Valjda bude dobro jer nije izgledalo.
Evo problema sa Frooma i Sky. Nece Porte u Alpama sam moci vuci.
Ma nista, Thomas od celika

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Dopingovan, da nije ne bi ni nastavioMig_Mig je napisao/la:Strasno je dansa izgledalo, ali bas je ispalo da je Thomas od celika !
Sutra ce Alberto biti dopingovanrio_Ferdy88 je napisao/la:Dopingovan, da nije ne bi ni nastavioMig_Mig je napisao/la:Strasno je dansa izgledalo, ali bas je ispalo da je Thomas od celika !
Kad je to Nairo uzeo TdFrio_Ferdy88 je napisao/la:Neće, samo Sky je dopingovan, svi ostali su čisti, Nairo je bio čist kad je uzeo Tour, dok Froome nije, tako ti je to.
Giro, my bad.MaGiCa je napisao/la:Kad je to Nairo uzeo TdFrio_Ferdy88 je napisao/la:Neće, samo Sky je dopingovan, svi ostali su čisti, Nairo je bio čist kad je uzeo Tour, dok Froome nije, tako ti je to.
Opushteno @Ferdy, ja se s tobom nashalio samo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Giro, my bad.
This is a 3.4 kilometres (2.1 mi) climb of the 782 metres (2,566 ft) category 2 Lacets de Montvernier, at an average gradient of 8.2%.
ovo je jedini način da se dobije Froome, da mora braniti napade i Valverdea i Quintane, a tu su i Contador i Nibali kojima se ne smije pustiti puno vremena da dobiju... pa da mu se tim raspadne kao što se to upravo događa... a kad on mora loviti bijeg, troši puno energije...MElloo je napisao/la:sve se raspada na 120km Froome bez pomocnika mada ce ovo na spustu uhvatit Thomas i Konig
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.