Lijepi momenti koji ce ostati u sjecanju. Danas je nasa reprezentacija napisala jedan dio istorije, u barazu ceka drugi a na SP ostali. Dobra igra, pressing, kontrola utakmice vec u sredini terena. Smireno i rutinski kao sto velike ekipe igraju. Estonci nisu uspjeli uopste da razviju svoju igru, tek pred kraj su malo zaprijetili.
Dzeko i Ibisevic isto tako, cisto hladnokrvno i klasicno. Drago mi je za Dzeku, pogledajte njegovo lice poslije goala, koliko je dirnut, a za Ibisevica nenormalno mi je drago, ovo ce ga jos vise motivirati i zasluzio je momak.
Odbrana super stabilna, Spahic, Nadarevic i Jahic kao brana. Ibricic veoma pozrtvovan i borben, Salihovic borac za svaku loptu, stvarao je veliki pritisak. Rahimic i Muratovic stari veterani, Muratovic igra do 60 i onda je gotov, trebala je ranije izmjena ali inace sve dobro.
Za Misimovica sta reci, kao sto ste prije mene rekli:
profesor doktor fudbala. Jedan od najboljih igraca europe i svijeta.
Cestitke igracima i navijacima i nama svima. Kako ide ona pjesma...Baraz, baraz...haha.

Evooooo nas, nek nas se svako plasi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.