HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

nate
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la nate » 27 nov 2012, 21:19

:lol: :lol: :lol: :lol:

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 27 nov 2012, 21:31

Pozdrav svim ljudima dobre volje, posebno svima koji vole i poštuju naš i vaš klub :) Malo sam zapostavio svoj virtualni život, pa me nije bilo...

Moram reagirat na ovu lažnu vijest o odlasku Markića u Želju... znači, mogli su se ljudi informirat malo prije nego napišu članak. Markić se dogovorio sa upravom Zrinje, ako ne ode vani, da će igrat u Zrinji, znači Željo ništa... Muminoviću isto ističe ugovor sada, ali mu je ponuđen novi dvogodišnji ugovor, koji će 99% prihvatiti, eto i to da znate :). Uglavnom pali po momku bezze, ode u Želju ovo ono, a nitko njega nije pitao ima li tu istine... jako novinarstvo, nema šta :D :D :D :D

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 27 nov 2012, 21:43

Mandrake je napisao/la:Pozdrav svim ljudima dobre volje, posebno svima koji vole i poštuju naš i vaš klub :) Malo sam zapostavio svoj virtualni život, pa me nije bilo...

Moram reagirat na ovu lažnu vijest o odlasku Markića u Želju... znači, mogli su se ljudi informirat malo prije nego napišu članak. Markić se dogovorio sa upravom Zrinje, ako ne ode vani, da će igrat u Zrinji, znači Željo ništa... Muminoviću isto ističe ugovor sada, ali mu je ponuđen novi dvogodišnji ugovor, koji će 99% prihvatiti, eto i to da znate :). Uglavnom pali po momku bezze, ode u Želju ovo ono, a nitko njega nije pitao ima li tu istine... jako novinarstvo, nema šta :D :D :D :D
Mandrake , vidim dobro si informiran ;) ,znaš li kakva je situacija u klubu što se tiče eventualnih pojačanja ili je prerano o tome pričati jer tek je završio jesenji dio sezone?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 27 nov 2012, 22:03

acovic1 je napisao/la: Mandrake , vidim dobro si informiran ;) ,znaš li kakva je situacija u klubu što se tiče eventualnih pojačanja ili je prerano o tome pričati jer tek je završio jesenji dio sezone?
E ovako brate moj... znaš kako je to u nas, rekli su ako se plasiramo u polufinale kupa i pobjedimo Veleža da će se ekipa pojačat fino. Što se tiče tih pojačanja, prerano je stvarno pričat o tome konkretno... jer evo vidiš i iz primjera Markića, većina igrača koja ima i najminimalnije šanse za odlazak u inozemstvo prvo gleda tu opciju, pa ako se to ne ostvari, onda tek priča sa klubovima u BiH... nažalost to ti je realnost ove lige :). Jedno ime se vrti konkretnije, a to ti je Tomislav Tomić iz Želje, raja govori da je stvarno extra igač, zadnji vezni, u Želji ne igra nikako, tako da je to ovako dosad najrealnije... pogotovo nam treba jer mali Miličević ode za 150 000 Eura u Rijeku, ali to je ovako rekla - kazala priča, pa ne smijem tu ništa potvrdit, ali ni demantirat :D :D. Pričalo se sa Jusufbašićem, on ima neku kombinaciju za Češku, jer je njemu menadžer taj neki bugojanac što sve te svoje pulene šalje u Češku, pa vjerojatno od njega ništa, ali eto ako mu se to izjalovi, kod nas dolazi sigur, ali ipak mislim da je gotov traj transfer u Češku. Sad ovo što se priča u kuloarima o Štroku, Careviću, Basari, itd., sve ti je to još u predpočetnoj fazi pregovora i dogovora da se tako izrazim :). A vidit ćemo, moram priznat da ova uprava dosad dosta dobro obavlja svoj posao, pa ostaje nam da čekamo i da se nadamo ;).

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 nov 2012, 22:09

Sanse da Tomic ode iz Želje su 5-6 %.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 27 nov 2012, 22:14

ZZtop10 je napisao/la:Sanse da Tomic ode iz Želje su 5-6 %.
Dosta mlad igrač, a mislim da ima kvalitet... ali kod vas nema prostora od Jamaka, Svrake, itd. Momku se ne sjedi na klupi, a ovamo bi igrao, u tome je caka i zato je postotak ipak veći :). Jedino ako ne prodate sada nekoga od pomenutih igrača, pa tada bi imao otvoreno mjesto... to je već druga priča :).

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 27 nov 2012, 22:24

Mandrake je napisao/la:
Dosta mlad igrač, a mislim da ima kvalitet... ali kod vas nema prostora od Jamaka, Svrake, itd. Momku se ne sjedi na klupi, a ovamo bi igrao, u tome je caka i zato je postotak ipak veći :). Jedino ako ne prodate sada nekoga od pomenutih igrača, pa tada bi imao otvoreno mjesto... to je već druga priča :).
Ma Svraka ide najvjerovatnije sada u januaru. Tomic ima ugovor jos dvije godine. Mislim da ce on upasti tu umjesto Svrake. Ima potencijala definitivno.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 27 nov 2012, 22:32

Ma kakav tomic,nama treba provjereni vezni igrac,ako Rijeka plati te novce za Milicevica oleeeeeeeeeeeee,al sumnjam!
U ovoj ligi imas solidnih igraca,npr taj Basara nije los,ali imamo mi Anicica koji nije igrao pola utakmica a postigao je 7 golova ove jeseni a proljece tek dolazi!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 27 nov 2012, 22:34

Mandrake je napisao/la:
Mandrake brate hvala na infu.Što se tiče uprave slažem se stobom.Moram priznati da dosta pratim ovu našu ligu ali za ovog Tomića prvi put čujem što je i logično ako momak rijetko igra.Ja mislim da je možda bolje da mi dovedemo nekoga iskusnog kao Muminović ,koji je jedan od rijetkih koji me pozitivno iznenadio u zadnjih nekoliko kola.Imam osjećaj da čovjek može trčati 3 dana a zna i dobro podvaliti loptu :D :D što smo vidjeli u nedjelju.Ali ako je taj Tomić potencijal ja sam zato da mu se da prilika ako dođe kod nas.Moramo se strpiti ako hoćemo imati ekipu koja će se boriti za titulu i to možda već slijedeće sezone.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 27 nov 2012, 23:21

bekicamir je napisao/la:Ma kakav tomic,nama treba provjereni vezni igrac,ako Rijeka plati te novce za Milicevica oleeeeeeeeeeeee,al sumnjam!
U ovoj ligi imas solidnih igraca,npr taj Basara nije los,ali imamo mi Anicica koji nije igrao pola utakmica a postigao je 7 golova ove jeseni a proljece tek dolazi!
E to i ja kažem, oleeeeee :). Slažem se s tobom, iskusan i provjeren vezni nam treba... jao kako bih volio da se Velibor Đurić, ono da osvane ovamo :D... ali tu nas je Vidačak zajebao za sva vremena. Basara je ovu sezonu odigrao vrhunski, meni se čini da najbolje dečko igra ko desno krilo i tu bi nam žešće valjao, kakve je golčine davao, stvarno kad bi došao, odlično bi to bilo :). E vidiš tu mi Dragan Perić nije jasan recimo... nama je Igor Aničić realno uz Peru, najbolji igrač u ekipi... a sad ove zadnje utakmice neke, tipa Sarajevo nije ga nikako koristio nego je stavljao Bekića (koji je van forme totalno) i Bubala (šta reći? koju posluku porati?...) i Brlenić koji je zadnji vezni i vidi se da ima potencijala da igra tu poziciju, on ga stavlja na desno krilo, čemu bola to, zašto Dragane?!
acovic1 je napisao/la: Mandrake brate hvala na infu.Što se tiče uprave slažem se stobom.Moram priznati da dosta pratim ovu našu ligu ali za ovog Tomića prvi put čujem što je i logično ako momak rijetko igra.Ja mislim da je možda bolje da mi dovedemo nekoga iskusnog kao Muminović ,koji je jedan od rijetkih koji me pozitivno iznenadio u zadnjih nekoliko kola.Imam osjećaj da čovjek može trčati 3 dana a zna i dobro podvaliti loptu :D :D što smo vidjeli u nedjelju.Ali ako je taj Tomić potencijal ja sam zato da mu se da prilika ako dođe kod nas.Moramo se strpiti ako hoćemo imati ekipu koja će se boriti za titulu i to možda već slijedeće sezone.
Ništa brate moj i drugi put ;). Tomić ti je dijete Širokog, kalio se u Gabeli i bio najbolji igrač GOŠK-a prošle sezone ;). Uglavnom vrati Široki njega i Zlomislića, ali s njim se ne dogovoriše i momak potpiše za Želju, koji ga je žešće tražio... i mi smo ga htjeli, ali kasno smo se sjetili :D. Moram ti priznat i mene je Muminović ugodno iznenadio i samo nek nastavi dalje tako hehe :).
Pametno govoriš, ove godine nek nam bude cilj Europa, a dogodine da imamo čvrstu okosnicu pa da se borimo za titulu!! Sad u subotu će biti zanimljiva utakmica... igraju seniori protiv juniora. To treba otići pogledat, da vidimo ima li potencijala kod male raje :). I hoću vala da vidim tog Ildara Klarića više uživo, svaku utakmicu dečko zabija :D.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 28 nov 2012, 13:31

Mandrake je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Ma kakav tomic,nama treba provjereni vezni igrac,ako Rijeka plati te novce za Milicevica oleeeeeeeeeeeee,al sumnjam!
E to i ja kažem, oleeeeee :). Slažem se s tobom, iskusan i provjeren vezni nam treba... jao kako bih volio da se Velibor Đurić, ono da osvane ovamo :D... ali tu nas je Vidačak zajebao za sva vremena. Basara je ovu sezonu odigrao vrhunski, meni se čini da najbolje dečko igra ko desno krilo i tu bi nam žešće valjao, kakve je golčine davao, stvarno kad bi došao, odlično bi to bilo :). E vidiš tu mi Dragan Perić nije jasan recimo... nama je Igor Aničić realno uz Peru, najbolji igrač u ekipi... a sad ove zadnje utakmice neke, tipa Sarajevo nije ga nikako koristio nego je stavljao Bekića (koji je van forme totalno) i Bubala (šta reći? koju posluku porati?...) i Brlenić koji je zadnji vezni i vidi se da ima potencijala da igra tu poziciju, on ga stavlja na desno krilo, čemu bola to, zašto Dragane?!
acovic1 je napisao/la: Mandrake brate hvala na infu.Što se tiče uprave slažem se stobom.Moram priznati da dosta pratim ovu našu ligu ali za ovog Tomića prvi put čujem što je i logično ako momak rijetko igra.Ja mislim da je možda bolje da mi dovedemo nekoga iskusnog kao Muminović ,koji je jedan od rijetkih koji me pozitivno iznenadio u zadnjih nekoliko kola.Imam osjećaj da čovjek može trčati 3 dana a zna i dobro podvaliti loptu :D :D što smo vidjeli u nedjelju.Ali ako je taj Tomić potencijal ja sam zato da mu se da prilika ako dođe kod nas.Moramo se strpiti ako hoćemo imati ekipu koja će se boriti za titulu i to možda već slijedeće sezone.
Ništa brate moj i drugi put ;). Tomić ti je dijete Širokog, kalio se u Gabeli i bio najbolji igrač GOŠK-a prošle sezone ;). Uglavnom vrati Široki njega i Zlomislića, ali s njim se ne dogovoriše i momak potpiše za Želju, koji ga je žešće tražio... i mi smo ga htjeli, ali kasno smo se sjetili :D. Moram ti priznat i mene je Muminović ugodno iznenadio i samo nek nastavi dalje tako hehe :).
Pametno govoriš, ove godine nek nam bude cilj Europa, a dogodine da imamo čvrstu okosnicu pa da se borimo za titulu!! Sad u subotu će biti zanimljiva utakmica... igraju seniori protiv juniora. To treba otići pogledat, da vidimo ima li potencijala kod male raje :). I hoću vala da vidim tog Ildara Klarića više uživo, svaku utakmicu dečko zabija :D.
E valjalo bi pogledati Klarića,čuo sam da je momak novi Barišić (valjda nećemo ostati i bez njega).Izgleda moderan centarfor,ima nos za gol i veliki postotak iskorištenih prilika što je danas najvažnije kod napadača. Nego htio sam reći ima nekih igrača iz Mostara i okolice koji igraju vani,i to solidno, a za koje većina raje nije uopće čula.Pa i za Peru Stojkića dosta raje nije znalo da je ponikao u Zrinjskom dok se nije vratio.Možda bi se netko od tih igrača mogao sada dovesti sa manje love a nama bi u ovoj ligi bili pojačanje.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 nov 2012, 13:35

acovic1 je napisao/la: E valjalo bi pogledati Klarića,čuo sam da je momak novi Barišić (valjda nećemo ostati i bez njega).Izgleda moderan centarfor,ima nos za gol i veliki postotak iskorištenih prilika što je danas najvažnije kod napadača. Nego htio sam reći ima nekih igrača iz Mostara i okolice koji igraju vani,i to solidno, a za koje većina raje nije uopće čula.Pa i za Peru Stojkića dosta raje nije znalo da je ponikao u Zrinjskom dok se nije vratio.Možda bi se netko od tih igrača mogao sada dovesti sa manje love a nama bi u ovoj ligi bili pojačanje.
potjerat bubala i gurat mladog klarica,uz igora bi puno napredovo,treba potjerat i milu,bezveze igrac i vise prilike dat ferencu pa nek pokaze sta zna ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 28 nov 2012, 17:23

HŠK Zrinjski je nastupio sa igračima koji nisu imali veću minutažu u prvenstvu, juniorima, a prigodu su dobila i dva nogometaša iz Brazila koji su došli u Zrinjski na probu.

Gosti iz Tomislvgrada su se predstavili kao dobra momčad, te su i poveli preko Jurčevića sa 2:0. Do poluvremena za Zrinjski je smanjio brazilac Rafael.

U drugom dijelu prvo je Sesar poravnao na 2:2, a zatim je Drežnjak postavio konačnih 3:2.

HŠK Zrinjski: Bandić, Pandžić, Grbavac, Sesar, Vrdoljak, Danilo, Lisica, Čilić, Martinović, Ferenc, Rafael. Još su igrali: Rozić, Odak, Drežnjak, Buconjić, Vlaho, Klarić, Vranjić, Ćubela i Jozić.

HNK Tomislavgrad: Pokrajčić, Landeka, Šekelja, Čujić, Šimić, Zelić, Karahasan, Jurčević, Baćak, Gegaj, Sladoja.

Utakmici je po kišnom vremenu nazočilo stotinjak gledatelja.

Toni Markic izjavio u medijima da odlazak u Zelju je novinarska patka!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 28 nov 2012, 17:38

jel se danas prikazuje emisija zrinjski info?

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 28 nov 2012, 17:44

nate je napisao/la:jel se danas prikazuje emisija zrinjski info?
Oscar C TV Mostar u 18.30!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 28 nov 2012, 17:45

bekicamir je napisao/la:
nate je napisao/la:jel se danas prikazuje emisija zrinjski info?
Oscar C TV Mostar u 18.30!
hvala ;)

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 28 nov 2012, 19:12

Jel' bio netko danas na utakmici ? Ja nisam mogao, imao neke obveze..
Vidim Brazilac ga zabio, kako igraju njih dvojica i tko se najvise istakao ?

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 29 nov 2012, 13:03

zrinja1905 je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
starmo94 je napisao/la:Kako se nekome moze vratiti nesto sto nikad nije bilo njegovo ?
Nije ni vase,ali moze se igrati na njemu,velez ima pravo igrati isto kao i vi. ;)
nase jeste jer je iznajmljen od grada na 109 godina a kada se nesto iznajmi na preko 100 godina onda prelazi u trajno vlasnistvo
upoznaj se malo sa zakonima, kuknjava oko stadiona je samo politicka igra ovih sa lijeve obale :mrgreen:
super ali onda bi ga trebao iznajmit grad a ne hrvatska zajednica prije nego sto je grad ujedinjen i prije nego sto su postale zajednicke vlasti?? jer to iznajmljivanje je uradjeno prije nego sto je se grad ujedinio, znaci nepije vode i nevazeci je ugovor! a to sto podupire da je nevazeci je da je se neki dan pojavio clanak da velez konacno dobija pravo na ono malo jada u vrapcicima na 40 godina a i da je zrinjski pokrenuo proces da isto uradi sa BB! znaci taj ugovor na 109 godina je nelegitiman i nevazi! u suprotnom uprava zrinjskog nebi trazila novi ugovor sad ako ga vec ima??? malo bi se mozda i ti mogao informisat o zakonima? kad je to receno stadion pod BB je gradski, vlasnistvo je citavog grada i neka igraju na njemu svi ligasi kojim treba, pa upadnu li i branitelj i lokomotiva u najvisi rang imaju(trebali bi imat) isto pravo da igraju na njemu kao zrinjski ili velez! sjetimo se samo prije rata kad bi lokomotiva bila u malo visim ligama i oni su znali igrat pod BB jer je najuslovniji stadion u gradu! mada realno BB polako tone, potrebne su velike rekonstrukcije a para za to u gradu sigurno nema, niti ima volje da se ulaze u sport sve da para ima! valja jos nadodat da sigurno zrinjski ili ti ga hrvati u mostaru nisu problem sto velez neigra po BB kao domacin nego vlastita garnitura ljudi u velezu koji ocigledno nemaju povratak pod BB u interesu! da hoce povratak i da imaju volje da se bore za isti niko ih nebi mogao sprijecit na sudu, ali nemaju i nece, a sto to je vec drugo pitanje! znaci nema se sta zrinjskom niti hrvatima zamjerit sto velez neigra pod BB niti je do njih problem, nego u licnim interesima ljudi u i oko veleza!
toliko od mene na tu temu, a za kraj komsije sretno vam u drugoj polusezoni u borbi za evropu i pehar kupa a mi cemo zar odradit sta treba za opstanak!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 nov 2012, 13:23

mikki21 je napisao/la:
super ali onda bi ga trebao iznajmit grad a ne hrvatska zajednica prije nego sto je grad ujedinjen i prije nego sto su postale zajednicke vlasti?? jer to iznajmljivanje je uradjeno prije nego sto je se grad ujedinio, znaci nepije vode i nevazeci je ugovor! a to sto podupire da je nevazeci je da je se neki dan pojavio clanak da velez konacno dobija pravo na ono malo jada u vrapcicima na 40 godina a i da je zrinjski pokrenuo proces da isto uradi sa BB! znaci taj ugovor na 109 godina je nelegitiman i nevazi! u suprotnom uprava zrinjskog nebi trazila novi ugovor sad ako ga vec ima??? malo bi se mozda i ti mogao informisat o zakonima? kad je to receno stadion pod BB je gradski, vlasnistvo je citavog grada i neka igraju na njemu svi ligasi kojim treba, pa upadnu li i branitelj i lokomotiva u najvisi rang imaju(trebali bi imat) isto pravo da igraju na njemu kao zrinjski ili velez! sjetimo se samo prije rata kad bi lokomotiva bila u malo visim ligama i oni su znali igrat pod BB jer je najuslovniji stadion u gradu! mada realno BB polako tone, potrebne su velike rekonstrukcije a para za to u gradu sigurno nema, niti ima volje da se ulaze u sport sve da para ima! valja jos nadodat da sigurno zrinjski ili ti ga hrvati u mostaru nisu problem sto velez neigra po BB kao domacin nego vlastita garnitura ljudi u velezu koji ocigledno nemaju povratak pod BB u interesu! da hoce povratak i da imaju volje da se bore za isti niko ih nebi mogao sprijecit na sudu, ali nemaju i nece, a sto to je vec drugo pitanje! znaci nema se sta zrinjskom niti hrvatima zamjerit sto velez neigra pod BB niti je do njih problem, nego u licnim interesima ljudi u i oko veleza!
toliko od mene na tu temu, a za kraj komsije sretno vam u drugoj polusezoni u borbi za evropu i pehar kupa a mi cemo zar odradit sta treba za opstanak!

jeste iznajmljen je prije ujedninjenja grada,kao mnogo drugih stvari na istocnoj izapadnoj obali,ali kad se grad ujedinjavao,svi vjecnici ukljucujuci i bosnjacke su se slozili,da svi ugovori i ostale odredbe koje su se donosile kad je grad bio podijeljen,prihvacaju i za ujedinjen grad,pa tako da nemas sta tu prigovorit,ugovor je valjan,jer da nije davno bi bio ponisten ;)
a sto se mene tice,nek igraju pod bb,meni ne bi bio problem
zdravo !
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 29 nov 2012, 16:53

Nek pitaju svog najboljeg igraca Zebu sto on misli o Zrinjskom i Ultrasima iz Mostara,covjeka koji je ljubio grb HSK Zrinjskog kada bi god postigao zgoditak !
Zajko Zeba jedan od nas! 8-)

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []