QUARESMA 18<<< je napisao/la:BF3 beta danas u 13h zavrsena eh sad se ceka ono najbolje
[youtube][/youtube]
Gotovo!
Ja sam uradio pre-order za PS3 u Americi ... Tamo ce mi doci burazu na kucnu adresu, i onda ce mi on poslati za Bosnu ... tako da bi trebao dobiti igricu nekih 2-3 sedmice poslije izlaska, sto je sasvim solidno.
Jedva cekam da sjednem u avion. hahahahaha. Poceo sam igrati "Il-Sturmovik" i "BF 1942", samo da bi se malo obucio na avionima.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:BF3 beta danas u 13h zavrsena eh sad se ceka ono najbolje
[youtube][/youtube]
Gotovo!
Ja sam uradio pre-order za PS3 u Americi ... Tamo ce mi doci burazu na kucnu adresu, i onda ce mi on poslati za Bosnu ... tako da bi trebao dobiti igricu nekih 2-3 sedmice poslije izlaska, sto je sasvim solidno.
Jedva cekam da sjednem u avion. hahahahaha. Poceo sam igrati "Il-Sturmovik" i "BF 1942", samo da bi se malo obucio na avionima.
lako je voziti avione, ja kad sam krenuo voziti pravo dobro, jos kako sam navikao voziti na tastaturi i misu, citava mapa koliko traje niko me ne moze skinuti
Nimla_RZ je napisao/la:Ma nisi ti dobar paša moj solidni, čuj hiljade sati
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
za 10 godina.... not bad
Eto nek su 2 hiljade, to je minimum jer kažeš u množini...
To znači da si izgubio 83,3 dana ovog finog života
od ukupno 365 dana (za jedinu godinu)
tu bed
Ih ti majke kad bih racunao koliko sam "potrosio" zivota na igrice ... bila bi to pozamesna brojka. mislim, da mi je prosjek neka 4 sata dnevno provedena uz igrice. rekord mi je 36 sati non stop igrice, uz pauzu za pisnje, i jelo.
U iscekivanju Diabla 3, igra se ponovo stari dobri Diablo 1 (1996.). Dan danas ljudi igraju, udjem na battlenet igra po 200 ljudi. Prave vrijednosti nikad ne blijede.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Planiram sebi uzeti u ovaj koji dan Xbox360, ima jako dobra ponuda ovdje, a i preko ebay-a, sam par nasao .. Uzimam vecinom zbog manjeg brata igrice, ali kad vec kupujemo, onda se da preci GTA4 i FIFA12.
Nikad nisam igrao Xbox360, pa evo da vas pitam kakva je, i je li velika razlika u odnosu na PS3 ?
razllika je nikakva, mada mi bolje lezi Xbox jer ima ugodniji dzojstik, a o xbox live da ne govorim, sigurniji je od PS networka samo tako, evo i i dan danas yebu Sony i PS network
al PS3 ima bolje igrice, bar koje se meni svidjaju, Uncharted, God Of War
koju god uzmes neces pogrijesiti
meni iskreno nije, jednostavno nema onog osjecaja kao kad sam igrao npr GTA San Andreas, al ono sto valja grad je dosta zivnuo, grafika na nivou.
obavezno probaj Red Death Redemption. slicna kao GTA 4, al samo divljni zapad, umjesto auta, konji igrica je odlicna, posto sam ja pc gamer, ne volim ja konzole, pa i nisam je igrao, al po komentarima ostalim, svi je hvale, tako da i pc gameri zale za njom, svi jedva cekaju da dodje za pc verziju
ako trebas jos kakvih preporuka za igrice, samo pitaj
Ma dobro, igrati GTA SA je bilo sasvim nesto novo prije 5-6 godina, svi su bili odusevljeni, tako da ni ja nesto ne ocekujem posebno od igre, ali eto, cuo sam da je grafika bolja .
Sto se tice ove Red Death Redemption, vidim i ona je od RockstarGames, tako da mora biti dobra. Vidjecu ako je mognem ikako nabvati , a citajuci preko neta, odusevljeni su igrom, ali i ja, jer sam pogledo par isjecaka na youtube. A najvise volim ovakve igrice kao sto su GTA.
Uglavnom, cekam jos da mi stigne (tamo oko ponedjeljka najkasnije ocekujem), ali upitacu te sigurno ako mi treba kakva preporuka Hvala.
Goalgetter je napisao/la:Planiram sebi uzeti u ovaj koji dan Xbox360, ima jako dobra ponuda ovdje, a i preko ebay-a, sam par nasao .. Uzimam vecinom zbog manjeg brata igrice, ali kad vec kupujemo, onda se da preci GTA4 i FIFA12.
Nikad nisam igrao Xbox360, pa evo da vas pitam kakva je, i je li velika razlika u odnosu na PS3 ?
Igrao sam ja i nema nikakve razlike. Jedino u joysticku.