čak sam i Arsenal iz bonusa pogodio
hajde Schalke daj gol !
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
PročepiloEdin TM87 je napisao/la:Provukoh smo seBravo Viper hettrik, donio nam vjerovatno pobjedu 3:2, i vjerovatno bundesku
![]()
A jucer igr'o covjek u drajti
Još sam stavio Schalke i Leverkusen 2:2 da poduplam tvoje i u zadnji čas se predomislim pa okrenem na 2:3. Šteta za to, ali opet s obzirom kako me je išlo, odnosno kako me nije išlo dosad, treba i s ovim biti zadovoljan. Ostala još jedna tekma za Mislioce, imamo barem remi, i sada navijamo za Atalantu.Claus je napisao/la:Ma to kapitenuKako majstorski skide Hamburg, bravissimo. To hoću da gledam tokom sezone, svi trebamo imati minimalno 10 golova kad se završi.
Inače, i mi i Mislioci imamo 2/2, tako da je 2:2 rezultat. Biće ovo sjajan meč i u nastavku.
Da nisam propustio proslo kolo bilo bi 10 pobjeda u nizu i isli bi prema rekordu.Donnie Darko je napisao/la:Grizzlesi počinju novi niz pobjeda. Dok je niz bez poraza produzen na 10 utakmica.
e jbg, nisam rek'o 2anonimni je napisao/la:hajde Schalke daj gol !
Vrlo moguce. Da nisi trol i spamer mogli smo cak i rekord srusit.Greivis je napisao/la:Da nisam propustio proslo kolo bilo bi 10 pobjeda u nizu i isli bi prema rekordu.Donnie Darko je napisao/la:Grizzlesi počinju novi niz pobjeda. Dok je niz bez poraza produzen na 10 utakmica.
dominacija je neminovnost!arelinho je napisao/la:Topnici grabe polako prema tituli koja im je izmakla prosle sezone !!
Danas sa igracem manje veoma vazna pobjeda protiv Gongasija sa moja dva gola!
TOPNICI DO TITULE !!
De kapitenu napisi onu nasu izreku sto nas opisuje ono bas :
Krenulo nas sad pravo, nije vrh tabele sad tako daleko.Neutral je napisao/la:Zakazao sam, no pobjedili smo sa 2:1. Mislim da smo sada drugi sa zaostatkon od 4 boda![]()
Believe !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.