Ne znam koliko pratis Francusku ligu ali jako puno je napredovao i ponajbolji je igrac Strasbourg- a a od naredne sezone ce ostvariti novi transfer. U najboljim je igrackim godinama.Shategabri je napisao/la: ↑30 mar 2022, 15:14Naravno, nije neki, al eto imao je nekih partija da kažemo da je nešto odigrao, a ovaj Prcić najavljivan ko da je u najmanju ruku nekakav Xavi, ono qrc na biciklu.LutakSutko je napisao/la: ↑30 mar 2022, 15:01ja se Prcia uopste ne sjecamShategabri je napisao/la: ↑30 mar 2022, 10:03
Ma taj Prcić je navikan kao nekakav igrač, realno ja se ne sjećam neke utakmice koju je odigrao na nivou kao recimo Sarić.
mada ako cemo realno nije ni Saric neki igrac
I dalje se forsira iako nikom nije jasno zašto. Kad se prave formacije, ako nije Prcić tu, onda ne valja.
Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
I am Lumis, EC3s younger brother
Re: Bosna i Hercegovina - Gruzija 25.03.2022 / Bosna i Hercegovina - Luksemburg 29.03.2022
5. ekipa na tabeli u Francuskoj, i sto je vaznije, Prcic im jedan od bitnijih igraca. I to nama ne valja, i stavlja se u istu recenicu kao Saric. Ne znam stvarno vise.
-
- Kontakt:
Slazem se... Prcic je standardan u Francuskoj i nikad nije dobio pravu priliku u reprezentaciji.
A kljuc uspjeha reprezentacije je u povratku Begovica i nepozivanju seoskih igraca poput Sehica, Sanicanina, Prevljaka.
A kljuc uspjeha reprezentacije je u povratku Begovica i nepozivanju seoskih igraca poput Sehica, Sanicanina, Prevljaka.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
-
- Kontakt:
Reprezentacija nam tone sve dublje a mi kao imamo taj luksuz da ne pozivamo igrace iz Engleske i Francuske

Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji
- Shategabri
- Kontakt:
Igrao je i prije u Francuskoj, recimo u Renu kad je igrao dosta dobro je to izgledalo, u reprezentaciji nikad ništa.Lumis je napisao/la: ↑30 mar 2022, 15:17Ne znam koliko pratis Francusku ligu ali jako puno je napredovao i ponajbolji je igrac Strasbourg- a a od naredne sezone ce ostvariti novi transfer. U najboljim je igrackim godinama.Shategabri je napisao/la: ↑30 mar 2022, 15:14Naravno, nije neki, al eto imao je nekih partija da kažemo da je nešto odigrao, a ovaj Prcić najavljivan ko da je u najmanju ruku nekakav Xavi, ono qrc na biciklu.LutakSutko je napisao/la: ↑30 mar 2022, 15:01
ja se Prcia uopste ne sjecam
mada ako cemo realno nije ni Saric neki igrac
I dalje se forsira iako nikom nije jasno zašto. Kad se prave formacije, ako nije Prcić tu, onda ne valja.
Mislim ok, svakako ga zvati jer nemamo nekog izbora, ali ne očekujem puno od njega.
Koševo Zapad
Puno se ovdje igra fife. To samo valja ukoliko imas 24 igraca u realu, barceloni i bayernu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Shategabri
- Kontakt:
Ja sam gledao i jednog i drugog u reprezentaciji.
Ono čega se sjećam da je ovaj Prcić kad je dobio priliku šutirao iz svih pozicija ko da je u najmanju ruku Cristiano Ronaldo, ali da su to bili nekakvi nerezonski šutevi.
Sarić se pak podredio kolektivu i ono što je odigrao, itekako je dobro izgledalo kad god je dobio priliku.
Klupska karijera svakako pokazuje da Prcić bolje kotira. Nek to pokaže i u reprezentaciji i super.
Dosad nije i to je činjenica.
Koševo Zapad
Ali Prcic nikad nije dobio priliku u reprezentaciji. Kad je igrao u Rennes u konkurencija su mu bili Pjanic i Misimovic a onda je jedno vrijeme bio rezerva i nije zasluzio poziv. Ne znam kad je to dobio priliku. Saric je dok je Prosinečki bio selektor bio standardan u prvih 11.
I am Lumis, EC3s younger brother
- Shategabri
- Kontakt:
Ok, obzirom na situaciju kakva je ne možemo puno izgubiti.
Pitanje je šta Petev misli o tome?!
Pitanje je šta Petev misli o tome?!
Koševo Zapad
Imal se gdje vidjet Dzekin gol?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Odlazi gurbete
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Nece nesto
15.10.2013.
Žalosno je samo što se nešto narod prepucava na dijasporu i na ove domaće patriote a realnost je loša i budala vidi da malo toga ovdje kod nas funckioniše normalno, tako i fudbalu isto. Umjesto da se proba udružiti i nešto promjeniti ili bar pokazati neko buđenje, nas jedan bugarin uspije podjeliti, a gdje su tek domaće izdajice, žalosno stvarno, kako smo kao narod naivni i kako previše gutamo i trpimo, doveli smo sebe da se u sopstvenoj državi osjećamo kao manjina i da svako radi šta želi od te iste države, dok mi branimo neznalice i rušitelje svega što ima nekoga smisla pa bio taj smisao i taj fudbal.
Sve je tako. Samo bih dodao da smo kolektivno svi pogrijesili. I mi koji zivimo vani, sa prepotentnim komentarima koji dodatno stvaraju amonizitet, a isto tako naravno domaci navijaci koji slabo imaju veze sa realnosti, i gdje se prije svega gleda licni interes. Uglavnom ovako ne moze dalje.Celtic je napisao/la: ↑30 mar 2022, 21:16Žalosno je samo što se nešto narod prepucava na dijasporu i na ove domaće patriote a realnost je loša i budala vidi da malo toga ovdje kod nas funckioniše normalno, tako i fudbalu isto. Umjesto da se proba udružiti i nešto promjeniti ili bar pokazati neko buđenje, nas jedan bugarin uspije podjeliti, a gdje su tek domaće izdajice, žalosno stvarno, kako smo kao narod naivni i kako previše gutamo i trpimo, doveli smo sebe da se u sopstvenoj državi osjećamo kao manjina i da svako radi šta želi od te iste države, dok mi branimo neznalice i rušitelje svega što ima nekoga smisla pa bio taj smisao i taj fudbal.
- Pensioner26
- Kontakt:
Sad da primi još koju platu za vrijeme Lige nacija, i onda lagano ide. Hajd i mi navalili nešto. Sabura.
Bez sekiracije, Redzad Dikonja vec radi na dovodzenju novog selektora, otaj zna sve
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Nisam bio na utakmici, ali me zanima da li su trazili "korona pasose", dokaz o pelcovanju i ta sranja ili se moglo uci kako ko hoce po starim pravilima?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.