Sutra izgleda bez dva beka, Đorđevića i Rešidovića...
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
To je bilo moje pitanje na pocetku sezone jer vasiljevic i ikonc ce sve vise padati, delalic odlazi i na kraju koga je Bosna dobila ove sezone sto znaci opet sastavljanje tima od stranaca kao i ranijeHigh je napisao/la:Prejaki su Dodikovci za ovakvu Bosnu, a pitanje je koga naći nakon Vasiljevića i Ikonića, iako je ovaj prvi u posljednje vrijeme, više nego prije, baš drzak i naporan zbog prigovora sucima.
Valjda je od ranije vec zakupljena za neki dogadjaj(ne znam tacno sta), ovo domacinstvo za kup se saznalo tek prije nekoliko sedmica, da je ranije , pretpostavljam bi bilo u velikojsb1996 je napisao/la:Pa zasto se ne moze igrati u velikoj? Kakvi su problemi?
Kao što vidimo Ikonić i Vasiljević uopšte nisu počeli padati, čak štaviše, što je sezona bliže kraju sve su bolji i bolji.nerminh74 je napisao/la:To je bilo moje pitanje na pocetku sezone jer vasiljevic i ikonc ce sve vise padati, delalic odlazi i na kraju koga je Bosna dobila ove sezone sto znaci opet sastavljanje tima od stranaca kao i ranije
Ako nikoga barem su lazica mogli dovesti
Pa nasi igraju u maloj i to do pola 4?fico je napisao/la:Bosna je u ponedjeljak saznala da ce biti domacin turnira. Dvorana Mirza Delibašić je zakupljena prije 6 mjeseci od strane Hordi zla radi odigravanja malonogometnog turnira.
Ikonic se dize, a sasa polako pada samo ovo je dosta za ovu ligu dok Bosna treba stremiti aba ligiremA1 je napisao/la:Kao što vidimo Ikonić i Vasiljević uopšte nisu počeli padati, čak štaviše, što je sezona bliže kraju sve su bolji i bolji.nerminh74 je napisao/la:To je bilo moje pitanje na pocetku sezone jer vasiljevic i ikonc ce sve vise padati, delalic odlazi i na kraju koga je Bosna dobila ove sezone sto znaci opet sastavljanje tima od stranaca kao i ranije
Ako nikoga barem su lazica mogli dovestiObojica mogu i sljedeću sezonu odigrati bar kao što igraju ovu
Ovo sam procitao na fb stranici Bosne. U jednom komentaru je neko pitao zasto se ne igra u velikoj dvorani pa su mu ovako odgovorili.MortemHz je napisao/la:Pa nasi igraju u maloj i to do pola 4?fico je napisao/la:Bosna je u ponedjeljak saznala da ce biti domacin turnira. Dvorana Mirza Delibašić je zakupljena prije 6 mjeseci od strane Hordi zla radi odigravanja malonogometnog turnira.
Nermine, ja te stvarno poštujem, al' da su ove sezone rahmetli Kindžeta iz groba podigli i potpisali imam osjećaj da bi ti rekao 'ta će nam on, istrošen, bolje da smo platili odštetu Partizanu za Vrapcanerminh74 je napisao/la:Ikonic se dize, a sasa polako pada samo ovo je dosta za ovu ligu dok Bosna treba stremiti aba ligiremA1 je napisao/la:Kao što vidimo Ikonić i Vasiljević uopšte nisu počeli padati, čak štaviše, što je sezona bliže kraju sve su bolji i bolji.nerminh74 je napisao/la:To je bilo moje pitanje na pocetku sezone jer vasiljevic i ikonc ce sve vise padati, delalic odlazi i na kraju koga je Bosna dobila ove sezone sto znaci opet sastavljanje tima od stranaca kao i ranije
Ako nikoga barem su lazica mogli dovestiObojica mogu i sljedeću sezonu odigrati bar kao što igraju ovu
Opet moja poenta ostaje, a to je da opet Bosna nema svojih igraca nego ce ih opet kupovati sa strane i to ce opet biti vecinom isluzeni igraci regiona i sta smo naucili iz evo drugog posljeratnog pada nista jer takve ekipe imaju kratak rok trajanja
Ponavljam da su barem lazica doveli na dugorocni ugovor, pa jedna igokea ima u talicu buduceg BiH reprezentativca i igraca koji bi im mogao biti starter u buducnosti
Stavio si sliku turnira(na temi FKS) i vidi se fino koja je dvorana(velika)i.I sad pises da nasi igraju u maloj,pa kako Morteme brateMortemHz je napisao/la:Pa nasi igraju u maloj i to do pola 4?fico je napisao/la:Bosna je u ponedjeljak saznala da ce biti domacin turnira. Dvorana Mirza Delibašić je zakupljena prije 6 mjeseci od strane Hordi zla radi odigravanja malonogometnog turnira.
Imas na BHT1Bellucci je napisao/la:Jel pocela tekma u 17:00..neko LIINKK!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.