AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Manuel
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 28 sep 2015, 18:29

Ako ne dobijemo sutra pisi propalo al poznavajuci Romu bit ce dosta teska utakmica al eto valjda dobijemo nekako.Salah i Pjanic bi opet trebali biti glavni igraci.Ovaj put zabija Iturbe :mrgreen:

Ovaj treci dres mi je nidje veze.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 28 sep 2015, 18:34

nestalo boje u printeru :D

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 sep 2015, 18:37

vjerovatno :rol:

harexxx97
Kontakt:

Post Postao/la harexxx97 » 28 sep 2015, 21:20

Kakva pobjeda Rome a tek kakva golcina naseg zmaja Pjanica ne mogu prestati da gledam,evo pronasao sam i za vas:http://moevideo.net/video/61883.6b81348 ... 3bd58e3252

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 28 sep 2015, 23:13

ma ja bi probo ja Iturbeom, Gervom i Salahom u napadu i sa Pajicem kao trankelistom, a Naingolan i Ovaj novi na centar. I okomito prema golu, nista okolo. Pjanicu lopte koji ce da gura ovim trkacima i moramo bat 2-3 gola tako dati. Nezgodno ce biti za odbranu, al taj rizik morano da podnesemo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 sep 2015, 07:47

Eh veceras tekma sa BATE-om. Jednostavno utakmica koju moramo dobit, bez obzira sto smo gosti. Bit ce tesko, BATE je prava tipicna istocnoeuropska ekipa. Igraju tvrdo i mesarski. Ali bez obzira nadam se pobjedi i ta 3 boda.

Nisam htio komentarisat tekmu protiv Carpi-a jer sam se toliko nanervirao nakon Sampe da mi se ogadio zivot. Normala ne zbog Rome vec zbog Garcie!!!
Toliko mi se taj insan zgadio da vam ne mogu opisat, pa zgadila mi se igra koju imamo (nemamo) vec 2-3 godine! Zgadilo mi se forsiranje igre, nekako ide sve na ho-ruk, nema ljepote.. Istina, nekad bude ucinkovito, ali u globalu ovo sto imamo sa Garciom je zesce njesra!
Mislio sam ajde, sad kad imamo igrace kako Bog zapovjeda, mozda pocnemo licit na 'ozbiljnu' ekipu. Al nista.

Idemo odradit ovo veceras, a u ligi sta nam Bog da.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 sep 2015, 08:27

juventus, sampdoria i sada protiv carpia smo odigrali odlicno. igra je bila na visokom nivou, tempo je bio zestok, presing sveprisutan i to sto smo uzeli 6, a ne 9 bodova iz te tri utakmice je plod individualnih gresaka (MDS i manolas) te nenormalno inspirisanog protivnickog golmana (viviano). za to se garciji nema sta prigovoriti :nene: mene da se pita ja bih rado da mi svaku utakmicu odigramo na tom nivou jer realno gledano dominirali smo i posjedom i prilikama od pocetka do kraja (osim panike u zadnjim minutama protiv juventusa).

sto se tice ostale tri utakmice odnosno protiv verone, frosinonea i sassuola to je vec bilo tipicno mucenje, peglanje lopte, bezidejnost i spora igra koja zasluzuje svaku kritiku. medjutim, i za to postoje odredjeni razlozi zasto je to tako. rudi je svakako jedan od njih, ali treba biti realan pa reci da smo propustili par finih prilika, napravili par kikseva sto u odbrani sto na samom golu i slicno.

veceras svakako ocekujem pobjedu :thumbup:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 29 sep 2015, 12:28

Dresovi mrak.
Istina, igra se popravila zadnjih par tekmi.
Sto se tice utakmice danas, BATE moze biti nezgodan, ali nama trebaju tre punte i moramo do njih doci.
embrace the chaos

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 29 sep 2015, 16:14

Tesko ce Roma veceras doci do trice bez klasicnog napadaca. Bate je organizovana ekipa i mogu da 90 min budu u gardu i da brane ovu igru Rome. Volio bi da nekako dobije Roma ali ovo ce biti slicna tekam kao protiv Sampdorie
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 29 sep 2015, 18:24

Evo mladi odigrali samo 0:0.Valjda seniori veceras dobiju.Ocekujem Salaha,Gervinha i Iturbea u napadu.Umalo napisah Ibarba.Prati li neko kako on igra u Engleskoj ?

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 sep 2015, 18:38

zvanicna statistika kaze da je prije dva dana debitovao za watford. usao s klupe u domacem porazu protiv palacea (0:1) :D

veceras mozda i florenzi zaigra na desnom krilu jer imamo i maicona i torosidisa na beku. radije bih njega od prve minute zajedno sa salahom (lijevo) i gervinhom (sredina), a onda kasnije iturbea pustiti s lanca na umorne noge protivnika :cool:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 29 sep 2015, 18:44

Ja bi igrao this :
Szczesny; Maicon, Manolas, Castan, Digne; Florenzi, De Rossi, Radja, Pjanic; Salah, Gervais.
I ovdje da napisem da imam bas dobar osjecaj u vezi ove tekme, sto je inace jako lose.
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 sep 2015, 18:50

ako sam dobro procitao rudija na zadnjoj presici rekao bih da castan nece igrati sto znaci da DDR ide na stopera, pobjednik mozda u sredinu, a gore florenzi ili iturbe, s tim sto bih prednost dao florenziju koji je odmarao protiv carpija. uglavnom, ko god bude igrao ocekujem tesku utakmicu, ali isto tako i pobjedu jer ako planiramo izaci iz grupe (a planiramo) od njih moramo uzeti 6 bodova tamo i kuci. nema druge.

http://edition.cnn.com/2015/09/29/footb ... index.html

odlican tekst za one koji imaju vremena :thumbup:

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 29 sep 2015, 18:59

Ne znam vidjet cemo, za nekih pola h max bi trebali izaci sastavi. Moze pobjednik u vezu, ionako poznaje istok. RG ih je valjda isto dobro prostudirao. Nek nam je sretno, ovdje nam treba pobjeda da ne ulazimo sa deficitom u mec sa apotekarima.

Ili evo izasli sastavi vec:
#1, Flo, Manolas, DDR, Digne, Pjanic, Radja, pobjednik, Salah, Gervais, Iturbe.

Napad prebrz, samo da budu suradjivali na terenu.
embrace the chaos

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 sep 2015, 19:06

odakle je to? to mi lici na ove moguce sastave, ne na zvanicne.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 29 sep 2015, 19:10

AS Roma Balkan, objavili su da je zvanicno.
Twitter, oficijjelna str, laroma24, vocegiallorosa jos uvijek nisu objavili, tako da ne znam odkud im.
embrace the chaos

Rios

Post Postao/la Rios » 29 sep 2015, 19:15

Steta sto nema Edina :|

Opet veceras ocekujem Romu na Miralemov i Salahov pogon,posljednje dvije utakmice je tako bilo barem.Doduse ocekujem nekako potajno i Zervinja da priredi neki svoj sou ali i da mozda fuli koji zicer :mrgreen:
Pobjeda je imperativ ako se zeli proci dalje i ovjeriti onaj bod protiv Barse :salut:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 sep 2015, 19:19

cekam sastave i nadam se da roma balkan grijesi :D ako florenzi bude igrao beka, nemamo nikoga sa klupe ko bi mogao zamijeniti nekoga u napadu.

gervinho za pobjedu veceras :thumbup:

slika

ipak su uboli. nek nam je sa srecom :salut:

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 29 sep 2015, 19:27

Imam osjecj da cemo doci mnogo lakse do pobjede nego sto se ocekuje. Treba I takticki pametno odigrati. Mozda dati protivniku loptu I pokusati ih izvuci visoko, a onda ih unistiti kontrama sa ovim brzim krilnim napadacima.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 29 sep 2015, 19:42

mislim da ce upravo to BATE nama pokusati uraditi :D

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 7 gostiju.