Najlakše je biti general poslije bitke. Tu smo da pomognemo jedni drugima protiv kladionica, ako ti se ne sviđa par preskocis ili pak odigraš kontra. Pao sam i ja dosta puta kad prepišem, ali to zadržiš za sebe.

Sve najbolje

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
SPY je napisao/la:![]()
![]()
Tako ti je to burazeru
![]()
![]()
Najlakše je biti general poslije bitke. Tu smo da pomognemo jedni drugima protiv kladionica, ako ti se ne sviđa par preskocis ili pak odigraš kontra. Pao sam i ja dosta puta kad prepišem, ali to zadržiš za sebe.![]()
Sve najbolje
E na ovaj način tjerate sve one koji imalo znaju sa ovog dijela foruma. Ne prepisuj, niko te ne tjera.LaDecima je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo malo ti ono zoves pomaganjema ja mlacenje
.. pa nisam valjda toliko lud da one budalastine prepisujem lik samo mlati prelaze postotak pogodenih prelaza 0,0003 al sta ce mora i on nesto postavit al kad pogodi 1/50 vi se onda cudite i
i pisite bravo majstore
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj 10 prelaza u manje od 10 dana pogodio nemoj me zezat ma kako li to nisam primjetio aaauuu... samo nesto ti visoke te kvote a i ulog hahaha jel mozemo dobit te tikete da pogledamo ili ti je mrsko postavit ... bgm si se opario haha...mdeebosna je napisao/la:Imao je Okolele period gdje je u kratkom roku...manjem od 10 dana pogodio isto toliko prelaza....tako da Vi koji postavljate "sigurice" kvotama 1.3 bolje da ostavite za sebe....
Gijon Betis kvota 45 uplaltio sam 10eur dobio 450eura
Colchester - Crewe kvota 40 uplata 10 dobio 400eura...tako da sam boljw tu prosao nego sto sam igroa po 5 ili 8 parova i pao na mizernoj kvoti 1.4 ili 1.5
Ali svakom svoje...misljenja cuvamo za sebe...tu smo da pomognemo jedni drugima...kao sto prethodnici kazu...ako ti se ne svidja ZAOBIDJI
Balavac bolje ti je suti....ne igra svako sa ulogom od 10feningi a mohe tikete imas u kategoriji Slike dobitnih.LaDecima je napisao/la:cuj 10 prelaza u manje od 10 dana pogodio nemoj me zezat ma kako li to nisam primjetio aaauuu... samo nesto ti visoke te kvote a i ulog hahaha jel mozemo dobit te tikete da pogledamo ili ti je mrsko postavit ... bgm si se opario haha...mdeebosna je napisao/la:Imao je Okolele period gdje je u kratkom roku...manjem od 10 dana pogodio isto toliko prelaza....tako da Vi koji postavljate "sigurice" kvotama 1.3 bolje da ostavite za sebe....
Gijon Betis kvota 45 uplaltio sam 10eur dobio 450eura
Colchester - Crewe kvota 40 uplata 10 dobio 400eura...tako da sam boljw tu prosao nego sto sam igroa po 5 ili 8 parova i pao na mizernoj kvoti 1.4 ili 1.5
Ali svakom svoje...misljenja cuvamo za sebe...tu smo da pomognemo jedni drugima...kao sto prethodnici kazu...ako ti se ne svidja ZAOBIDJI
jopaa7 je napisao/la:W.Barton (16.5) VIŠE @1.70 PSK
I u wwinu je granica vec na 17.5 a bila je 15.5, analizu sam pisao na temi nba:
Neki dan sam pisao analizu za njega i ubacio je 32 poena za 36 minuta (istina da je u toj tekmi palo 250 koseva). Ove sezone je proti Lakersa ubacio 10 poena u 21 minutu, no to je bilo na pocetku sezone i tad je uputio samo 6 suteva. Sad ih uzima barem duplo vise (prosjek nekih 15ak) i igra minimalno 30 minuta. U 12 mjesecu je na prosjeku od 19.4 poena i 31.9 minuta, vjerujem da veceras moze nastavit s dobrim igrama.
Glavni razlozi ovog para su sto je igra u odlicnoj formi zadnjih mjesec dana (9 utakmica) i sto Gallinari danas ne igra za Denver pa Barton ce vjerojatno dobit i koju minutu vise, pa i uzeti koji sut vise. Iako i dok je Gallinari igrao, Barton je ulazio s klupe i igrao oko 30 min te biljezio lijepe brojke. Ovako ocekujem barem 35 min i 20-25 poena za njega.
Singl i double prosli, od ostalih prijedloga samo jedan pao. Odlicna nocjopaa7 je napisao/la:Uz Bartona bi probao jos nesto od ovog:
Faried 12.5 više (HL)
DeRozan 23.5 više (HL)
Okafor 18.5 manje (HL)
Philadelphia - Memphis (195.5) manje (HL)
Miami - Detroit (200.5) manje (wwin)
Ilyasova 11.5 više (HL)
Cannan 9.5 više (PSK)
Double iz PSK:
Canaan 9.5 više
Barton 16.5 više
Ocigledno je da ti ne znas ni kako listic izgleda,o kakvim oznakama pricas? Jasno se vidi sto je covjek pogodio,kvota uplata i isplata. Samo sto u nas Premier ne nudi prelaz za pola utakmica i gdje daju tu mogucnost kvote nisu vece od 22. I bolje da nadjes drugu zanimaciju nije kladionica za tebe.LaDecima je napisao/la:@mdeebosna--sta je bolan ono 100 nekih oznaka![]()
![]()
nemoj bacat bombe narodu
al ipak dobar si u laziranju
![]()
![]()
prica ti ne pije vodu zato
![]()
![]()
... pa nisam valjda lud prepisivat od "strucnjaka" prelaze pa lik u zadnjih 100 pokusaja nije 2 puta pogodio a ovaj 1 nisam siguran prica se da je neki dan prosao..
![]()
![]()
![]()
@Gabigol=GabrielBatistuta.. care jel to novi profil![]()
![]()
znam ti rukopis
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.