FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 18 okt 2016, 17:12

neka Azemica dođe za 10-ak godina kada Faraon vise ne bude vladao, mozda tada bude razuma kod gradskih vlasti

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 18 okt 2016, 17:17

Ima li iko informaciju za cijene ulaznica sutra?

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 18 okt 2016, 17:17

Druze xeksor, ne znam te licno, tako da ne mogu znati ni koliko su tacne tvoje informacije, ali ako ima imalo istine u njima, pa nek je i sama trunka istine, onda je sasvim razumljivo sto je Azmir dao ostavku. Nazalost, to je sada vec bilo pa proslo. Na nama je da pratimo nasu Slobodu, i, nazalost, samo da se nadamo da stizu bolji dani. Nek nam je sa srecom!

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 18 okt 2016, 17:18

Sariel je napisao/la:Stani malo.ovo izmedju redova.i povezujuc postove vas dvojice ovo je jbeno sto govorite.
I onda tek sad wtf?
:lol: :lol: nek se samo ne puca.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 okt 2016, 17:19

RollingPaper je napisao/la:Ima li iko informaciju za cijene ulaznica sutra?
To je iznenadjenje za javnost. Tako kaze Jagodic. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 18 okt 2016, 17:20

emirzlaTu je napisao/la:
Sariel je napisao/la:Stani malo.ovo izmedju redova.i povezujuc postove vas dvojice ovo je jbeno sto govorite.
I onda tek sad wtf?
:lol: :lol: nek se samo ne puca.
Ma nek se puca.pucalo se i prije.
Koji krac onda ne ulazi u klub?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2016, 17:42

RollingPaper je napisao/la:Ima li iko informaciju za cijene ulaznica sutra?
Ako sutra ne dodjes na sjever ne mozes vise nikada na gostovanje

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 18 okt 2016, 17:43

[quote="Rimes87"]Druze xeksor, ne znam te licno, tako da ne mogu znati ni koliko su tacne tvoje informacije, ali ako ima imalo istine u njima, pa nek je i sama trunka istine, onda je sasvim razumljivo sto je Azmir dao ostavku. Nazalost, to je sada vec bilo pa proslo. Na nama je da pratimo nasu Slobodu, i, nazalost, samo da se nadamo da stizu bolji dani. Nek nam je sa srecom!

Pregledaj par njegovih intervijua pa vidi pa vidi njegove izjave i sve će ti bit jasno. Ja nisam direktno bio tamo tako da nemogu ni potvrdit da je 100 % istina, al mogu potvrdit razgovore sa par ljudih i da je bio tamo, Jarane on nije neozbiljan covjek, da je tako neozbiljan nebi mogao tako uspjesno poslovat i imat tako cijenjenu i uspjesnu kompaniju tamo . potpisao je ugovor sa najvećom kurisrskom sluzbom u usa i gdje njegovi kamijoni sa 90 % kapaciteta ucestvuju u prevozu pošiljki . Al nisam ovdje da hvalim Azmira samo sam prenjeo njegove planove i ideje, a ustoličili se poltroni i grabezljivci koima nije interes ljubitelja sporta već lični.
Evo samo mi reci. covjek je rekao prepisite stadion slobodi sa klauzulom da se nemoze prodat, i da koristi samo u sportske svrhe, a tih 300 000 prebacite sportskim kolektivima u Tz, a ja ću obeubjedit funkcionisanje stadiona itd. Ovaj je odbio a nasih 300 000 km daje seceru i par ljudi u neprofitabilnu javnu ustanovu

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 okt 2016, 17:47

Jarane ima vas dosta koji me znate ja ako ne odrobijam ovog iz slavinovica bog me ubio.Kako je naporan lik u pm.
Jedini koji pise gluposti ovdje si ti jaraniko sve sto sam pisao oko Slobode vecinom se obistinilo.
I istina je da su zbog gluposti i vecinom licnog ega i interesa odbili dvije investicije o kojima momak pise....Nije to vise stvar onog sto smo mi,Tuzlaci socijaldemokrate blabla mi zivimo u getu gdje nam sve druge pretstavljaju kao nesto najgore a oni nas ubise vec 20 god...i u isto vrijeme se bogate talovima i na nas racun,a nama prodaju maglu "sve je to nase "...aha...jest. .
Jasmin Imamovic je odbio investiciju od desetine miliona zbog licnog ega i sitnih interesa svojih saradnika....Covjek je umislio da posle njega nema zivota,frajer je lud....Iako se smijete ali oni ce radije podjeliti milju ili dvije nego imati investiciju od opceg dobra.Boli njih k za Slobodu i sport pa rukometni klub nam hoce suspendovat zbog 300 km bolan.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 okt 2016, 17:52

Ja ne idem na utakmicu na kojoj ne vazi sezonska. Ne mogu da dozvolim da "privrednici raspolazu sa mojim parama kako oni zele. Jbg ici cu na gostovanja. Bio sam u Sa protiv Olimpika i nevidje nigdje Fukare. Jesu li se to ugasili?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 18 okt 2016, 17:56

solinas je napisao/la:Jarane ima vas dosta koji me znate ja ako ne odrobijam ovog iz slavinovica bog me ubio.Kako je naporan lik u pm.
Jedini koji pise gluposti ovdje si ti jaraniko sve sto sam pisao oko Slobode vecinom se obistinilo.
I istina je da su zbog gluposti i vecinom licnog ega i interesa odbili dvije investicije o kojima momak pise....Nije to vise stvar onog sto smo mi,Tuzlaci socijaldemokrate blabla mi zivimo u getu gdje nam sve druge pretstavljaju kao nesto najgore a oni nas ubise vec 20 god...i u isto vrijeme se bogate talovima i na nas racun,a nama prodaju maglu "sve je to nase "...aha...jest. .
Jasmin Imamovic je odbio investiciju od desetine miliona zbog licnog ega i sitnih interesa svojih saradnika....Covjek je umislio da posle njega nema zivota,frajer je lud....Iako se smijete ali oni ce radije podjeliti milju ili dvije nego imati investiciju od opceg dobra.Boli njih k za Slobodu i sport pa rukometni klub nam hoce suspendovat zbog 300 km bolan.....
Ti garant vjeruješ i u vilenjake :)
Ne mogu da vjerujem da se i dalje pricaju bajke, kao sve svi znaju, ali nisu htjeli prije pricati. Znam da je lako povjerovati u lijepe price, ali na kraju su to samo price :) Stotine miliona se imaju, a nema se za zemljiste kod Tuzle da se pravi stadion, već se od faraona traži ?! Pa ovdje stvarno enki kao mala djeca :)
Solinas, kult je ziv, umro nije :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

solinas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 18 okt 2016, 18:01

SRSlavinovici je napisao/la:
solinas je napisao/la:Jarane ima vas dosta koji me znate ja ako ne odrobijam ovog iz slavinovica bog me ubio.Kako je naporan lik u pm.
Ne mogu da vjerujem da se i dalje pricaju bajke, kao sve svi znaju, ali nisu htjeli prije pricati. Znam da je lako povjerovati u lijepe price, ali na kraju su to samo price :) Stotine miliona se imaju, a nema se za zemljiste kod Tuzle da se pravi stadion, već se od faraona traži ?! Pa ovdje stvarno enki kao mala djeca :)
Je li ti citas sta pisu momci. ...
Trazili da se kupi nedaju trazili koncesiju zemljista na 99 godina opet nedaju.
U oba slucaja grad bi zaradio znaci niko ne trazi od faraona nista.
Nisu to bajke nikakve to je realnost i cinjenicno stanje.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 okt 2016, 18:03

Thranduil je napisao/la:Sad izgleda nevalja ni što je uložio novac i što nas je vratio u PL i doveo nadomak trofeja u prošloj sezoni. Trebao je pripreme,plate, isplate na osnovu dugovanja i tužbi da isplatiti dlakama i monopoly novcem.
Sjećam se red investitora bio ispred komore kad se Sloboda trebala ugasiti...

Sloboda se neće privatizirati(ni po principu po kojem je Sarajevo jer drugi niti ne postoji) iz par osnovni razloga:
- Sloboda nema svoje imovine
- Sloboda nema svoj stadion niti uslovan gradski stadion koji bi mogla rentat
- Grad (riječi gradonačelnika) neće nikome dati da pravi stadion a svi znamo da Grad nema novca da sam isti napravi inače bi barem sjevernu tribinu završili. Za novi stadion treba velika parcela (nema ih puno u gradu koje bi odgovarale) i ponovo dozvola grada za gradnju istog. Ako ne daju da neko napravi ovaj znači da ne bi dali niti da se pravi novi.
- Sloboda ima milionske dugove
- Sloboda nema navijačku zaleđinu (ni blizu mi nismo Sarajevu,Željezničaru,Čeliku...)

Praktički Sloboda ima ime i 98g. postojanja i nas jedno 2000 pravih istinskih ljubitelja kluba kojima nisu bitni ni besplatni ulazi ni to da li nam dolazi Sarajevo ili Drina, nije nam bitno da li je kiša ili sunce, ne *určimo se niti tražimo neka prava i zahvalnice što za svoj ćejf pratimo utakmice Slobode...

U Slobodu je ulagao jedan ljubitelj Slobode iz svog nekog ćejfa, sa poslovnog plana (buduće zarade) mislim da niko pametan ni marke ne bi uložio.

Za sve oko Slobode je kriv Azmir Husić, nisu krivi Divanefendić,Čustović,Bijedić,Šabović,Zahirović,Šehović... Nije kriva gradska a tada općinska vlast koja je pod jedan postavljala ljude u skupštinu i u UO (sve SDA i SDP),pod dva dozvolila je da nabiju dugovi i pod tri nije procesuirala iste koji su opljačkali FK, sad pod 4 oni ne žele ni da vraćaju te dugove. Nije kriv Grad što Sloboda nema stadion, niti mogu sami napraviti to svi znaju niti žele da daju stadion pod koncesiju (da su ga dali 2009 kad se pravila sjeverna tribina 1/4 koncesije bi več protekla).
Za sve ovo je kriv Azmir Husić koji je želio da napravi FK Sloboda klubom koji će biti u vrhu BH nogometa i tu svrhu je dao SVOJIH 3miliona KM (grad izdvaja naše novce, ne daju vijećnici i gradonačelnik iz svog džepa) obišao svaki grad i svako selo u BiH stom istom ekipom i čovjek još kaže neću tražiti svoje novce nazad dok je klub gradski.
Azmir Husić je najveći krivac što se pojavio, kako ga nije sramota što je spasio klub od gašenja!
Mislim da se ovo treba na svakoj stranici kopirat, čisto kad ovako neko zaboravi neke stvari da se podsjeti i dođe na svoje.

@xeksor :salut:

P.S. Kad je skupština?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 18 okt 2016, 18:03

Sariel je napisao/la:koje ba investicije?
zadnja investicija na tusnju je nedovrsen sjever.
mislis da bi iko odbio da u grad udje par desetina miliona?pokazi mi tu budalu koja bi odbila.
Jasmin Imamović!
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 18 okt 2016, 18:06

tuzlak1987 je napisao/la:Mi prvo moramo uci u 21. vijek. Gradonacelnik hladno izjavi da nece dati nekim investitorima da investiraju u Tuzlu. I ljudima se to svidi kada kaze. Prvi i najveci dokaz da naseg 90% stanovnistva nije izaslo van okvira BIH desetinama godina.
Još je gore što se mentalno nisu prešaltali sa komunizma na kapitalizam...

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 18 okt 2016, 18:08

solinas je napisao/la:
SRSlavinovici je napisao/la:
Je li ti citas sta pisu momci. ...
Trazili da se kupi nedaju trazili koncesiju zemljista na 99 godina opet nedaju.
U oba slucaja grad bi zaradio znaci niko ne trazi od faraona nista.
Nisu to bajke nikakve to je realnost i cinjenicno stanje.
Nije mi jasno zasto investitor sa greenfield ulaganjem od par stotina miliona KM trazi bilo kakvu koncesiju na zemljiste!? Zasto, kao svi ostali u pravno nesigurnoj drzavi, ne kupe zemljiste?! Stede na zemlji, a dali bi iste pareza koje bi mogli kupiti zemljiste Gradu i Slobodi na nekakvo igranje okolo ili na Tusnju?! Htjeli da kupe, faraon nije dao. Mater bi on svoju prodao, a neku zemlju. Pa prodaje onaj plac na Sjenjaku gdje luna park dolazi, top lokacija, a kamoli livade po Poljani da ne prodaje!? :) Potrebno je samo malo razmisliti o tim bajkama i shvatiti da je to sve prica za malu djecu :) Ali vise i nije bitno, bitno je sta cemo mi sa Slobodom sada. Volio bih da ona policija iz Celika produzi, kako neko rece da nas proceslja dobro. Valja negdje refu podvuci.
Zadnja izmjena: SRSlavinovici, dana/u 18 okt 2016, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 18 okt 2016, 18:10

Sariel je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:koje ba investicije?
zadnja investicija na tusnju je nedovrsen sjever.
mislis da bi iko odbio da u grad udje par desetina miliona?pokazi mi tu budalu koja bi odbila.
Odbio bi investitor jer oni bi mu rekli de ti nama to napravi, a da to bude nase :mrgreen:

U razvijenim zemljama dodje investitor pa mu prodaju nesto. Mi onda dodjemo i divimo se tome necem, a kod nas se to predstavlja kao negativna stvar.
nisi ti kontras.ti si jednostavno zelen jabuko s grane.bezveze supljiras .
Koji dio ti ne kontaš drug? Čovjek javno na tv-u rekao da je spreman praviti stadion od 50 mil. KM, onda našao investitore koje je samo par potpisa dijelilo od investiranja i izgradnje jednog savremenog sportskog kompleksa. Negativan si puno...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 okt 2016, 18:16

Mago je napisao/la:Znal neko koklo je karta za utakmicu sutra? Ako je cenera Karicu i ostalim klosarima ne dam.

Ne znam ni ovako da li ici i podrzavati ova gvna koja ce nam unistit klub iako imam sezonsku.
Druze, zar nije veci sevap naci neku siromasnu porodicu pa im makar djeci dati 10KM da sebi cokoladu kupe i obraduju se. Ko god to bude uradio i od mene ista cifra.

Ja se samo nadam da nece Fukare fasovati na nekom od narednih gostovanja jer je svima dobro poznata situacija i njihova slabost. Jer kad bi im pao trans, to nije sramota samo za grupu, ja bih se prvi stidio i srce bi mi se cijepalo, na stranu sva ova prica i desavanja i koliko su mi se zgadili. Ovako im je i bolje da sjede u Tuzli i dive se npr. Red Army i uce od njih sta znaci ljubav prema svom klubu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 18 okt 2016, 18:16

Tako je druze i zato sam i pomenuo prater u becu ( mislim da je sad promjenio ime) planirano je takvo nesto samo sto bi stadion bio manjeg kapaciteta) al slična građevina, bio sam na tom stadionu kao i trznom centru i odlicna stvar.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 18 okt 2016, 18:19

wobly92 je napisao/la:
Thranduil je napisao/la:Sad izgleda nevalja ni što je uložio novac i što nas je vratio u PL i doveo nadomak trofeja u prošloj sezoni. Trebao je pripreme,plate, isplate na osnovu dugovanja i tužbi da isplatiti dlakama i monopoly novcem.
Sjećam se red investitora bio ispred komore kad se Sloboda trebala ugasiti...

Sloboda se neće privatizirati(ni po principu po kojem je Sarajevo jer drugi niti ne postoji) iz par osnovni razloga:
- Sloboda nema svoje imovine
- Sloboda nema svoj stadion niti uslovan gradski stadion koji bi mogla rentat
- Grad (riječi gradonačelnika) neće nikome dati da pravi stadion a svi znamo da Grad nema novca da sam isti napravi inače bi barem sjevernu tribinu završili. Za novi stadion treba velika parcela (nema ih puno u gradu koje bi odgovarale) i ponovo dozvola grada za gradnju istog. Ako ne daju da neko napravi ovaj znači da ne bi dali niti da se pravi novi.
- Sloboda ima milionske dugove
- Sloboda nema navijačku zaleđinu (ni blizu mi nismo Sarajevu,Željezničaru,Čeliku...)

Praktički Sloboda ima ime i 98g. postojanja i nas jedno 2000 pravih istinskih ljubitelja kluba kojima nisu bitni ni besplatni ulazi ni to da li nam dolazi Sarajevo ili Drina, nije nam bitno da li je kiša ili sunce, ne *určimo se niti tražimo neka prava i zahvalnice što za svoj ćejf pratimo utakmice Slobode...

U Slobodu je ulagao jedan ljubitelj Slobode iz svog nekog ćejfa, sa poslovnog plana (buduće zarade) mislim da niko pametan ni marke ne bi uložio.

Za sve oko Slobode je kriv Azmir Husić, nisu krivi Divanefendić,Čustović,Bijedić,Šabović,Zahirović,Šehović... Nije kriva gradska a tada općinska vlast koja je pod jedan postavljala ljude u skupštinu i u UO (sve SDA i SDP),pod dva dozvolila je da nabiju dugovi i pod tri nije procesuirala iste koji su opljačkali FK, sad pod 4 oni ne žele ni da vraćaju te dugove. Nije kriv Grad što Sloboda nema stadion, niti mogu sami napraviti to svi znaju niti žele da daju stadion pod koncesiju (da su ga dali 2009 kad se pravila sjeverna tribina 1/4 koncesije bi več protekla).
Za sve ovo je kriv Azmir Husić koji je želio da napravi FK Sloboda klubom koji će biti u vrhu BH nogometa i tu svrhu je dao SVOJIH 3miliona KM (grad izdvaja naše novce, ne daju vijećnici i gradonačelnik iz svog džepa) obišao svaki grad i svako selo u BiH stom istom ekipom i čovjek još kaže neću tražiti svoje novce nazad dok je klub gradski.
Azmir Husić je najveći krivac što se pojavio, kako ga nije sramota što je spasio klub od gašenja!
Mislim da se ovo treba na svakoj stranici kopirat, čisto kad ovako neko zaboravi neke stvari da se podsjeti i dođe na svoje.

@xeksor :salut:

P.S. Kad je skupština?
kad bude većina u gradskom vijeću jer se ništa još nezna.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.