Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SirAlexFerguson
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la SirAlexFerguson » 13 apr 2012, 18:21

A ne znam što napisati, u Play-off-u će to bolje izgledati sasvim sigurno
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 apr 2012, 18:28

SirAlexFerguson je napisao/la:A ne znam što napisati, u Play-off-u će to bolje izgledati sasvim sigurno
Svi će bolje izgledat u playoffu.
Problem Heata nije u neuigranosti jednostavno nemaju dovoljno talenta u napadu,dovoljno dobre stopere sve se svodi na Brona,Wadea i ponekad Bosha.Najveći problemi su kad se odlučuje pobjednik u neizvjesnim tekmama jer Bron tada ne zna povuć,a teško je očekivat da se ekipa prilagodi Wadeu koji nije najdominantniji igrač ekipe.Tu treba jedan kvalitetan centar,dobar play i neka ozbiljna opcija s klupe(makar jedna)Cole to nije.Battier u ovoj ekipi nema određenu ulogu,a svi ostali igrači nisu kvalitet za šampionske ekipe.Osim Haslema,ali on je izgleda umro.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 apr 2012, 22:53

LBJ MVP je napisao/la:
SirAlexFerguson je napisao/la:A ne znam što napisati, u Play-off-u će to bolje izgledati sasvim sigurno
Problem Heata nije u neuigranosti jednostavno nemaju dovoljno talenta u napadu,dovoljno dobre stopere sve se svodi na Brona,Wadea i ponekad Bosha.Najveći problemi su kad se odlučuje pobjednik u neizvjesnim tekmama jer Bron tada ne zna povuć,a teško je očekivat da se ekipa prilagodi Wadeu koji nije najdominantniji igrač ekipe.Tu treba jedan kvalitetan centar,dobar play i neka ozbiljna opcija s klupe(makar jedna)Cole to nije.Battier u ovoj ekipi nema određenu ulogu,a svi ostali igrači nisu kvalitet za šampionske ekipe.Osim Haslema,ali on je izgleda umro.
Cini mi se da su nedostatak talenta u napadu zeljeli pokriti Millerom i Jonsom klasicnim suterima za 3 poena,ali jgb to su igraci prvo bez dovoljno minutaze,drugo igraci koji ne mogu da iskreiraju otvoren sut i ljudi koji iskljucivo zive od asistencije prije svega LeBronove,jer on je realno jedini u stanju da u ovoj ekipi otvori sut za njih.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 apr 2012, 00:05

slika :mrgreen:

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 apr 2012, 00:23

previse je to gifova za bosanske konekcije lave, smanji to malo ba
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 apr 2012, 00:24

LenBias je napisao/la:previse je to gifova za bosanske konekcije lave, smanji to malo ba
il' ti povecaj konekciju :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 14 apr 2012, 03:31

Nema potrebe da se sikirate za Miami.Ljudi igraju sa pola snage,nece da rizikuju povrede pred doigravanje.Neka oni zavrse 8. na istoku ako su najbolji osvojit ce titulu.Poraz od chicaga uopste nije ne ocekivan.Chicago je najborbenija ekipa i zato su na 1.mjestu istoka a tu ce i zavrsiti na kraju regularnog dijela.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2012, 05:20

LBJ MVP je napisao/la:
ma brate pobjektivno Miami ima ekipu ima i klupu puno bolju nego neki drugi..pa evo dobili su centra bolji je od onog sto su imali..pa ne znam vise brate sta im dodat da oni budu prvaci...evo tu je Battier takodjer znaci jaci su nego prosle godine 100%
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 apr 2012, 13:38

SaltCityAttack je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
ma brate pobjektivno Miami ima ekipu ima i klupu puno bolju nego neki drugi..pa evo dobili su centra bolji je od onog sto su imali..pa ne znam vise brate sta im dodat da oni budu prvaci...evo tu je Battier takodjer znaci jaci su nego prosle godine 100%
Turiaf :D Bio dodavač peškira jedno vrijeme u Lakersima.Treba im ozbiljan igrač pod košem,može i neka četvorka poput Garnetta,ali ne Bosh.Battieru je primarna uloga u prijašnjim ekipama bila da čuva najbolje igrače na 2 i 3.U Miamiu to ne može radit jer i Wade i Bron moraju igrat.Ove sezone im predviđam poraz u PO bilo to od Bullsa ili od Celticsa.
Oklahoma,Bullsi,Spursi,Lakersi,Celticsi i Grizzliesi sigurno imaju kompaktniji i jači tim.Prošle godine ih je neiskustvo Bullsa izvuklo kao i neke mane u igri Rosea koje je on ove sezone popravio.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 apr 2012, 13:48

Phill - Pop - ili stari Pat , bi sa ovom ekipom u PO imali omjer 15-3 ;)

Druga je stvar sto ne izvlace najbolje iz Bosh-a , koje btw. meni bio najkonstantiji od sve trojce prosle godine u PO , dok se jos uvjek desava da Wade ili James u 4/4 kada je gusto rjesavaju 1na1 dok drugi posmatra u cosku :roll:

I Oklahoma ima slicnih problema kada je gusto Durant dribla dribla dribla i opali sa 9 m ili najblize sa vrha reketa :roll: , u zadnje vrijeme to ne ulazi i to ce im biti veliki problem , jer lahko je kada lome igrace tempom i tranzicijom , ali kada se uspori igra ... veliki problemi ...

sto se tice talenta Miami i Oklahoma su daleeeekoooo ispred svih , ali to nije garant za titulu.

Da se igra sutra PO , trenutno po formi :

istok:

1. Boston
2. Chicago
3. Miami
4. NY
5.Indiana

zapad:

1.Memphis
2. LAL
3. SAS
4. OKlahoma
5. LAC

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 apr 2012, 14:33

LBJ MVP je napisao/la: Turiaf :D Bio dodavač peškira jedno vrijeme u Lakersima.Treba im ozbiljan igrač pod košem,može i neka četvorka poput Garnetta,ali ne Bosh.Battieru je primarna uloga u prijašnjim ekipama bila da čuva najbolje igrače na 2 i 3.U Miamiu to ne može radit jer i Wade i Bron moraju igrat.Ove sezone im predviđam poraz u PO bilo to od Bullsa ili od Celticsa.
Oklahoma,Bullsi,Spursi,Lakersi,Celticsi i Grizzliesi sigurno imaju kompaktniji i jači tim.Prošle godine ih je neiskustvo Bullsa izvuklo kao i neke mane u igri Rosea koje je on ove sezone popravio.
brat ejeste turijaf dodavao peskire, ali fakat ne mozes ti sad uz 3 haman super stara trazit jos i boljeg centra od onog..pa ebiga care nema se za to para salary cap..to je sto se moze ili odpusti nekog od one trojice i dovedi centra i imat ces..evo dadnes Jamesa za Howarda i odmah su kandidati a titulu...dobili bi Hedu uz to i sa tom ekipom bi imali vece sanse...jest da ja nebi dao Jamesa za Howarda, ali kad su sanse vece za Miami u tom smislu onda to samo onako kazem....ako vec treba centar eto opcije ebiga u tradu :)..pa trazili su boljeg od Anhoniya i Turijaf je puno bolji, tako da nema tu previse opravdavanja...imaju solidnu ekipu koja bi trebala da uzme titulu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 apr 2012, 15:13

imaju solidnu al ne i najbolju, o tome se i radi, al hajd :)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 14 apr 2012, 15:16

Treba im dodati i Odom - a i Terry - a, a na centru Endija. Vjerovatno bi tada imali najbolju :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 apr 2012, 15:17

heheheheheheheehehe

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 apr 2012, 15:27

Ja sam misljenja ukoliko Miami ove godine ne osvoji titulu da slijedi raspad ove ekipe, i onda nastaje problem koga trejdovati - Wade-a ili James-a, jer niko od njihovih konkurenata nece prihvatiti Bosh-a. Postoji i druga opcija da se Bosh trejduje u neku slabiju ekipu za dva prosjecna igraca, ali opet gube na kvalitetu. Kako god okrenes dosta hebena situacija za Heat ukoliko ove godine ne osvoje titulu, a konkurencija iz godine u godinu ce biti sve snaznija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 14 apr 2012, 15:30

jel ti ozbiljno mislis da ce miami ikad pomislit da pusti wadea? stvarno to mislis nakon svega? :D

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 14 apr 2012, 15:46

Nema sanse , da trade-aju Jamesa , on je haman najveci kosarkaski brend (poslije Kobe-a) , milioni se na njemu zaradjuju , mozda samo za Durant-a , ali to nebi Oklahoma uradila.
Eh sad ko bi htio Wade-a , ja znam da je to Wade-ov tim , ali on ima 29 puni 30 jos malo , nema u biznisu vise starih zasluga , ali nemaju sta dobiti za Wade-a ? Mozda jedino Bosh + Wade za Howard i Anderson i sl. ili CP3 i Griffin , ali opet se svede na isto.
Nemozes nikad dobiti nista adekvatno.

p.s. Kazu Shabaz Muhhamed ce biti novi Wade ili cak Kobe :o

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 14 apr 2012, 16:22

Kobe Bryant je napisao/la:Nema sanse , da trade-aju Jamesa , on je haman najveci kosarkaski brend (poslije Kobe-a) , milioni se na njemu zaradjuju , mozda samo za Durant-a , ali to nebi Oklahoma uradila.
Eh sad ko bi htio Wade-a , ja znam da je to Wade-ov tim , ali on ima 29 puni 30 jos malo , nema u biznisu vise starih zasluga , ali nemaju sta dobiti za Wade-a ? Mozda jedino Bosh + Wade za Howard i Anderson i sl. ili CP3 i Griffin , ali opet se svede na isto.
Nemozes nikad dobiti nista adekvatno.

p.s. Kazu Shabaz Muhhamed ce biti novi Wade ili cak Kobe :o
Wade vec ima 30 al nebitno wade i james nece otici sigurno bosh zavisi dali osvojimo titulu. Ne znam sta ste se zabrinuli sad prosle godine smo jos gori bili u regularnom dijelu sve vece ekipe su nas karale pa sta bi u plejoffu. Kad se zavrsi plejoff, ako mi nebudemo drzali trofej onda se treba trejdovima pozabavit.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 apr 2012, 12:50

jos koji sad i derbi kola, imam osjecaj da ce bit gusto skroz :D

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 apr 2012, 12:59

LenBias je napisao/la:jos koji sad i derbi kola, imam osjecaj da ce bit gusto skroz :D
kakv derbi ?

mislis veceras sa NY kome fali 4 igraca i to 2 iz prve postave , bez visokog krila igraju :roll:

ako budete imali problema onda ispadate od njih u prvom krugu :lol:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.