Ma nije on dobar nikako covjek na forumu 10 profila ima sad za Slobodu navija sad za Jedinstvo sad za Zeljeznicar a gdje god ode pisat na temi kluba otjeraju ga a sad sto mrzi Celik i Zenicu ne kontam .fukara87 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:41Prestani trolat, Robijaši imaju brojnost a mi to nemamo, budi realanQuartararo je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:37Zeničani čak pokušavaju glumiti i navijače drugih klubova kako bi svoju brojku od 100 Robijaša učinili "velikom". Nerealno.
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
-
- Kontakt:
Neki student mu trpo nekog bližnjeg!BatistutA19 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 14:48Ma nije on dobar nikako covjek na forumu 10 profila ima sad za Slobodu navija sad za Jedinstvo sad za Zeljeznicar a gdje god ode pisat na temi kluba otjeraju ga a sad sto mrzi Celik i Zenicu ne kontam .fukara87 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:41Prestani trolat, Robijaši imaju brojnost a mi to nemamo, budi realanQuartararo je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:37Zeničani čak pokušavaju glumiti i navijače drugih klubova kako bi svoju brojku od 100 Robijaša učinili "velikom". Nerealno.
Ovo je objavila Prva liga fb stranica...phillies je napisao/la: ↑01 okt 2025, 09:03Sudija je imao gresaka, gdje ni Celiku ni Stupcanici nije pokazao jos po jedan zuti najmanje. Kalesicu poslije meca dres za dva broja veci bio koliko su ga vukli. Pustio je ostriju igru, a to u ovoj ligi bas i nije pametno.
Al drago mi je sto nas drug iz Tuzle prati, gleda nase utakmice po nekoliko puta, edituje video, uploaduje i gubi vrijeme na to, umjesto da nekako pomaze svom klubu. Hvala zaista.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pošteno je ako nema konkurenta.
Čim iole još neko hoće ući, krenu igrice, pa ko koga zajebe.
Nije meni krivo da to bude likće pikće, samo nek ovdje ne seru kako su pošteni.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
OkSky9 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 15:17Ovo je objavila Prva liga fb stranica...phillies je napisao/la: ↑01 okt 2025, 09:03Sudija je imao gresaka, gdje ni Celiku ni Stupcanici nije pokazao jos po jedan zuti najmanje. Kalesicu poslije meca dres za dva broja veci bio koliko su ga vukli. Pustio je ostriju igru, a to u ovoj ligi bas i nije pametno.
Al drago mi je sto nas drug iz Tuzle prati, gleda nase utakmice po nekoliko puta, edituje video, uploaduje i gubi vrijeme na to, umjesto da nekako pomaze svom klubu. Hvala zaista.
Sto se tice postenja, ne bih ulazio u to ali ako je vama ovo primjer utakmice koja je kupljena, onda ne bih ulazio u dalju raspravu.
Jbt, ja ne znam ko za Celik penal izvodi, koliko nam ga rijetko sviraju. Golove iz ofsajda ne postizemo, al zato nam ciste golove ponistavaju.
O drugim klubovima ne zelim i necu pisati, svako najbolje zna o svom sta i kako rade.
Istog sam misljenja i ja za vas ako mi ne idemo npr onda najbolje i najrealnije za PL i njenu jacinu i gledanost onda Sloboda pa tek onda ovi ostali klubovi Jedonstvo Igman Gosk itd.fukara87 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 12:38Mislim da mi nece bit krivo uopste ako Čelik zavrsi sezonu ispred nas na 1 mjestu, to je svakako dobro za Premijer ligu sad da li ce oni bit finansijski jaki da sacuvaju status to ne znam, svako ziv i normalan bi vise volio da udje Čelik ili Sloboda, ako mi vec ne mozemo onda neka Čelik i to je to.
Samo cu vam rec jedno prestanite se natezat, svadjat, psovat i slicno, ljudi kratak je zivot a svi smo isti![]()
Stabilni NK Celik i FK Sloboda bi digli WwinPL za jos jedan nivo 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.