Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Vahu ne bih nikada.
Virtu4l je napisao/la:Ispalo je baš onako kako sam rekao da će ispasti.
.
Duga je lista onih koji ne bi bili podobni ovom Savezu, a među njima je i A. O.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I ono najbitnije, polovini reprezentativaca se i danas noge oduzmu kad ih Brko presiječe pogledom.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Jedno je sigurno, Amar ne bi dopuštao svakojake zayebancije u svlačionici a i van nje. Upitno bi bilo kao bi se to odrazilo na odnose selektor-igrači-savez, vjerovatno bi došlo i do nekih svađa al' sasvim sigurno bi disciplina bila na nivou.
Taktičke sposobnosti sam zanemario, mada u ovom trenutku od Meše nije gori sigurno.
Taktičke sposobnosti sam zanemario, mada u ovom trenutku od Meše nije gori sigurno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Zasto ?BelminM23 je napisao/la:Vahu ne bih nikada.
Popio svu pamet svijeta, prdi puno o stanju u državi i savezu. Hercegovine i Bosne se sjeti samo kada treba nešto kritikovati. A i svejedno ne bi došao raditi za kiflu.jasmin10 je napisao/la:Zasto ?
Prije bih izabrao Osima i Baždarevića opet.
Zelio, ne zelio, Japan se plasirao na SP i zasto bi to Vaha napustio da dodje u ovaj cirkus?
Nevjerovatno koliko si gluposti i laži naveo u jednom postuBelminM23 je napisao/la:Popio svu pamet svijeta, prdi puno o stanju u državi i savezu. Hercegovine i Bosne se sjeti samo kada treba nešto kritikovati. A i svejedno ne bi došao raditi za kiflu.jasmin10 je napisao/la:Zasto ?
Prije bih izabrao Osima i Baždarevića opet.
Samo je zadnja rečenica tačna.
Zašto bi prije Bazdarevica ?
Kakvo razmišljanje
Još malo. Samo da bosanski nauči!BelminM23 je napisao/la:Vahu ne bih nikada.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa dobro, ne bi sada došao ni on sigurnom, zašto napuštati nešto što ti dobre ide?Vucevich je napisao/la:Zelio, ne zelio, Japan se plasirao na SP i zasto bi to Vaha napustio da dodje u ovaj cirkus?
Svaka njemu čast kao treneru, mnogo ga poštujem, njegove rezultate, ali što se mene tiče, što dalje odavde.
Nije bitna plata, ne ide iz mog džepa.jasmin10 je napisao/la: Nevjerovatno koliko si gluposti i laži naveo u jednom postu![]()
Samo je zadnja rečenica tačna.
Zašto bi prije Bazdarevica ?jer radi za manju platu, savez mu bira pomoćnike... ?
Kakvo razmišljanje
Moje lično mišljenje, ne bih volio da ga vidim kao selektora moje svetinje, ali ako dođe, bujrum, podržati kao i svakoga. Ne volim ni Baždarevića, ne miriše mi nikako, otkako je došao na klupu, ali ima moju podršku sve dok je selektor. Ima ovdje ljudi koji bi željeli da on dobije otkaz poslije Belgije i Estonije, realno velike su šanse za to. A ja, ja bih najsretniji bio kada bi nas selektor Baždarević, odveo na svjetsko prvenstvo, pa da zajedno svi slavimo.
Još jednom, meni se Vahid ne sviđa, zbog nekih njegovih izjava. Za stručni štab ne znam i ne zanima me puno oko Srba, Hrvata, Bošnjaka, ali u prvih 11 zadnjih sedam godina sigurno neko nije igrao samo zbog toga što fali Hrvat ili Srbin, koliko god to neki pokušavali da predstave tako.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Amar moze bit trener samo ovdje gdje se tekme zavrsavaju.
UPRAVA NAPOLJE!
Vahu ne zelim nikad vidjeti na klupi reprezentacije.
Amar Osim - def.najbolji trener na premijerligaskim terenima, ali ga ne bih volio vidjeti na mjestu selektora, bojim se da bi i on ubio nas napadacki potencijal i napravio "defanzivnu" reprezentaciju.
Ali, ako je izbor Amar ili Mesa, pa bar tu nema dileme, ovaj je imao 2 godine i nije pokazao AMA BAS NISTA na zelenim terenima. Utakmicu u Grckoj ne brojim jer i corava koka nekad ubode.
Vjerujem da je Amar bas covjek(jer Mesa nikako nije) za utakmicu protiv Belgije.
Daj samo promjenu pa makar i Segrt Hlapic sjeo na klupu.
Amar Osim - def.najbolji trener na premijerligaskim terenima, ali ga ne bih volio vidjeti na mjestu selektora, bojim se da bi i on ubio nas napadacki potencijal i napravio "defanzivnu" reprezentaciju.
Ali, ako je izbor Amar ili Mesa, pa bar tu nema dileme, ovaj je imao 2 godine i nije pokazao AMA BAS NISTA na zelenim terenima. Utakmicu u Grckoj ne brojim jer i corava koka nekad ubode.
Vjerujem da je Amar bas covjek(jer Mesa nikako nije) za utakmicu protiv Belgije.
Daj samo promjenu pa makar i Segrt Hlapic sjeo na klupu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Od stranih trenera jedino bi nam odgovarao Vahid Halilhodzic.
samirr je napisao/la:odlazi Meša.
Al mi njemu ne odgovaramo .Vahu je nerealno očekivati. Garant će napustit Japan ili odbiti tako te neke zemlje i doći kod nas da igra za manje para, da mu neko kaže ko će igrati, ko će mu biti pomoćnik i gdje se nema para ni da skauti gledaju igrače. Bukvalno bi i on kao i Pape gledao na kaZetama.
Nemamo mi para, selektor ako išta valja košta preko 1,5 mil. To je za nas previše, a i da imamo da l se isplati tolikim parama plaćati čovjeka da trenira ovu odbranu ili da ima jajala i cimirota kao nosioce sredine terena.
Nemamo mi para, selektor ako išta valja košta preko 1,5 mil. To je za nas previše, a i da imamo da l se isplati tolikim parama plaćati čovjeka da trenira ovu odbranu ili da ima jajala i cimirota kao nosioce sredine terena.
jel to onaj sto je od mese i b selekcije bih izgubio u finalu kirin kupa na svom terenu i pred svojim navijacima. neka hvala. nama treba neko cvrste ruke da hebe mater ovim zvjezdicama i da zna oko taktike nevodjen nacionalnim kljucem.Goalgetter je napisao/la:Od stranih trenera jedino bi nam odgovarao Vahid Halilhodzic.
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
S nasim finansijskim mogucnostima i svim okolnostima,nas vrhunac je neki polustrucnjak kao i dosad tipa Igor Stimac...mi jedino mozemo dat sansu nekoj bivsoj legendi koja uziva veliki respekt kod igraca da se uci i za nadat se da ce izrast u nekog buduceg 'prodigy' trenera 
Trebamo nekog Svaba 
Barbareza.Vucevich je napisao/la:Trebamo nekog Svaba
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Edincapitano, MiranGlasnic i 41 gost.