Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
za ovaj drugi meč vam je opravdanje to što ste igrali protiv Slobode 

Bice ovo dobra ekipica,,,vjerujem Mirzi I njegovim saradnicima.Mokroguz je napisao/la:
Lede, Smajke, Role, Bogi, Subasic, Hamzic, Rizvanovic, Gojak
Vrlo jaka ekipa, dobro su transferi obavljeni ipak, jer kostur ekipe je tu(Lede, Smajic, Regoje, Bogicevic, Hamzic, Gojak, Rizvanovic, Pandza). I Husovic se nametnuo, vrlo, vrlo dobar rad sviju. Steta samo sto izgubise.
Evo i jedan snimak penala protiv Marsonije:
[youtube][/youtube]

Vrlo jaka ekipa, dobro su transferi obavljeni ipak, jer kostur ekipe je tu(Lede, Smajic, Regoje, Bogicevic, Hamzic, Gojak, Rizvanovic, Pandza). I Husovic se nametnuo, vrlo, vrlo dobar rad sviju. Steta samo sto izgubise.
Evo i jedan snimak penala protiv Marsonije:
[youtube][/youtube]
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hoce li biti jos koja prijateljska prije prvenstva?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
To sam i ja želio pitati,kada i gdje?Mokroguz je napisao/la:Hoce li biti jos koja prijateljska prije prvenstva?

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kada je prijateljska tekma protiv Mladosti(VB) i gdje?Lupuse jesi li živ? 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vukovi slavili protiv Mladosti, pogađala nova pojačanja
Premijerligaši u BiH ulazi u samu završnicu priprema za narednu sezonu.
Tako i sarajevski Olimpic, koji je odigrao kontrolni meč protiv Mladosti iz Velike Obarske. Vukovi su slavili sa 2:0, a pogađali su ovosezonska pojačanja, Brazilac Hugo Alexadrinho i Denijal Brkovića.
Olimpic će do početka sezone odigrati još nekoliko utakmica, a trener Mirza Varešanović je izveo sljedećih 11: Hamzić, Rizvanović, Regoje, Čomor, Subašić, Muharemović, Husović, Gojak, Smajić, Brković i Pandža.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jesu li to na Jahorini igrali?
Valjda jesu
EDIT:
Evo jos jedan clanak,
Samo i dalje ne znam gdje se igralo.
EDIT:
Evo jos jedan clanak,
Znaci bice jos utakmica, moze se valjda do sada potvrditi da je Muhamed Plakalo se prikljucio k'o sto je @Head pisao prije.Olimpic savladao Mladost VO u pripremnoj utakmici
U sklopu priprema za naredu sezonu Olimpic je odigrao kontrolnu utakmicu sa ekipom Mladosti iz Velike Obarske i slavio pobjedu od 2:0, golovima novopridošlih igrača u ljetnom prelaznom roku Brazilca Hugo Alexadrinha i Danijala Brkovića.
Iako je tokom cijele utakmice Olimpic dominirao i bio bolja ekipa, svoju terensku inicijativu je materijalizovao pogotcima u drugom poluvremenu.
Olimpic je nastupio u sljedećem sastavu: Hamzić, Rizvanović, Regoje, Čomor, Subašić, Muharemović, Husović, Gojak, Smajić, Brković i Pandža.
Priliku za nastup u drugom poluvremenu su dobili: Karić, Plakalo, Alexandrinho, Gligorov i Merajić.
Olimpic će svoje pripreme nastaviti u svom trening kampu u Hadžićima, a u planu je odigravanje još nekoliko utakmica do samog početka prvenstva.
Samo i dalje ne znam gdje se igralo.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Utakmica se igrala u Hadzicima.Mladost nije ni malo naivna ekipa.Izgledaju jako dobro kao tim i cini mi se da nisu nimalo za podcijeniti.Ekipa bez zvucnih imena ali kao kolektiv jako dobri.Kod nas se vidi napredak u igri i licimo na ekipu sto proljetos nismo bili.
Jel ovaj Karic potpisao za vas vidim da igra prijateljske,cuo sam da ga je Slavija suspendovala jel se nije pojavio,nisam siguran mislim da je jos pod ugovorom sa njima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I ja sam negdje citao ali ocito da je momak jos u Olimpicu.Jucer odigrao veoma dobru utakmicu.
Sutra u Srijedu u 18h na gradskom stadionu u Gorazdu igraju dva moja kluba
Za koga navijati
Hhaha
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 0236_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Gorazde-FK Olimpic 18h ulaznica je tri kmcica
Gorazde u srcu a Olimpic u dusi

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 0236_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

gorazdak je napisao/la:Sutra u Srijedu u 18h na gradskom stadionu u Gorazdu igraju dva moja klubaZa koga navijati
Hhaha

Citam na nekoj Turskoj stranici da Halilhodzic zeli dovesti Gojaka i da je Burak Gürdal, direktor Trabzonspora, doputovao u Sarajevo da neki posao odradi u vezi toga, i pisu da su spremni da nude 400.000 € za njega.
A mi ga vec prodali lol. Da ima neki procenat vezan za njegove transfere, ipak bi dobili sta od tog transfera da ga Dinamo proda Trabzonsporu.

http://sportske.jutarnji.hr/modri-ne-st ... -/1205325/
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Igrao neki dan protiv Mladost. U drugom poluvremenu dobio priliku cini mi se. Ne znam je li se ista promijenilo do sada. Ali igraju danas protiv Gorazde pa vidjet cemo bude li u rosteru.Head je napisao/la:Je li vam ost'o Plakalo u rosteru?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Evo odlucise da ne kradu narod bezveze kao protiv Zeljeznicara kada su stavili da je ulaz 3 km a odigrala se trening utakmica kada je u pitanju FK Gorazde a Zeljo je igrao prijateljsku jer Gorazde jer bilo izvelo svih 24 igraca na teren posto se jos ne zna ko je u prvoj postavi ima dosta novajlija.
Nadam se da ce danas protiv Olimpica (jer ce Olimpic doci u prvoj postavi) Gorazdani izvesti takodjer najaci sastav i da ce se vidjeti lijep nogomet na gradskom stadionu.
Ispadose mi neke obaveze veceras i izgleda da cu morati propustiti gostovanje mog omiljenog kluba Olimpica
Nadam se da ce danas protiv Olimpica (jer ce Olimpic doci u prvoj postavi) Gorazdani izvesti takodjer najaci sastav i da ce se vidjeti lijep nogomet na gradskom stadionu.
Ispadose mi neke obaveze veceras i izgleda da cu morati propustiti gostovanje mog omiljenog kluba Olimpica

Steta, ali bice makar naroda da isprica kako je islo 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Eto potpisao danas do 30 Juna 2015.Head je napisao/la:Je li vam ost'o Plakalo u rosteru?

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.