Da, West i Atić bez energije, evidentno, iscrpljeni. Srećom, uđe Lopez, uvede ekipu u ritam, proradiše, stisnuše u odbrani i više Drobnjak ne ubaci ništa.
Doktorska disertacija Pašalića i Lopeza.
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Da, West i Atić bez energije, evidentno, iscrpljeni. Srećom, uđe Lopez, uvede ekipu u ritam, proradiše, stisnuše u odbrani i više Drobnjak ne ubaci ništa.
Reci ce sad ne valjaju one udaraljke od zeke komerc, sto nije od penija.VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 21:56Ma nemoj ga , dobar je brat
Kada gubimo ide kilometarski post , kritika i negativnost .
Kada pobjeđujemo , mali postići , e bravo momci , nisam stigao/gledao/mogao , penal , guzi.o ...
Dirče nemoj da se zayebavaš , stranka te prati![]()
Ma brate ovo najmanje ima sa trenerom , sve je do igrača bilo . Njih u prvom prosralo , nas u drugom . Kada ide protivnika , tu si nemoćan .Cwirek je napisao/la: ↑21 dec 2025, 21:59Bravo!!!
Sjećam se jednom prilikom prije 2 godine sam razgovarao sa jednim našim reprezentativcem i reče mi; Jovanovic je katastrofa trener. Gledao sam ga onako preko očiju, mislio šta ovaj priča.
Iako vodi dobro ovaj Spartak večeras se ispostavilo to. Frajer je katastrofa bio večeras. Mi bi našeg razapeli sutra kod vječne..
Ne moze nikako najmanje od trenera biti ako ekipa gubi 17 na poluvremenu pa pobjedi 10. Ako nista sa psiholoske straneVensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:03Ma brate ovo najmanje ima sa trenerom , sve je do igrača bilo . Njih u prvom prosralo , nas u drugom . Kada ide protivnika , tu si nemoćan .Cwirek je napisao/la: ↑21 dec 2025, 21:59Bravo!!!
Sjećam se jednom prilikom prije 2 godine sam razgovarao sa jednim našim reprezentativcem i reče mi; Jovanovic je katastrofa trener. Gledao sam ga onako preko očiju, mislio šta ovaj priča.
Iako vodi dobro ovaj Spartak večeras se ispostavilo to. Frajer je katastrofa bio večeras. Mi bi našeg razapeli sutra kod vječne..
Jovanović ima 4 zaredom pobjede protiv Crvene Zvezde , bio šampion sa Partizanom . Odličan trener .
Isto mislimo. Ja sam samo kazao ono sto sam ja čuo. I nisam čuo od duduka nego reprezentativca..VensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:03Ma brate ovo najmanje ima sa trenerom , sve je do igrača bilo . Njih u prvom prosralo , nas u drugom . Kada ide protivnika , tu si nemoćan .Cwirek je napisao/la: ↑21 dec 2025, 21:59Bravo!!!
Jovanović ima 4 zaredom pobjede protiv Crvene Zvezde , bio šampion sa Partizanom . Odličan trener .
Tako te volim , to poštujemDirkNowitzki je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:01@JarrodWest, VensanKasel, naucite nesto. I za Younga i Plummera sam Vam najavioDirkNowitzki je napisao/la: ↑21 dec 2025, 12:29Spartak ce biti danas sigurno ekstra motivisan. Imali su i oni tokom sedmice tesku utakmicu protiv LeMansa, pretesko ce biti, ali opet se nadati.
Mislim da je jedini nacin da ih dobijemo da nas krene vanjski sut. Young pretezno dobro igra na gostujucem terenu, treba nam danas Young kao protiv Zadra.
Atic i Plummer moraju povuci danas. Zanima me bas da li bi Joesar napokon mogao odigrati nesto.![]()
Bosna je zeznuta ekipa za mlade igrače, jer se ganja rezultat. E, da bi igrao i više minuta dao mladom igraču taj mora biti vanserijski talenat, a Manojlović to nije. Manojlovic je radan i trudi se, a to daje rezultate u razvojnom i juniorskoj ekipi, a da bi igrao u prvoj ekipi ili biti prva , druga izmjena mora to puno bolje. Moje mišljenje je da , ako ima menadzera,sto prije ide iz Bosne, jer ovde ce samo stagnirati i poceti nazadovati. Odličan povratak ekipe, poslije minus 25 i nadam se da ovo nije eksces, vec da ce ovako ići u svaku utakmicu.
Kaunas je napisao/la: ↑21 dec 2025, 20:28Cuj ovog pa u kosarci se 10 razlike stize serijom za 2 minute botuakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 20:24gube 20 razlike nakon prve cetvrtine i ovaj u fazonu "sta vam je, sta se nervirate"![]()
Oni pogađali , mi nismo .hamzaTM87 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:04Ne moze nikako najmanje od trenera biti ako ekipa gubi 17 na poluvremenu pa pobjedi 10. Ako nista sa psiholoske straneVensanKasel je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:03Ma brate ovo najmanje ima sa trenerom , sve je do igrača bilo . Njih u prvom prosralo , nas u drugom . Kada ide protivnika , tu si nemoćan .Cwirek je napisao/la: ↑21 dec 2025, 21:59Bravo!!!
Na posudbu u tim lige BiH bi bilo najbolje.Dosta timova treba startni ili backup centar u nasoj ligi.Dogovorit da igra minimalno 15 20 min svake sedmice ligu plus dvojnu s bosnom u a1obrijanopile je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:09Bosna je zeznuta ekipa za mlade igrače, jer se ganja rezultat. E, da bi igrao i više minuta dao mladom igraču taj mora biti vanserijski talenat, a Manojlović to nije. Manojlovic je radan i trudi se, a to daje rezultate u razvojnom i juniorskoj ekipi, a da bi igrao u prvoj ekipi ili biti prva , druga izmjena mora to puno bolje. Moje mišljenje je da , ako ima menadzera,sto prije ide iz Bosne, jer ovde ce samo stagnirati i poceti nazadovati. Odličan povratak ekipe, poslije minus 25 i nadam se da ovo nije ekces, vec da ce ovako ići u svaku utakmicu.
To je to bit ce dovoljno 100 % , u Beogradu i Podgorici nemas sta trazit, dva dana poslije cz je protiv onih Italijana u Euro cupu , zadnje dvije Viena i Ilirija kud ces boljeakisarajevo92 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:01znaci pisemo odmah dva poraza u Podgorici i Bg-u, za top 4 ovo ostalo moramo dobiti (kuci Zadar, Ilirija, Mega i Bec u gostima)
Hajmo mi Pasa na bh tenis, nije ovo za nas dvojicu, mislim na sport.Unofficialpage je napisao/la: ↑21 dec 2025, 20:32Ovo je užas, ni odbrane ni napada. Na kraju sezone mora biti rez veliki, početi od stručnog štaba pa do igrača.
Zubca DA.darkangel4 je napisao/la: ↑21 dec 2025, 22:12Gdje ste sada strucnjaci sa pocetka utakmice, tjerate li jos Zubeta i Kovacevica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.