Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Bolestan, groznica, prehlada ili šta već.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma kakva groznica...
zavrsio natribinama

Ko tebe više shvaća ozbiljno?Bajric981 je napisao/la:ma kakva groznica...zavrsio natribinama
![]()
![]()
![]()
![]()
Tipični prekodrinski troll

kontam ljutnju navijača na njega prošle sezone, kad je dobio crveni i pet tekmi suspenzije, dok su se borili za opstanak, zaslužio je kritike i sve to, bez sumnje! al' da ga i dalje pljuju, da im je drago što ne igra, da pišu "Ibisevic raus" ili "konačno bez Ibiševića", to ne kontam
da im nije bilo Vede, već bi oni igrali drugu ligu, a evo i sad im ide odlično, baš bih volio da Vedo presjedi sezonu na klupi, pa da malo posjete cvajtu

skoro ga je brnaio trener Stutgarta u smislu ko puno nam je puta guzicu spasio ovo ono ocito da ga ne vole jos vise je podgrijal famozna izjava kako ako dodje dobra ponuda on ce ici 

Idi uzmi ubij pa se pištoljBajric981 je napisao/la:ma kakva groznica...zavrsio natribinama
![]()
![]()
![]()
![]()
Tacno je da nije imao groznicu i da je bio na tribinama bez obzira koliko mi zatvarali oci on je od kraja jeseni i pocetak ove drugi igrac niej zabio gol u zadnjih 10 utakmica za stutgart i Susic ga treba reselit na klupu ,a pojacat nam krila sa jednim igracem..
Zašto bi najefikasnijeg napadača u posljednjuih 5-6 utakmica preselio na klupu?zgembo89 je napisao/la:Tacno je da nije imao groznicu i da je bio na tribinama bez obzira koliko mi zatvarali oci on je od kraja jeseni i pocetak ove drugi igrac niej zabio gol u zadnjih 10 utakmica za stutgart i Susic ga treba reselit na klupu ,a pojacat nam krila sa jednim igracem..
- bistrikboy
- Kontakt:
Vedad nije igrao zbog viroze,tako bar pisu Stuttgartske novine...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ah kad je stutdart investiro u igrace u zadnji 4 god... sama cinjenica da su prosle godine promjenili cini mi se 4 trenera da ostanu u bundes ligi a sve sto je valjalo od igraca prodalizgembo89 je napisao/la:skoro ga je brnaio trener Stutgarta u smislu ko puno nam je puta guzicu spasio ovo ono ocito da ga ne vole jos vise je podgrijal famozna izjava kako ako dodje dobra ponuda on ce ici
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Odlaskom Taščija,Bulahruza,Hajnala,Kuzmanovića Štutgart je postao taraba od ekipe.Prodali su ključne igrače,a nisu ništa kupovali.Šta da se očekuje? Njima slijedi borba za opstanak sve dok se stvari u klubu ne poprave tj. sve dok ne počnu dovoditi adekvatna pojačanja,a ne neke Rojase i slične njemu!!!adal je napisao/la:Ah kad je stutdart investiro u igrace u zadnji 4 god... sama cinjenica da su prosle godine promjenili cini mi se 4 trenera da ostanu u bundes ligi a sve sto je valjalo od igraca prodalizgembo89 je napisao/la:skoro ga je brnaio trener Stutgarta u smislu ko puno nam je puta guzicu spasio ovo ono ocito da ga ne vole jos vise je podgrijal famozna izjava kako ako dodje dobra ponuda on ce ici
- Nerminovic
- Kontakt:
Hajnal.kobac je napisao/la:Odlaskom Taščija,Bulahruza,Hajnala,Kuzmanovića Štutgart je postao taraba od ekipe.Prodali su ključne igrače,a nisu ništa kupovali.Šta da se očekuje? Njima slijedi borba za opstanak sve dok se stvari u klubu ne poprave tj. sve dok ne počnu dovoditi adekvatna pojačanja,a ne neke Rojase i slične njemu!!!adal je napisao/la:Ah kad je stutdart investiro u igrace u zadnji 4 god... sama cinjenica da su prosle godine promjenili cini mi se 4 trenera da ostanu u bundes ligi a sve sto je valjalo od igraca prodalizgembo89 je napisao/la:skoro ga je brnaio trener Stutgarta u smislu ko puno nam je puta guzicu spasio ovo ono ocito da ga ne vole jos vise je podgrijal famozna izjava kako ako dodje dobra ponuda on ce ici

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nazalost ali je Vedo za vecerasnji mec sa Milionerima upitan jer ima neku infekciju no otputovao je sa ekipom i danas je uspio odraditi trening nakon 5 dana pauze.
Ako bude igrao vjerovatno ce izaci nekad u drugom poluvremenu.
Ako bude igrao vjerovatno ce izaci nekad u drugom poluvremenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Vedo nece poceti danasnju utakmicu od pocetka. Spaha je u prvih 11 Bayera.
Yebem li vam majku svabsku,dabogda ispali iz lige,MRŠ
nista ...Ibisevic klupa do daljnjeg 

Vedade Vedade nikako ga ne dade.

Ako si mislio na mene druže nasmijao me ovaj komentator sa ES, a Vedu itekako cijenim i poštujem zato i gledam tekmu.
Da nije njega ne bi mi ni vidjeli SP. 

dobar zasad 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.