Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

B0SANAC
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la B0SANAC » 14 nov 2010, 10:53

Vukojebina juce pokradena samo tako od sudije :roll: :roll:
Izgleda sada sudije cine sve da Schalke ne potone u cvajtu.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 nov 2010, 15:12

E moj Dzeko,davno si ti trebao otici,dzaba stagniras u Wolsburgu :x
Džeku nasmijavaju natpisi o odlasku

Piše: O. Lekić
Ponedjeljak, 15.11.10. 15:04.

Bosanskohercegovački reprezentativac i najbolji strijelac Wolfsburga, Edin Džeko, po ko zna koji put demantovao je svjetske medije o svom odlasku iz Vukova.
Svjetski mediji svaki dan našeg reprezentativca sele u neki novi klub, no Džeko je opet, ovaj put putem Kickera, odbacio sve špekulacije o svom odlasku iz Wolfsburga.

"Konstantno govorim da su sve moje misli usmjerene na Wolfsburg i tekuću sezonu i ne vidim nikakvog smisla sada razmišljati o transferu. Svjestan sam svih špekulacija, no ponovo ću ponoviti da nisam prištao ni na šta", rekao je Džeko za Kicker.

"Nisam potpisao ni za jedan klub koji se spominje. Čitanje tekstova u kojima me se seli u neki klub samo me nasmijava jer ništa od toga nije istina."
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 15 nov 2010, 15:18

Džeko je oborio lični rekord za prvi dio sezone, u golovima. U prvoj sezoni je dao 5, u drugoj 5 i u trećoj 7 golova u prvoj polusezoni. Sad ima 8 i još 5 utakmica do kraja da to popravi.

Gekas ima 3 gola više, ali i dva penala. A Cisse 2 gola više i 2 penala. Je li moguće da za Wolfsburg nije dosuđen nijedan u 12 kola?! :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 15 nov 2010, 16:29

Željovac je napisao/la:Džeko je oborio lični rekord za prvi dio sezone, u golovima. U prvoj sezoni je dao 5, u drugoj 5 i u trećoj 7 golova u prvoj polusezoni. Sad ima 8 i još 5 utakmica do kraja da to popravi.

Gekas ima 3 gola više, ali i dva penala. A Cisse 2 gola više i 2 penala. Je li moguće da za Wolfsburg nije dosuđen nijedan u 12 kola?! :roll:
i jos neki kazu kako Dzeko nije u formi, hehehe
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 nov 2010, 16:36

Dzeko u Bundesligi vise ne moze napredovati.Svaka cast "najzdravijoj" ligi svijeta,ali tamo da postrojis sve ekipe ne mozes naci 2 postena stopera.Npr. da Dzeko predje u Juventus,"hrvao" bi se jedne sedmice protiv Lucia i Samuela,pa protiv Neste i Thiago Silve,pa protiv Mexesa i Juana..Takvih izazova on nema u Njemackoj,tamo u najvecem klubu stoperski duo cine Demichelis -Van Bujten :lol: .Da Dzeko npr.predje u Liverpool,onda bio imao duele sa Vidicem,Terryem,Vermalenom,Toureom...Poenta je da Dzeko mora otici iz Wolsburga ako zeli da postane jos bolji,potrebni su mu veci izazovi i tezi protivnici.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 15 nov 2010, 17:06

Dylan Dog je napisao/la:Dzeko u Bundesligi vise ne moze napredovati.Svaka cast "najzdravijoj" ligi svijeta,ali tamo da postrojis sve ekipe ne mozes naci 2 postena stopera.Npr. da Dzeko predje u Juventus,"hrvao" bi se jedne sedmice protiv Lucia i Samuela,pa protiv Neste i Thiago Silve,pa protiv Mexesa i Juana..Takvih izazova on nema u Njemackoj,tamo u najvecem klubu stoperski duo cine Demichelis -Van Bujten :lol: .Da Dzeko npr.predje u Liverpool,onda bio imao duele sa Vidicem,Terryem,Vermalenom,Toureom...Poenta je da Dzeko mora otici iz Wolsburga ako zeli da postane jos bolji,potrebni su mu veci izazovi i tezi protivnici.
Lucio je igrao protiv Dzeke dok je jos Lucio bio i mladji i bolji. Juan je star a kad je bio mladji i bolji igrao je u Bundesligi. Nesta vec 3 godine slab, i Kodro bi mu sad onako star pravio probleme kad bi poceo igrati...
Nabrojao si najbolje stopere iz najboljih ekipa Italije a zamisli kakvi su oni iz Sicilijansih klubova i dole sa juga Apenina. Pa od njih su bolji Dinamo i Hajduk!Treba reci da je prolse godine jedan od najboljih halfova u Serija A presao u bindesligu (Simon Kjer)

U njemackoj imas Subotica kojeg traze (Arsenal, Man City) Badstubera, Hummelsa ( po meni najbolji half bundeslige) bio je Boateng (u Hamburgu), Howedes, Westerman (reprezetnativci Njemacke koji su bili standardni do SP kad su se povrijedili, MErtesacer (standardni reprezrtnativac), Mathisen ( iz Hamburga koji je sa Heitingom nosio odbranu Holandije do finala)..

Ako hoce da napredjuje, bolje mu je da predje u Bajern a ako vec mora ici iz bundeslige onda bi trebao u jacu ligu kao sto je ENgleska a ne u Italiju koja vec nazaduje zadnjih i koja ce iduce godine izgubiti predstavnika u ligi prvaka jer ih je pretekla bundesliga po uefa rankingu!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 15 nov 2010, 17:18

O igrama Westermana i Mathijsena najbolje da odes na temu HSV pa pitas kako to oni igraju ove sezone,pogotovo Holandanin,Subotic-pa tog Ibisevic redovno pravi budalom,Howedes,Badstruber, Hummels,takvih mladih i perspektivnih stopera ima i u Spaniji i Italiji,Mussachio iz Villaerala ili Munoz iz Palerma za primjer..
Mertesacer,vodja odbrane Werdera koja je smijesna..
Sta bi dobio odlaskom u Bayern,opet bi igrao protiv istih timova u ligi,jedino sto bi igrao L.Prvaka(mada je i to upitno kako igraju ove sezone).
U Engleskoj i Fulham,Stoke i manje vise svaka ekipa ima cvrstu odbranu,u Njemackoj su odbrane Wolsburga i Werdera,kao jednih od jacih timova smijesne,i Bayernov stoperski dvojac je smijesan..
Za Italiju ne treba ni pricati koliko je tamo teze postici gol..
Dzeko je prevazisao Njemacku i vrijeme je da ide dalje.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 15 nov 2010, 17:22

szlaja je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Džeko je oborio lični rekord za prvi dio sezone, u golovima. U prvoj sezoni je dao 5, u drugoj 5 i u trećoj 7 golova u prvoj polusezoni. Sad ima 8 i još 5 utakmica do kraja da to popravi.

pa nije u formi, nema tu dileme. Ne igra na svom nivou, ali to samo dovoljno govori o njegovim individualnim kvalitetima jer je igrac koji eto zabije 8 golova u 12 utakmica i kada nije u nekoj posebnoj formi. A da ne spominjem kako tek Wolfsburg kao ekipa igra...

E sad, kako bi Dzeko igrao da su WOlfi u top formi, i on sa njima, to svi znamo... 17-18 golova po polusezoni bez problema!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 15 nov 2010, 17:23

Iz nekih privatnih izvora imam info da je Dzeko vec odavno sve dogovorio sa Bayernom, i da je vec kupio i neki stan u Münchenu. Eto vidjecemo...
Ja se ipak nadam Juveu :D

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 15 nov 2010, 17:25

_dreamer_ je napisao/la:
szlaja je napisao/la:

pa nije u formi, nema tu dileme. Ne igra na svom nivou, ali to samo dovoljno govori o njegovim individualnim kvalitetima jer je igrac koji eto zabije 8 golova u 12 utakmica i kada nije u nekoj posebnoj formi. A da ne spominjem kako tek Wolfsburg kao ekipa igra...

E sad, kako bi Dzeko igrao da su WOlfi u top formi, i on sa njima, to svi znamo... 17-18 golova po polusezoni bez problema!
Ili cak da ima iza sebe kakav dobar vezni red, uhhh

rixadu
Kontakt:

Post Postao/la rixadu » 15 nov 2010, 17:27

Ako je prevazisao Njemacku onda bi trebao ici u Englesku koja je najbolja na svijetu i najcvrsca. Italija ni pcemu nije bolja od Bundeslige, naprotiv izuzev Intera ostali klubovi kad se zbroji njihov prosjek i ucinak u evropi debelo zaostaju po infrastrukturi, igracima i uslovima iu kojim igraju i treniraju.
Sto se tice bundeslige, to je liga ciji klubovi imaju najvise uspijeha u zadnje 3 godine u evropi sudeci po broju bodova koje su osvoji i zbog kojih su potisnuli Italiju. Liga koja imala najvise igraca na zadnjem SP. Liga cija je drzava najvise imala igraca bas iz tog prvenstva i koja je bila hit SP-a. Italija ima sve suprotno.
Statistika govori drugacije od onoga sto ti pricas.

Kazem da bi mu najbolje bilo da predje u Bajern jer ce imati garantiranu LP. To sto Bajern igra sad lose, vjeruj mi mozda sam malo stariji pa sam dosta gledao slicnih situacija ali po ko zna koji put bajern kad krene lose najgore sto mu se moze desiti jeste da ne osvoje titulu!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 nov 2010, 17:28

Kao sad ga nasmijavaju a moli boga da ga neko kupi :lol: da bjezi iz one vukojebine
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 nov 2010, 19:29

szlaja je napisao/la:Iz nekih privatnih izvora imam info da je Dzeko vec odavno sve dogovorio sa Bayernom, i da je vec kupio i neki stan u Münchenu. Eto vidjecemo...
Ja se ipak nadam Juveu :D
Dogovorio, jasta nego. Zar je iko sumnjao da ce preci u Bayern? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 nov 2010, 22:36

Ja sam u početku sumnjao, ali ove trakavice obično idu na stranu Bayerna. Oni ako ga kupe, tamo će ostati do penzije i biti jedan od najboljih napadača Bundeslige u njenoj historiji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 15 nov 2010, 22:42

rixadu je napisao/la: Sto se tice bundeslige, to je liga ciji klubovi imaju najvise uspijeha u zadnje 3 godine u evropi sudeci po broju bodova koje su osvoji i zbog kojih su potisnuli Italiju. Liga koja imala najvise igraca na zadnjem SP. Liga cija je drzava najvise imala igraca bas iz tog prvenstva i koja je bila hit SP-a. Italija ima sve suprotno.
Ah kako si dobro to objasnio na nekoliko recenica, nesto sto tako cesto pokusavam da objasnim. :D Kada bi morao "birati" izmedju Italije i Bayerna mislim cak, da bi mi bilo draze da igra u Bayernu, koliko god tu sam sebe iznenadjujem. :D Sa Dzekom bi Bayern na internacionalnoj sceni pravio darmar. Na drugu stranu Gomez se ponovo oporavlja...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 15 nov 2010, 22:53

da vidite danas u dzeke majice.. mickey mouse i onaj cuko pluto.. :D bio sam sa momcima u hotelu i mogu reci da nije bas tako kao sto pape vice jedva cekaju utakmicu.. jedino opusteni su bili muslimovic i spahic kao i uvijek, te rahimic.. ono ostalo ne znam, il su umorni il (kao sto sam cuo da su se neki sinoc zarakijali koji su stigli jucer) il su u prirodi takvi.. dzeko presmijesan u majici :D

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 nov 2010, 12:17

idi dzeko vise iz one vukojebine.. i dokazi svi da si najbolji napadac na svijetuuuu
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 16 nov 2010, 12:20

Tek skontah da je ono doslovno vukojebina, pogotovo ove sezone kad Vukove je... ko stigne.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 nov 2010, 12:29

Samo neka ode iz Wolfa. tamo je raspad sistema.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 16 nov 2010, 14:55

Valjda će mu dati da ide. Debili su to, a bilo bi super da ode u City. Em bi zarađivao ogromnu lovu, em bi mogao napredovati.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Benko123, Bing [Bot], PeppermintSA, SanaBosna, soccerfan, TefalTava, visarionovich i 52 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []