vcr ovako 1 Lebron over 2 Bredley over 3 Howard under 4 K.love under 5 Milwauke H2 Sretno ko isprati
Jel hoces dobitni?omladina1921zeljina je napisao/la:Vozdra ekipa
Ima li neko da savjetuje pta večeras odigrat, kupovi i to
Svako bi dobitnipinoglavi je napisao/la:Jel hoces dobitni?omladina1921zeljina je napisao/la:Vozdra ekipa
Ima li neko da savjetuje pta večeras odigrat, kupovi i to
Ma nista, nego ako hoces dobitni ne mogu ti pomoci.omladina1921zeljina je napisao/la:Svako bi dobitni
Savjet, nisam mislio ništa loše... :/
na lyon ne bi igrao ni da mi neko pušku gura u usta, na njih samo mogu igrati da će primiti gol a ova dva potonja imam i jaSlevinKelevra je napisao/la:Tri fiksa: Lyon, Hull i Juve. Kvota oko 5. To je to.
Vodim se onom: vrijeme im jezgmiky je napisao/la:na lyon ne bi igrao ni da mi neko pušku gura u usta, na njih samo mogu igrati da će primiti gol a ova dva potonja imam i jaSlevinKelevra je napisao/la:Tri fiksa: Lyon, Hull i Juve. Kvota oko 5. To je to.
sretno sLevine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.