U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: U-21, U-19, U-17
Malkočević k'o da je iz kafane doš'o. Sramota.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Čestitke momcima na pobjedi! A Malkočeviću edukacija,od elokventnosti i odnosa prema medijima do stručnosti.
Zna li iko zasto ovog momka nema u U21?
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mlade ... 65849.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Viktoria ubjedljiva, Veselinoviću 90 minuta"
Viktorija je bolja i od Frajburga i Braunsvajga, Hajduka, sporova, klinaca palaca.......
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mlade ... 65849.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Viktorija je bolja i od Frajburga i Braunsvajga, Hajduka, sporova, klinaca palaca.......
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- legenda reala
- Kontakt:
Bio je na ovom zadnjem okupljanju kad je A tim igro s Egiptom, a mladi međusobno test utakmicugringobih je napisao/la:Zna li iko zasto ovog momka nema u U21?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Skotska znaci ide dalje iz ove grupe. Steta za ove momke ali sta je tu je sad. Iskreno se nadam da ovaj pacijent a.k.a. Sakib Malkocevic nece vodite generaciju 1998 na jesen jer tu ima nekoliko vrlo interesantni igraca poput Seida Behrema, Sandya Husica, Mirze Mustafica, Ermedina Demirovica etc. a kao slag na tortu bio bi i Mihael Modic.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sta kaze sakib
i jos u baselu imaju idriz basic i kenan heric, ovog drugog trener hvali, njihov najbolji u tom uzrastu.
to je sto mi je palo jos napamet. uglavnom moze se sastaviti ovjde dobra ekipa ako se strucno radi. nazalost to nam je problem
skauting na nivou, nema sta.Gledali smo Rumune i Belgijance, koje su dosta kvalitetnije ekipe od nas i Škotske.
ima tu ajlan arifovic, igra u bayern minhenu. almir arapovic bio kapiten u15 borussia mönchengladbach. ali ako sam dobro upratio ove sezone nema previse nastupa. neznam, mozda je neka povreda u pitanju. u borussiji dortmundu dzenis burnic, mali rastura kod godinu dana starijih, ali nijemci su naravno njega vec otkrili. igra stopera, i lijevog beka a dao 9 golova u 18 utakmicasajo10 je napisao/la:Skotska znaci ide dalje iz ove grupe. Steta za ove momke ali sta je tu je sad. Iskreno se nadam da ovaj pacijent a.k.a. Sakib Malkocevic nece vodite generaciju 1998 na jesen jer tu ima nekoliko vrlo interesantni igraca poput Seida Behrema, Sandya Husica, Mirze Mustafica, Ermedina Demirovica etc. a kao slag na tortu bio bi i Mihael Modic.
to je sto mi je palo jos napamet. uglavnom moze se sastaviti ovjde dobra ekipa ako se strucno radi. nazalost to nam je problem
Mene tuga uhvati kada gledam godista ovih omladinskih kategorija, ovi koji igraju za U-21 ne smiju biti rođeni prije 01 januara 1992, znaci ovo je posljednja generacija koja ce imati igraca koji su stariji od mene. Dodje mi da razmislim o svom zivotu, oni igraju i zaradjuju svoj hljeb (u svakom slucaju barem nesto zarade) i predstavljaju svoju drzavu, a meni fakultet mladost oduze (ili je barem pokusao
), jos uvijek nisam nesto aman-zaman postigao od zivota. Trenutak osobne reflekcije...
Inace, zao mi je sto su momci fakticki ispali kolo prije kraja, znaci u isto vrijeme gledam derbi, a ovdje navijam da Belgija barem izvuce remi. Steta, no nadam se da ce krenuti nabolje od ove godine sto se tice omladinskih kategorija. Iskreno, vrijeme je da se promjene selektori, do sada su imali cisto prosjecne rezultate i da su tu svega jednu godinu, eventualno dvije, bilo bi uredu, ali postaje previse. Niti jednom (eto mozda ovaj put se moze brojati da jeste) bilo ni onog potajnog nadanja da bi se koja od ovih selekcija mogla plasirati na evropsko prvenstvo za odredjenu starosnu skupinu.
Inace, zao mi je sto su momci fakticki ispali kolo prije kraja, znaci u isto vrijeme gledam derbi, a ovdje navijam da Belgija barem izvuce remi. Steta, no nadam se da ce krenuti nabolje od ove godine sto se tice omladinskih kategorija. Iskreno, vrijeme je da se promjene selektori, do sada su imali cisto prosjecne rezultate i da su tu svega jednu godinu, eventualno dvije, bilo bi uredu, ali postaje previse. Niti jednom (eto mozda ovaj put se moze brojati da jeste) bilo ni onog potajnog nadanja da bi se koja od ovih selekcija mogla plasirati na evropsko prvenstvo za odredjenu starosnu skupinu.
Android je napisao/la: Mirko Maric prihvatio poziv U-21 reprezentacije Hrvatske
i tako...
DRUG NEBI TI PUNCA
Marić će igrat za U21 Hrvatske
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
a mali idi u qracbagrcavi je napisao/la:Android je napisao/la: Mirko Maric prihvatio poziv U-21 reprezentacije Hrvatske
i tako...
Nazalost opet su se moja nagadjanja obistinila i ovo bi meni bio zadnji igrac Sirokog koji je zaigrao za mlade repke BIH jer zaista nema smisla.Uzimaju mjesta nekim drugim mladjim igracima iako su mozda i bolji nikad repka od tog nece imat nista.Zato ako ima pameti u savezu cao Siroki i na kraju neka ljudi igraju gdje im je draze neka niko nikog ne laze.
Dajte ljudi,niste valjda mislili da ce taj odbiti Hrvatsku.Nemojte biti naivni,davno je vrijeme za budjenje.
Treba se boriti da u reprezentaciji ne moze igrati neko bez neupitnog patriotizma i odanosti svojoj zemlji.
Treba traziti modalitete za takvo nesto.Neka svako igra za koga hoce ali neka odmah kaze to a ne da koristi nasu reprezentaciju da bi igrao za drugu.
Ko ne smatra nasu reprezentaciju svojom neka se odmakne od nje.Do vidjenja,prijatno.
Treba se boriti da u reprezentaciji ne moze igrati neko bez neupitnog patriotizma i odanosti svojoj zemlji.
Treba traziti modalitete za takvo nesto.Neka svako igra za koga hoce ali neka odmah kaze to a ne da koristi nasu reprezentaciju da bi igrao za drugu.
Ko ne smatra nasu reprezentaciju svojom neka se odmakne od nje.Do vidjenja,prijatno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sta ste mislili, da ce igrati za nas, ta nije on 'alilovic
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ovaj ti je u ovoj sezoni 2 (dva) puta dobacio do klupegringobih je napisao/la:Zna li iko zasto ovog momka nema u U21?
Taj patriotizam je meni malo precjenjena kategorija i ja ne bi imao nista protiv da nekad u A selekciju uzmemo nekog koji to zeli ili od toga ima koristi. Mislim na igraca tipa Bunoza jer taj bi i igrao za nas i kad zaigra gotovo je nema bjezanja. Ponavljam iako je na momente koketirao sa Hrvatskom ja bi ga opet uzeo ali u mladim selekcijama bi Siroki zaobilazio u velikom luku neka ljudi kroz Hrvatsku grade karijere nije nista u tome lose.drummer je napisao/la:Dajte ljudi,niste valjda mislili da ce taj odbiti Hrvatsku.Nemojte biti naivni,davno je vrijeme za budjenje.
Nije mi problem prihvatiti svakoga ko zeli igrati za repku ali ne mogu prihvatiti onoga sto hoce da igra nakon sto je odbijen u nekoj drugoj, sto ce se moguce desiti sa Maricem e to je vec previse
Jeb.i se Mirko i ti i ovi sa kojim si se konsultirao.... Nema veze nek je odabrao hrv repku... Nije prvi, al onda nikad nije trebao ni nastupati za nase mlade selekcije... Ako ce se desiti ista stvar i sa Spikicem, i njega otpozdraviti i lupnuti mu vrata....
I jednom za svagda zavrsiti i sa karacicem i sa svim sto ima veze sa sirokim brijegom ,jer ne samo da ne rade u korist domovine u fudbalu, vec je ista situacija i sa kosarkom....
I jednom za svagda zavrsiti i sa karacicem i sa svim sto ima veze sa sirokim brijegom ,jer ne samo da ne rade u korist domovine u fudbalu, vec je ista situacija i sa kosarkom....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
da rjesimo da nema Široki kao klub nista s tim:
„U razgovoru sa članovima porodice odlučio sam da promijenim sportsko državljanstvo i igram za Hrvatsku. Potpis ugovora sa Dinamom velika je stvar. Motivisan sam i nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi koji su me angažovali,“ kazao je Marić za naš portal.
on je inače Gruđanin, živi maltene pored granice i dosta su orijentirani prema Imotskom i Splitu..
ja sam iskreno mislio da će igrat za BiH al eto..dečko odlučio i neka mu je sa srećom..
@Armala
kako je moguce da ce se to desiti? ako je sad odbio, neka ga BiH ne zove više i gotovo..
„U razgovoru sa članovima porodice odlučio sam da promijenim sportsko državljanstvo i igram za Hrvatsku. Potpis ugovora sa Dinamom velika je stvar. Motivisan sam i nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi koji su me angažovali,“ kazao je Marić za naš portal.
on je inače Gruđanin, živi maltene pored granice i dosta su orijentirani prema Imotskom i Splitu..
ja sam iskreno mislio da će igrat za BiH al eto..dečko odlučio i neka mu je sa srećom..
@Armala
kako je moguce da ce se to desiti? ako je sad odbio, neka ga BiH ne zove više i gotovo..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma najgore je što ih se ne možeš tako lako riješiti. Godinama rade protiv nas, a mi to nemoćno posmatramo, jer je zakon takav i ne dozvoljava ti da ih se riješiš kao u svakom normalnom poslu.MrMuscle je napisao/la:I jednom za svagda zavrsiti i sa karacicem i sa svim sto ima veze sa sirokim brijegom ,jer ne samo da ne rade u korist domovine u fudbalu, vec je ista situacija i sa kosarkom....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
u onom intervju na temi Sirokog pise malo drugacijeKevin je napisao/la:da rjesimo da nema Široki kao klub nista s tim:
@Armala
'...U dogovoru sa roditeljima i svojim klubom koji je .....odlucio sam se za Hrvatsku....'
Zadnja izmjena: pazzarac, dana/u 27 mar 2014, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.