Green 0/5
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Samo otvoreni sutevi da pocnu ulazit...
Green 0/5
Green 0/5
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Doris Burke>Van Gundy
UvelikoTekashi je napisao/la:Doris Burke>Van Gundy
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zar jesu?Mago je napisao/la:Oduzeta 2 poena Dubsima. Shot clock violation kod Curryevog polaganja...
Utakmica bez Dannyja, Siakam se napokon spustio na Livingstona koji izrešeta koš
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kad ovako covjek pogleda, Gswu bi pametnije bilo da uloze u kvalitet klupe a Durantu se lagano zahvale jer i bez njega su sposobni osvajati samo im treba jaca klupa od ove..
s druge strane Toronto mi se kao ekipa i ne svidja nesto posebno, al svakako da kvalitet posjeduju i misljenja sam da Kawhi ove igrace cini 20% boljim nego sto jesu, ako odluci ostati bila bi to odlicna stvar za njih, a ako odluci otici njima slijedi neminovno rebuilding ekipe
s druge strane Toronto mi se kao ekipa i ne svidja nesto posebno, al svakako da kvalitet posjeduju i misljenja sam da Kawhi ove igrace cini 20% boljim nego sto jesu, ako odluci ostati bila bi to odlicna stvar za njih, a ako odluci otici njima slijedi neminovno rebuilding ekipe
DaBrokula je napisao/la:UvelikoTekashi je napisao/la:Doris Burke>Van Gundy
10 otvorenih trica su fulali. Nevjerovatno...
A jos nevjerovatnije je da su u utakmici pored ovakvog suta.
A jos nevjerovatnije je da su u utakmici pored ovakvog suta.
Ovdje je Mckini faktički 6. igrač na terenu za Toronto
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Haubica 
McKinnie s druge strane nije kosarkas. Da mi je samo znat na koji je on fazon dobio mjesto u NBA
McKinnie s druge strane nije kosarkas. Da mi je samo znat na koji je on fazon dobio mjesto u NBA
Nema teorije i zakona fizike da Raptorsi mogu uzeti ovu utakmicu. GSW upalio masinu
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
S obzirom kako šutiraju, Torontu je ovo top rezultat
Tek sam sad vidio da Looney igra, wtf? Jel ovo neka greška jer sam se kasno priključio utakmici 
Klay edukuje. Sta znaci jedan igrac jbt.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 08 jun 2019, 04:01, ukupno mijenjano 1 put.
Kakav killer je klay
Vidjelo se od prve sekunde da je nabrijan max i da jedvaTracy3McGrady je napisao/la:Klay
ceka da pocnee resetati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakva odbrana Dubsa
Kakva cigla magarca 
Siakam
Siakam
Na kraju odličnih -4 s obzirom na šut.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.