FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ado dosadan si.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: Odg: FK Sarajevo
Haj se malo vrati u februar i mart i provjeri ovo sto sam ja sad naveoado19211 je napisao/la:jesi dobar lik majke ti ? niko nigdje nije spomenuo da je neko bolji od nekog, Boze covjekaAragon je napisao/la:Ma Tomic je bolji od Jajala, otici ce u Dinamo i igrat ce za Hrvatsku. To bar svi znamo od prosle sezone. Navijaci skretnicara su nam to lijepo objasnili sve jos u martu
Inace sutra, Nemanja rijesava pitanje pobjednika

Znam da i tebi samom sad ovo zvuci smijesno, ali to je samo jos jedan primjer vase "objektivnosti".
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Ja mislim da je svaka diskusija o tome ko je bolji suvisna, kad je Sarajevo najbolji sportski kolektiv u BiH! Sto pokazuju dugi niz godina.
Ja to prvi kazem kao navijac Zelje, jos sada imaju Tana i pare.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Olimpic se ne šali.
Jebote Varesanovic od njih napravi ekipu.Sad cekaju kuci Zrinjski, valjda ce im uzeti bod.Mi sutra moramo pobjediti kako znamo i umijemo.Imamo sve uslove;lijepo vrijeme,bice valjda i teren dobar.Horde su spremne za derbi,nadam se i dobrom suđenju.Ostalo je na Kodri i igracima.
Jebote Varesanovic od njih napravi ekipu.Sad cekaju kuci Zrinjski, valjda ce im uzeti bod.Mi sutra moramo pobjediti kako znamo i umijemo.Imamo sve uslove;lijepo vrijeme,bice valjda i teren dobar.Horde su spremne za derbi,nadam se i dobrom suđenju.Ostalo je na Kodri i igracima.
Elegant je napisao/la:Ja mislim da je svaka diskusija o tome ko je bolji suvisna, kad je Sarajevo najbolji sportski kolektiv u BiH! Sto pokazuju dugi niz godina.
Trenutno nije,ali u buducnosti u to se mozeš kladiti.

bravo dzenane uscuplicu zrinjski sa crveniim uzima celika ali mi bodove prosipamo, kone veliku obarsku zgaze ali mi bodove prosipamo, jeb.ala te ona ppiva uu usta retardiranog, umjesto da gledas kako da ih dobijes ti se ko konj uhavio pive, letio bi ti meni i iz akademije zbog ovoga!
Dosadan si sa Dženom, on je davno prestao biti ŠSŠ.Benko je napisao/la:bravo dzenane uscuplicu zrinjski sa crveniim uzima celika ali mi bodove prosipamo, kone veliku obarsku zgaze ali mi bodove prosipamo, jeb.ala te ona ppiva uu usta retardiranog, umjesto da gledas kako da ih dobijes ti se ko konj uhavio pive, letio bi ti meni i iz akademije zbog ovoga!

spominjat cu retardiranog alkoholicara koji je imao priliku zivota dok se ne zavrsi prvenstvo!
Jel Zrinski sa crvenim dobio Čelika? De ne dipr više života ti. 

Karta legla, sutra u 11 na vopi i lagano na sjever
.....hocemo pobjedu....jer ako ne dobijemo ili nedaj Boze izgubimo, nema nas nigdje....

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
orbite nikad ti vise necu dati nick
sram te bilo ja tebi mail i nick a ti meni tako 

znas li mozda kako zavrsavaju klubovi u koje ulozi Tan? ( ne odnosi se na vas, da ce se to desiti), nego samo znas li ?amypitar je napisao/la:Elegant je napisao/la:Ja mislim da je svaka diskusija o tome ko je bolji suvisna, kad je Sarajevo najbolji sportski kolektiv u BiH! Sto pokazuju dugi niz godina.
Trenutno nije,ali u buducnosti u to se mozeš kladiti.
Kako bgt?Evo ja znam za Cardifa poslije koliko godina usli u premier ligu zahvaljujuci njemu, na kraju ispali jer je M.M. srao pa kasnije doveli i ole gunara za trenera koji je bio u rangu jarnog ili djurbuzovica, i opet na kraju Cardif je pozitivno poslovao, prosirili kapacitet stadiona, navijaca na stadionu vise nego prije, evo sad ulaze i u L.A. galaxy, vama poslije sutrasnjeg derbija glavna izvlakusa ce biti u fazonu niste vlasnici svog kluba, mi glupi vi pametni, opet ce se bilbija pominjati, radnicka klasa, igrali ste protiv djece i tako to....ado19211 je napisao/la:
znas li mozda kako zavrsavaju klubovi u koje ulozi Tan? ( ne odnosi se na vas, da ce se to desiti), nego samo znas li ?
**** te zeljo i "djecu" ti....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
E vala da je dočekati da prođe ovaj derbi, tačno mi je dosadilo čitati svakava prepucavanja na forumu
Neko će reći to je zezancija, e pa ako je ono što se proteklih dana pisalo na temi derbija šala i zezancija onda ja nisam upoznat sa pojmom šale.
Što se tiče same utakmice, ja vjerujem našim momcima, vjerujem da će se potruditi da nas obraduju, da li će uspjeti to ne znamo. Imamo finu, kompaktnu ekipu koja je sigurno najkvalitetnije Sarajevo posljednih godina, koliko smo kvalitetniji, i da li smo, od ostatka lige to treba da pokažemo na terenu.
Sutra je sve moguće, i da pobjedimo i da izgubimo, zato je za sve nas najbolje da se pripremimo za moguće ishode. U slučaju poraza ne treba očajavati nego podržati ekipu a ako kojim slučajem upišemo pobjedu to će biti samo nova tri boda koja moramo potvrditi i na ostalim utakmicama.
Kaže meni danas prijatelj ako sutra ne pobjedimo ja ću se odreći svega, e pa za mene ovakvi nisu navijači FK Sarajevo.
Oni koji sutra budu na stadionu, nek im je sretno, i neka dostojno predstave našu grupu. Nemojte nasjedati na provokacije.

Neko će reći to je zezancija, e pa ako je ono što se proteklih dana pisalo na temi derbija šala i zezancija onda ja nisam upoznat sa pojmom šale.
Što se tiče same utakmice, ja vjerujem našim momcima, vjerujem da će se potruditi da nas obraduju, da li će uspjeti to ne znamo. Imamo finu, kompaktnu ekipu koja je sigurno najkvalitetnije Sarajevo posljednih godina, koliko smo kvalitetniji, i da li smo, od ostatka lige to treba da pokažemo na terenu.
Sutra je sve moguće, i da pobjedimo i da izgubimo, zato je za sve nas najbolje da se pripremimo za moguće ishode. U slučaju poraza ne treba očajavati nego podržati ekipu a ako kojim slučajem upišemo pobjedu to će biti samo nova tri boda koja moramo potvrditi i na ostalim utakmicama.
Kaže meni danas prijatelj ako sutra ne pobjedimo ja ću se odreći svega, e pa za mene ovakvi nisu navijači FK Sarajevo.

Oni koji sutra budu na stadionu, nek im je sretno, i neka dostojno predstave našu grupu. Nemojte nasjedati na provokacije.
jako si slabo upucen nazalost, ali nebitno. sto se tice sutrasnjeg derbija ako pobjedite ne vidim razlog za bilo kakvo izvlacenje, a pogotovo nisam takav tip kao vi da spominjete sve drugo samo sebe nikad. ako pobjediti, a pobjediti necete 90% (slobodno me sutra citiraj) cestitat cu vam. samo ne kontam o kakvim ti izvlakusama pises kao da ste vi vec pobjedili a da je sutra utakmica samo formalnost, ne kontam ? to je zalosnoMrWhite je napisao/la:Kako bgt?Evo ja znam za Cardifa poslije koliko godina usli u premier ligu zahvaljujuci njemu, na kraju ispali jer je M.M. srao pa kasnije doveli i ole gunara za trenera koji je bio u rangu jarnog ili djurbuzovica, i opet na kraju Cardif je pozitivno poslovao, prosirili kapacitet stadiona, navijaca na stadionu vise nego prije, evo sad ulaze i u L.A. galaxy, vama poslije sutrasnjeg derbija glavna izvlakusa ce biti u fazonu niste vlasnici svog kluba, mi glupi vi pametni, opet ce se bilbija pominjati, radnicka klasa, igrali ste protiv djece i tako to....ado19211 je napisao/la:
znas li mozda kako zavrsavaju klubovi u koje ulozi Tan? ( ne odnosi se na vas, da ce se to desiti), nego samo znas li ?
**** te zeljo i "djecu" ti....

Ja znam da ce sutra sa nase strane vjerovatno u prvom poluvremenu biti prekinuta utakmica na par minuta zbog bakljade, ali treba zaista ostati normalan i ne praviti neke gluposti tima bacanja baklji na protivnicke navijaci ili lomljenje stolica i tako nesto slicno. Mi smo svi predstavnici ovog grada i ovaj derbi treba da ostane onaj pravi sarajevski, a ne da postane beogradski ili svaki drugi koji se zavrsava na znamo kakav nacin. Ja cu sutra dlanovima i grlom kao svaku utakmicu do sada podrzati momke i nimalo ne sumnjam u pobjedu, sto je do sada uvijek bio slucaj. Znam da cemo sutra prvi put biti ispraceni aplauzom sa Grbavice. Sretno svima. Volim te Sarajevo.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako pocnu kamenje bacati kao prosli derbi zasto mi ne bi baklje? Sutra lagano 0:2 Krle i Bica.Amca007 je napisao/la:Ja znam da ce sutra sa nase strane vjerovatno u prvom poluvremenu biti prekinuta utakmica na par minuta zbog bakljade, ali treba zaista ostati normalan i ne praviti neke gluposti tima bacanja baklji na protivnicke navijaci ili lomljenje stolica i tako nesto slicno. Mi smo svi predstavnici ovog grada i ovaj derbi treba da ostane onaj pravi sarajevski, a ne da postane beogradski ili svaki drugi koji se zavrsava na znamo kakav nacin. Ja cu sutra dlanovima i grlom kao svaku utakmicu do sada podrzati momke i nimalo ne sumnjam u pobjedu, sto je do sada uvijek bio slucaj. Znam da cemo sutra prvi put biti ispraceni aplauzom sa Grbavice. Sretno svima. Volim te Sarajevo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
kamenjeSarajlijc@ je napisao/la:Ako pocnu kamenje bacati kao prosli derbi zasto mi ne bi baklje? Sutra lagano 0:2 Krle i Bica.Amca007 je napisao/la:Ja znam da ce sutra sa nase strane vjerovatno u prvom poluvremenu biti prekinuta utakmica na par minuta zbog bakljade, ali treba zaista ostati normalan i ne praviti neke gluposti tima bacanja baklji na protivnicke navijaci ili lomljenje stolica i tako nesto slicno. Mi smo svi predstavnici ovog grada i ovaj derbi treba da ostane onaj pravi sarajevski, a ne da postane beogradski ili svaki drugi koji se zavrsava na znamo kakav nacin. Ja cu sutra dlanovima i grlom kao svaku utakmicu do sada podrzati momke i nimalo ne sumnjam u pobjedu, sto je do sada uvijek bio slucaj. Znam da cemo sutra prvi put biti ispraceni aplauzom sa Grbavice. Sretno svima. Volim te Sarajevo.

-
- Kontakt:
Filozofe iz sase sta ti bolan znas. Trolas ovdje zadnjih 7 dana. Svaki ti je post naka filozofija i pises nevidjene budalastine . Za tvoju info klocu Cardiff je bio na ivici bankrota sa 66 miliona funti duga. Tan ih kupio i isplatio dug. Prvi put u svojoj dugoj historiji su usli u Premiership..
jel to tebi nije dovoljno. Jesu li mozda trebali biti odmah sampioni.....vidis kakve ti gluposti pises.
A u vezi vas...obilazite nake forume i niko vas ne hebe ni 5%...niko nece ni stoju KM da ulozi..jer se ne ulaze u DJL. O cemu ti ba pricas kad ti klub radi fukarastine ne moze organizovati tekmu u nocnom terminu jer nemate ni za struje. Guzice bi dali da vas neko kupi a vamo dolazite samo radi cemera u vasim dusama jer nemate ni za pereca. Nego reci ti nama sta je sa mercedes arenom ili nekim banana investitorom. Lutvo vas je do dna svuko i ti dolazis nama pricati budalastine i ublehe...a mi zaradili ne 6 tekmi u evropi ko sto je vas godisnji budjet. Kakve amebe dolaze na nas pdf...FUUUJJ
jel to tebi nije dovoljno. Jesu li mozda trebali biti odmah sampioni.....vidis kakve ti gluposti pises.
A u vezi vas...obilazite nake forume i niko vas ne hebe ni 5%...niko nece ni stoju KM da ulozi..jer se ne ulaze u DJL. O cemu ti ba pricas kad ti klub radi fukarastine ne moze organizovati tekmu u nocnom terminu jer nemate ni za struje. Guzice bi dali da vas neko kupi a vamo dolazite samo radi cemera u vasim dusama jer nemate ni za pereca. Nego reci ti nama sta je sa mercedes arenom ili nekim banana investitorom. Lutvo vas je do dna svuko i ti dolazis nama pricati budalastine i ublehe...a mi zaradili ne 6 tekmi u evropi ko sto je vas godisnji budjet. Kakve amebe dolaze na nas pdf...FUUUJJ
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Haksss, keli, Proximic, rimljanin90, Rule_hz, skoJaa i 86 gostiju.