Prati utakmicu na SportSport.ba live.djokica je napisao/la:jel ima neki link
Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
bht .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Držimo se za sada, smiješi nam se baraž. Mada sa nama nikad nije 100 % sigurno. 

Spammer
U baraz idu prve 3 selekcije mi smo 4!!AulleTa je napisao/la:Držimo se za sada, smiješi nam se baraž. Mada sa nama nikad nije 100 % sigurno.
Ide i 4. u baraždoe78 je napisao/la:U baraz idu prve 3 selekcije mi smo 4!!AulleTa je napisao/la:Držimo se za sada, smiješi nam se baraž. Mada sa nama nikad nije 100 % sigurno.

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ako je vjerovati wikipediji ide i peti, tj. svi...dzenan01 je napisao/la:Ide i 4. u baraždoe78 je napisao/la:U baraz idu prve 3 selekcije mi smo 4!!AulleTa je napisao/la:Držimo se za sada, smiješi nam se baraž. Mada sa nama nikad nije 100 % sigurno.

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Da li se neko zapita sta cemo mi u tom barazu, jel vi to stvarno mislite da mozemo napraviti nesto sa ovakvim oscilacijama od utakmice do utakmice, ja mislim da ne i nadam se da se grdno varamIsnar je napisao/la: Ako je vjerovati wikipediji ide i peti, tj. svi...

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Mene zanima da li odlučuje o plasmanu koš razlika ili međ. omjer, pošto ovak makedonac na prethodnoj stranici napisa da odlučuje koš-razlika 

kakve veze ima koš razlika i međ. omjer,mi sa ovom pobjedom od preko pet razlike sigurno igramo baraž bez obzira da li će u njemu učestvovati šest ili deset reprezentacija
-
- Kontakt:
jadni mi!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
ma eto nije loše otići i odigrati evo gledam sve i da smo četvrti opet bi igrali baraž jer ako bude išlo šest ekipa otpada Latvija kao najgora četvoroplasirana
Baraz baraaaaaaaaaz, mi nikaaaaaaaaaad necemo proci,
Al smo makar natukli makedonce
Al smo makar natukli makedonce

Cuva Bog Zelju svog!
Moze li mi neko upucen odgovorit, jesmo li usli u baraz, i ako jesmo kad se taj baraz odrzava i po kojem sistemu ??
- kupus army
- Kontakt:
Raadovao sam se kao malo dijete vecerasnoj pobijedi...jest da smo dotakli dno,al mi je bilo drago pravo zbog pobijede.Sad taj baraz treba ako je vise ikom stalo do ove reprezentacije shvatit ozbiljno,okupiti ekipu na vrijeme,nagovoriti nekako Teletovica,Vasiljevica,Ikonica i vidjeti sta ce biti s Kikijem i uz ovo momaka sto iole valja pokusati ostvariti plasman na prvenstvo.Uslov za to je svakako odraditi dobre pripreme na kojima ce od pocetka biti svi pozvani.
stvarno , mi je nidze veze trebalči su staviti da li smo se plasirali u baraz .
a , ja mislim da ce baraz biti grzupei da ce samo prvi proci
a , ja mislim da ce baraz biti grzupei da ce samo prvi proci
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Jesta nama natukli ali imalo puno razlika sto se tice zar, koncetracija i motivacija prema ono sto bilo pred par dana u Skopje protiv VB. Odbrana i nie ni postoela pa vasi malo slobodni od pozicija sa tri poena.
Cestitke za ova pobeda naravno i barazu i tamo zelim vam sreca, ima par soidni ekpi u taj baraz pa ce bide tesko ne samo za Bosnu ali i za sve ekipi.
Cestitke za ova pobeda naravno i barazu i tamo zelim vam sreca, ima par soidni ekpi u taj baraz pa ce bide tesko ne samo za Bosnu ali i za sve ekipi.
Posebni cestitke za Neno.
Hajd ako nista momci su se borili kroz ove kvalifikacija, iako je ocito da vecina njih nazalost ne zna.
Dakle u baraž idu Italija, Ukrajina, BiH, Gruzija, Bugarska, Poljska ili
Italija, Latvija Ukrajina BIH, Gruzija, Bugarska ????
To je u slučaju da ide 6 repki, ako budu išle 10 onda idu sve repke !
U oba slučaja sa ovakvom ekipom trenerom, savezom i svime nemamo velike šanse

A znas li kad se igra taj baraz i koji je sistem ?dzenan01 je napisao/la:Dakle u baraž idu Italija, Ukrajina, BiH, Gruzija, Bugarska, Poljska ili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.