Chicago Bulls
-
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
ali kako ce melo igrati u chicagu kad on kroz svoju citavu karijeru nosi onu znojnicu oko glave a u chicagu se to ne smije nositi,hahaha
- majestic24
- Kontakt:
Nije lose,mda cisto sumnjam da ce ovo Golden State prihvatiti. Jbg,gube sjajnog Elisa,te visokog Biendrisa. Ok, dobiti ce Denga (koji je sklon ozljedama) te J.R Smitha.dema je napisao/la:http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=2eueg5g
evo jednog prijedloga koji bi mogao proc jer svi ovi igraci su u igri za trade a popunili bi rupe u ekipama u koje bi dosli
Sta dobiva Denver s ovim??? Osim 10 mill manje prekoracenje sljedece sezone solary cupa,nista drugo.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nisi snimio nis ti nema tu.GSW se zeli rijesit Ellisa zbog Curry-a.Pa Denver ne bi dobio nis vise ni s AK i Favorsom al et.
- Slatinash_7
- Kontakt:
puno sad nekih ekipa se ukljucilo u utrku za Melom,GSW valjda nisu nenormalni da daju Elisa i Biedrinsa za Denga i J.R. Smitha iako imaju Curry-a,al solidno su oni njih ukonponovali prosle godine.Isto tako imaju Morowa koji je solidan igrac i mlad moze napredovati i drzati ga na klupi bilo bi bezveze.Gledo sam im cap imaju oni jos nekog centra sa bezobrazno visokom platom Gazduric i to 7-8 mil on ima,najbolje njega trade negdje po mogucnosti za tog Favorsa al opet i to nerealno zvuci da ce ga dat Netsi.GSW-ima je najbolje da se drze recepta OC mladi igraci i rezultat ce doci.U tom slucaju pola ekipe trade za neke pickove i mlade igrace koji su nepozeljni u drugim klubovima nikavi superstarovi za sada kod mene ne dolaze u obzir
Sta bi sa Thabeeta,sto njega neko ne pokusa dovest minimalna minutaza u Mephisu,jesu lose igre al moze se on popraviti
Sta bi sa Thabeeta,sto njega neko ne pokusa dovest minimalna minutaza u Mephisu,jesu lose igre al moze se on popraviti
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Morow je otisao u Netse.Thaabet je po meni dobar volio bi ga vidjet u drugoj ekipi bice dobar bloker.Ellis i Curry ne mogu skupa to ce oni probat trade Monte a nisko krilo i nemaju bas neko.Ovo je moj prijedlog na osnovu glasina ko bi se mogao trade.Slatinash_7 je napisao/la:puno sad nekih ekipa se ukljucilo u utrku za Melom,GSW valjda nisu nenormalni da daju Elisa i Biedrinsa za Denga i J.R. Smitha iako imaju Curry-a,al solidno su oni njih ukonponovali prosle godine.Isto tako imaju Morowa koji je solidan igrac i mlad moze napredovati i drzati ga na klupi bilo bi bezveze.Gledo sam im cap imaju oni jos nekog centra sa bezobrazno visokom platom Gazduric i to 7-8 mil on ima,najbolje njega trade negdje po mogucnosti za tog Favorsa al opet i to nerealno zvuci da ce ga dat Netsi.GSW-ima je najbolje da se drze recepta OC mladi igraci i rezultat ce doci.U tom slucaju pola ekipe trade za neke pickove i mlade igrace koji su nepozeljni u drugim klubovima nikavi superstarovi za sada kod mene ne dolaze u obzir
- Slatinash_7
- Kontakt:
[/quote]
Morow je otisao u Netse.Thaabet je po meni dobar volio bi ga vidjet u drugoj ekipi bice dobar bloker.Ellis i Curry ne mogu skupa to ce oni probat trade Monte a nisko krilo i nemaju bas neko.Ovo je moj prijedlog na osnovu glasina ko bi se mogao trade.[/quote]
Nisam znao to za Morowa,onda bi mogli neke kombinacije praviti.Po meni isto dobar izbor kolko ja znam za sljedecu godinu Craford iz Atlante.Thabeet ce bit novi Big Ben po ovom sto je do sada pokazao,a mala minutaza i lose partije u Mephisu uz onako loseg GM-a mogli bi dovesti do nekog eventualnog trade-a.I dalje sam misljenja da mogu Ellis i Curry zajedno igrati jedan na PG drugi na SG npr Ellis na PG onaj na SG jer je bolji suter i udri.Mozda smo malo skrenuli sa teme o Bullsima da se prebacimo nekako u NBA 2010 2011
Morow je otisao u Netse.Thaabet je po meni dobar volio bi ga vidjet u drugoj ekipi bice dobar bloker.Ellis i Curry ne mogu skupa to ce oni probat trade Monte a nisko krilo i nemaju bas neko.Ovo je moj prijedlog na osnovu glasina ko bi se mogao trade.[/quote]
Nisam znao to za Morowa,onda bi mogli neke kombinacije praviti.Po meni isto dobar izbor kolko ja znam za sljedecu godinu Craford iz Atlante.Thabeet ce bit novi Big Ben po ovom sto je do sada pokazao,a mala minutaza i lose partije u Mephisu uz onako loseg GM-a mogli bi dovesti do nekog eventualnog trade-a.I dalje sam misljenja da mogu Ellis i Curry zajedno igrati jedan na PG drugi na SG npr Ellis na PG onaj na SG jer je bolji suter i udri.Mozda smo malo skrenuli sa teme o Bullsima da se prebacimo nekako u NBA 2010 2011
Slatina Bog i batina
Morow je otisao u Netse.Thaabet je po meni dobar volio bi ga vidjet u drugoj ekipi bice dobar bloker.Ellis i Curry ne mogu skupa to ce oni probat trade Monte a nisko krilo i nemaju bas neko.Ovo je moj prijedlog na osnovu glasina ko bi se mogao trade.[/quote]Slatinash_7 je napisao/la:
Nisam znao to za Morowa,onda bi mogli neke kombinacije praviti.Po meni isto dobar izbor kolko ja znam za sljedecu godinu Craford iz Atlante.Thabeet ce bit novi Big Ben po ovom sto je do sada pokazao,a mala minutaza i lose partije u Mephisu uz onako loseg GM-a mogli bi dovesti do nekog eventualnog trade-a.I dalje sam misljenja da mogu Ellis i Curry zajedno igrati jedan na PG drugi na SG npr Ellis na PG onaj na SG jer je bolji suter i udri.Mozda smo malo skrenuli sa teme o Bullsima da se prebacimo nekako u NBA 2010 2011[/quote]
Ma nebitno gdje smo ne moras se drzat strogo teme.Ja sam zelio Morowa u Bullsima ali et ne dade se.Da Thabeet dobar odbrambeni centar tako ga ja vidim inace u Memphisu je guzva pod kosem.Ellis je igrao valjda SG prosle sezone ali vidjecemo dugo se prica da oni zele Biedrinsa tj on zeli da ga trade i da oni zele trade Ellisa.Jamal Craford je vec bio u Bullsima i nije losa opcija iako sam ja licno za opciju ovu ekipu uigrat ovu sezonu a onda joj dodat Jasona Richardsona i onda bi imali ekipu opasnu i jako dobro popunjenu.
http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=2edbs8l
evo jos jednog prijedloga.Ovo bi ojacalo Charllote.Denver bi dobio Arenasa i par igraca kojima isticu ugovori i Gibsona.Washington Denga i Diawa i popunio bi te osjetljive pozicije.
evo jos jednog prijedloga.Ovo bi ojacalo Charllote.Denver bi dobio Arenasa i par igraca kojima isticu ugovori i Gibsona.Washington Denga i Diawa i popunio bi te osjetljive pozicije.
ROSTER BULLS-A
Omer Asik______C 24 7-0 255 $1,721,000
Keith Bogans____SG 30 6-5 215 Kentucky $1,600,000
Carlos Boozer____PF 28 6-9 266 Duke $14,400,000
Ronnie Brewer___SG 25 6-7 227 Arkansas $4,750,000
Luol Deng_______SF 25 6-9 220 Duke $11,345,000
Taj Gibson_______F 25 6-9 225 USC $1,117,680
James Johnson___SF 23 6-9 245 Wake Forest $1,713,600
Kyle Korver______SG 29 6-7 212 Creighton $5,000,000
Joakim Noah_____C 25 6-11 232 Florida $3,128,536
Derrick Rose_____PG 21 6-3 190 Memphis $5,546,160
Kurt Thomas_____C 37 6-9 230 TCU $1,800,000
C.J. Watson_____PG 26 6-2 175 Tennessee $3,600,00O
NOVI IGRACI
Od starosjedilaca tu su Deng kojem je ovo 7-a sezona i Noah kojem ce ovo bit 4-a sezona.Novi igraci su Carlos Boozer igrac koji ako bude zdrav ce biti veliko pojacanje.Idealan je za igru s Rose-om,on je tip igrac bez kojeg nijedan play ne moze da dostigne svoj vrhunac.On ce s Rose-om igrati puno pick,n,rolla otvarace se prema kosu ili se postavit na igru ledima.Donosi mnogo u ofanzivnoj igri pod kosem.Poslije Branda konacno imamo covjeka koji moze pod kosem sam sebi izgradit poziciju i postic kos.On je double-double igrac koji donosi jos bolji skok ovoj ekipi koja je vec bila najbolja u NBA u tom segmentu igre.Njegov nacin igre otvara nove mogucnosti i za Noah-a koji sad kao druga opcija pod kosem ima veliku priliku da iz druge sanse ofanzivnog skoka ili pasa Boozera cak se i popravi dodatno u napadu.
Sljedeca stvar koja je Bullsima bila neophodna je sut za 3 poena.Tu su doveli bombardera koji je prosle sezone gadao trice preko 50% i postavio NBA rekord.Od njeg se ocekuje da bude 6 igrac ekipe,da za kratko vrijeme cim ude uputi nekoliko suteva,da razvuce teren u prilici kad je udvojen Boozer.Sjajan izbor i isto ako bude zdrav mogao bi biti ubitacan iza linije za 3 poena.
Ronnie Brewer specijalista za odbranu,kazu jedan od boljih odbrambenih bekova u NBA.Ste je svakako korisno jer bi uz njeg Rose trebao jos popravit igru u odbrani.Dobar je u kontri ,brz,atletski bek koji ce imati koristi od Rose-ove brzine i vecinu poena ce on i postizat u kontrama,zakucavanja i slicno.Ima losu mehaniku suta jer je kao dijete lomio tu ruku pa i procenat iz daljine od 24% govori sam za sebe.Inace solidno rjesenje za beka sutera.
Omer Asik mladi turski centar koji ima sansu da postane dobar u odbrani u napadu je ogranicen ,sad za sad koliko ce napredovat u NBA vidjecemo.Mora nabit mase ,snage i u napadu ce gledat da zakuca i to je to bar za prvu sezonu.Keith Bogans iskusan kazu solidan u odbrani uzet radi sirine nece puno igrat i kazu da je sjajan lik u svlacionici.Kurt Thomas preiskusan stari lisac koji moze uc koji put skocit ponekad blokirat,pogodit par otvorenih suteva nista specijalno,ali potreban jer moze uskocit uvijek i pomoc u prljavom poslu.C.J. Watson nepoznanica,imao solidnu sezonu u GSW sto i nije neko mjerilo jer tamo igra ko sta hoce ali s obzirom da je i tamo imamo malu minutazu i navikao bit druga opcija na playu i to radi dobro,onda se moze reci da je on dobro rjesenje da odmjeni Rosa.
IGRA EKIPE
Trener Rookie Tom Thibodeau je poznat kao specijalista za odbranu doktorska dizertacija je bila postavljanje odbrane na Kobe-a prije 2g.Ta odbrana je donijela Bostonu naslov toliko dugo cekan.Jako je cjenjen u NBA i vazi za velikog strucnjaka za odbranu a Bullse je odusevio tj vodstvo ekipe s napadackim zamislima.Veliki je radnik covjek ide kuci samo spavat.Cak se Noah zalio da ne moze doc vjezbat a da on nije tu,pa su ga upitali pa sta fali sto je tu.On kaze odmah se spusti u salu i samo trening ,stalno ponavljanje nekih stvari,jako te gura do granica izdrzljivosti tako da bi nekad volio po svom malo slabije odradit ali trener je uvijek tu.S Noah-om je radio da mu popravi ucinkovitost skok suta i horok.To su radili do iznemoglosti i on ocekuje od njeg da to primjeni cesto u igri i popravi brojke. Rosa je isao gledat u NY tj samo da gleda trening USA teama.Fokus ce bit na dobroj cvrstoj odbrani.Sljedeca stvar je skok ,koji ce gledat da bude jos bolji i da iz te dobre odbrane,skoka se stvara preduslov za dobar napad.Napad prva opcija je iz tog skoka otvorit kontru ,ici na zakucavanja,polaganja i slicno.Druga opcija ce biti spustanje lopte duboko u reket i igra ledima ili pas za Noaha ako se udvoji Boozer.Treca opcija je formiranje situacija za otvorene suteve gdje bi Deng trebao doc do izrazaja ,kao i Korver tj sirenje terena i razvlacenje odbrane.
OFF-SEASON
Bullsi su zeljeli Lebrona ili Bosha ,znamo kako je to zavrsilo.Niko u Chicagu ne zali za njima svi su zadovoljni ucinjenim.Rose je ovaj period iskoristio da osvoji MUNDO BASKET i poslije priznanja Rookie godine ,te nastupa na ALL STAR utakmici doda i tu titulu,a tek ce napunit 22g.Nije lose popravio je odbranu.Popravio je i skok sut ne mozda koliko bi mi zeljeli ali to ce tek u drugom dijelu sezone doc do izrazaja.Radio je i na trici vidjecemo koliko se tu popravio.Kaze on da nikad nije imao jace pripreme za sezonu te ocekuje da bude medu boljim igracima u NBA .Noah isto kaze da nije imao teze pripreme u zivotu i da ce pokazat jos bolju formu i neki cak ocekuju da on bude All star ove sezone.
OCEKIVANJA
Boozer,Rose,Noah,Deng svi se slazu da ce ova ekipa imat dobru hemiju.Kazu ova ekipa nema umisljenih zvijezda nema igraca s problemima u glavi,svi ce se trudit da budu nesebicni,da rade za ekipu a ne za sebe.Kazu imamo ratnicku ekipu s dobrom grupom ljudi a tek onda dobrom grupom igraca.Inace ovo je preduslov za bilo kakav uspjeh.Ekipa je dobro popunjena na svim pozicijama.Ova ekipa ce biti sigurno u vrhu po broju skokova ako ne i prva,kako i u blokovima uopsteno ocekujem da budu medu 3 najbolje odbrambene ekipe u NBA.
Ocekujem da se bore s Bucksima za prvo mjesto u Central diviziji i da ga uzmu.Mislim da ce ovo bit najbolja sezonu poslije legende GOSPODINA AIRA i da ce prvi put od tad preci 50 pobjeda u sezoni.To bi im trebalo donijet 3 mjesto na istoku ,s obzirom na iskustvo dovedenih igraca u play offu i ove ekipe koja vec 2 godine igra play off ,ocekujem prolaz u drugi krug.A tamo ako produ veliku borbu i da ako im se ukaze mala sansa posrtaja favorita da to iskoriste.
Inace ove ekipa ce bit atraktivna za gledat ,brza pokretljiva ekipa koja moze igrat odbranu moze bit raznovrsna u napadu ,koja moze postat za 2-3 g kandidat za titulu.
Znaci mislim da ce bit 3 na istoku i proc prvi krug ostale sve je iznad mojih ocekivanja sto bi me obradovalo.
Omer Asik______C 24 7-0 255 $1,721,000
Keith Bogans____SG 30 6-5 215 Kentucky $1,600,000
Carlos Boozer____PF 28 6-9 266 Duke $14,400,000
Ronnie Brewer___SG 25 6-7 227 Arkansas $4,750,000
Luol Deng_______SF 25 6-9 220 Duke $11,345,000
Taj Gibson_______F 25 6-9 225 USC $1,117,680
James Johnson___SF 23 6-9 245 Wake Forest $1,713,600
Kyle Korver______SG 29 6-7 212 Creighton $5,000,000
Joakim Noah_____C 25 6-11 232 Florida $3,128,536
Derrick Rose_____PG 21 6-3 190 Memphis $5,546,160
Kurt Thomas_____C 37 6-9 230 TCU $1,800,000
C.J. Watson_____PG 26 6-2 175 Tennessee $3,600,00O
NOVI IGRACI
Od starosjedilaca tu su Deng kojem je ovo 7-a sezona i Noah kojem ce ovo bit 4-a sezona.Novi igraci su Carlos Boozer igrac koji ako bude zdrav ce biti veliko pojacanje.Idealan je za igru s Rose-om,on je tip igrac bez kojeg nijedan play ne moze da dostigne svoj vrhunac.On ce s Rose-om igrati puno pick,n,rolla otvarace se prema kosu ili se postavit na igru ledima.Donosi mnogo u ofanzivnoj igri pod kosem.Poslije Branda konacno imamo covjeka koji moze pod kosem sam sebi izgradit poziciju i postic kos.On je double-double igrac koji donosi jos bolji skok ovoj ekipi koja je vec bila najbolja u NBA u tom segmentu igre.Njegov nacin igre otvara nove mogucnosti i za Noah-a koji sad kao druga opcija pod kosem ima veliku priliku da iz druge sanse ofanzivnog skoka ili pasa Boozera cak se i popravi dodatno u napadu.
Sljedeca stvar koja je Bullsima bila neophodna je sut za 3 poena.Tu su doveli bombardera koji je prosle sezone gadao trice preko 50% i postavio NBA rekord.Od njeg se ocekuje da bude 6 igrac ekipe,da za kratko vrijeme cim ude uputi nekoliko suteva,da razvuce teren u prilici kad je udvojen Boozer.Sjajan izbor i isto ako bude zdrav mogao bi biti ubitacan iza linije za 3 poena.
Ronnie Brewer specijalista za odbranu,kazu jedan od boljih odbrambenih bekova u NBA.Ste je svakako korisno jer bi uz njeg Rose trebao jos popravit igru u odbrani.Dobar je u kontri ,brz,atletski bek koji ce imati koristi od Rose-ove brzine i vecinu poena ce on i postizat u kontrama,zakucavanja i slicno.Ima losu mehaniku suta jer je kao dijete lomio tu ruku pa i procenat iz daljine od 24% govori sam za sebe.Inace solidno rjesenje za beka sutera.
Omer Asik mladi turski centar koji ima sansu da postane dobar u odbrani u napadu je ogranicen ,sad za sad koliko ce napredovat u NBA vidjecemo.Mora nabit mase ,snage i u napadu ce gledat da zakuca i to je to bar za prvu sezonu.Keith Bogans iskusan kazu solidan u odbrani uzet radi sirine nece puno igrat i kazu da je sjajan lik u svlacionici.Kurt Thomas preiskusan stari lisac koji moze uc koji put skocit ponekad blokirat,pogodit par otvorenih suteva nista specijalno,ali potreban jer moze uskocit uvijek i pomoc u prljavom poslu.C.J. Watson nepoznanica,imao solidnu sezonu u GSW sto i nije neko mjerilo jer tamo igra ko sta hoce ali s obzirom da je i tamo imamo malu minutazu i navikao bit druga opcija na playu i to radi dobro,onda se moze reci da je on dobro rjesenje da odmjeni Rosa.
IGRA EKIPE
Trener Rookie Tom Thibodeau je poznat kao specijalista za odbranu doktorska dizertacija je bila postavljanje odbrane na Kobe-a prije 2g.Ta odbrana je donijela Bostonu naslov toliko dugo cekan.Jako je cjenjen u NBA i vazi za velikog strucnjaka za odbranu a Bullse je odusevio tj vodstvo ekipe s napadackim zamislima.Veliki je radnik covjek ide kuci samo spavat.Cak se Noah zalio da ne moze doc vjezbat a da on nije tu,pa su ga upitali pa sta fali sto je tu.On kaze odmah se spusti u salu i samo trening ,stalno ponavljanje nekih stvari,jako te gura do granica izdrzljivosti tako da bi nekad volio po svom malo slabije odradit ali trener je uvijek tu.S Noah-om je radio da mu popravi ucinkovitost skok suta i horok.To su radili do iznemoglosti i on ocekuje od njeg da to primjeni cesto u igri i popravi brojke. Rosa je isao gledat u NY tj samo da gleda trening USA teama.Fokus ce bit na dobroj cvrstoj odbrani.Sljedeca stvar je skok ,koji ce gledat da bude jos bolji i da iz te dobre odbrane,skoka se stvara preduslov za dobar napad.Napad prva opcija je iz tog skoka otvorit kontru ,ici na zakucavanja,polaganja i slicno.Druga opcija ce biti spustanje lopte duboko u reket i igra ledima ili pas za Noaha ako se udvoji Boozer.Treca opcija je formiranje situacija za otvorene suteve gdje bi Deng trebao doc do izrazaja ,kao i Korver tj sirenje terena i razvlacenje odbrane.
OFF-SEASON
Bullsi su zeljeli Lebrona ili Bosha ,znamo kako je to zavrsilo.Niko u Chicagu ne zali za njima svi su zadovoljni ucinjenim.Rose je ovaj period iskoristio da osvoji MUNDO BASKET i poslije priznanja Rookie godine ,te nastupa na ALL STAR utakmici doda i tu titulu,a tek ce napunit 22g.Nije lose popravio je odbranu.Popravio je i skok sut ne mozda koliko bi mi zeljeli ali to ce tek u drugom dijelu sezone doc do izrazaja.Radio je i na trici vidjecemo koliko se tu popravio.Kaze on da nikad nije imao jace pripreme za sezonu te ocekuje da bude medu boljim igracima u NBA .Noah isto kaze da nije imao teze pripreme u zivotu i da ce pokazat jos bolju formu i neki cak ocekuju da on bude All star ove sezone.
OCEKIVANJA
Boozer,Rose,Noah,Deng svi se slazu da ce ova ekipa imat dobru hemiju.Kazu ova ekipa nema umisljenih zvijezda nema igraca s problemima u glavi,svi ce se trudit da budu nesebicni,da rade za ekipu a ne za sebe.Kazu imamo ratnicku ekipu s dobrom grupom ljudi a tek onda dobrom grupom igraca.Inace ovo je preduslov za bilo kakav uspjeh.Ekipa je dobro popunjena na svim pozicijama.Ova ekipa ce biti sigurno u vrhu po broju skokova ako ne i prva,kako i u blokovima uopsteno ocekujem da budu medu 3 najbolje odbrambene ekipe u NBA.
Ocekujem da se bore s Bucksima za prvo mjesto u Central diviziji i da ga uzmu.Mislim da ce ovo bit najbolja sezonu poslije legende GOSPODINA AIRA i da ce prvi put od tad preci 50 pobjeda u sezoni.To bi im trebalo donijet 3 mjesto na istoku ,s obzirom na iskustvo dovedenih igraca u play offu i ove ekipe koja vec 2 godine igra play off ,ocekujem prolaz u drugi krug.A tamo ako produ veliku borbu i da ako im se ukaze mala sansa posrtaja favorita da to iskoriste.
Inace ove ekipa ce bit atraktivna za gledat ,brza pokretljiva ekipa koja moze igrat odbranu moze bit raznovrsna u napadu ,koja moze postat za 2-3 g kandidat za titulu.
Znaci mislim da ce bit 3 na istoku i proc prvi krug ostale sve je iznad mojih ocekivanja sto bi me obradovalo.
-
- Kontakt:
dobar ti je ovaj clanak,svaka cast,i mislis da ce bullsi biti 3 na istoku,dobro vidicemo,daj boze i ja bih volio
Hvala brate.Mislim jer Miami i Orlando su po meni prva 2.Mi cemo se najvjerovatnije borit za 3 s Bostonom.Bostonova taktika ce bit uc u Play off ko i prosle sezone s sto manje povreda.Niko od ovih njihovih nosioca igre osim Ronda nece imat veliku minutazu u regularnom dijelu.Svi znaju da stariji igraci se sporije oporavljaju i da im treba vise odmora.To i oni znaju to su radili i prosle godine to ce i ove.Oni ce tek u doigravanju pokazat pravo lice.Tako da to njihovo kalkulisanje ostavlja prostor za 3 mjesto.Atlanta,Bucksi,NY i Bobcatsi bi trebeli bit ostali. S tim sto ocekujem veliku borbu za 8 mjesto.Washington ce bit opasan mozda cak i Detroit ili Phila budu blizu ili cak 8.amardelic1 je napisao/la:dobar ti je ovaj clanak,svaka cast,i mislis da ce bullsi biti 3 na istoku,dobro vidicemo,daj boze i ja bih volio
- majestic24
- Kontakt:
Moje misljenje je da ce Bullsi sigurno biti u top 4. Prva 2 mjesta nemogu osvojiti,al 3 ili 4 ce biti oni ili Boston.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Tako je sto ce bit veliki uspjeh za ovu ekipu koja se jos gradi i koja u buducnosti uz dodavanje jednog dobrog sutera moze i u borbu za titulu.majestic24 je napisao/la:Moje misljenje je da ce Bullsi sigurno biti u top 4. Prva 2 mjesta nemogu osvojiti,al 3 ili 4 ce biti oni ili Boston.
- majestic24
- Kontakt:
Mdaj jarane...i ti znas da za titulu treba puno vise. Dobra je ova ekipa,borbeni su..prosle sezone su namucili Cavse,preptrosle Boston,ali brate,treba ono jos baram 2 kvalitetna igraca...jedan za petorke a jedan za 6 covjeka.dema je napisao/la:Tako je sto ce bit veliki uspjeh za ovu ekipu koja se jos gradi i koja u buducnosti uz dodavanje jednog dobrog sutera moze i u borbu za titulu.majestic24 je napisao/la:Moje misljenje je da ce Bullsi sigurno biti u top 4. Prva 2 mjesta nemogu osvojiti,al 3 ili 4 ce biti oni ili Boston.
- Slatinash_7
- Kontakt:
koga vi to predvidjate za to 2. mjesto Orlando?
Slatina Bog i batina
Ma Bullsi su meni jedina ekipa za koju nemam neko mišljenje koji će biti.Razmišljam malo nekad su mi tek za 8. mjesta a nekad rame u rame sa Keltima i Vrućinom
Ali sigurno je da će biti među top 5 istoka sada koje mjesto nisam siguran.Po meni imaju odličan tima,ali Rose nije još uvijek dobar razigravač pa će ih to kočiti
Inače na istoku moja predviđanje
Boston
Miami
Atlanta
Bulls/Bucks/Magic
Bobcats
Phila
Već za drugi krug Bullsima bi sve zavisilo od mjesta sa kojeg krenu u playoff.Jedina ekipa sa kojom se ne mogu nosit na istoku su Kelti ovo ostalo mogu pobijedit pa čak i Miamija

Ali sigurno je da će biti među top 5 istoka sada koje mjesto nisam siguran.Po meni imaju odličan tima,ali Rose nije još uvijek dobar razigravač pa će ih to kočiti

Inače na istoku moja predviđanje
Boston
Miami
Atlanta
Bulls/Bucks/Magic
Bobcats
Phila
Već za drugi krug Bullsima bi sve zavisilo od mjesta sa kojeg krenu u playoff.Jedina ekipa sa kojom se ne mogu nosit na istoku su Kelti ovo ostalo mogu pobijedit pa čak i Miamija
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma ne vjerujem jedino,ako se uspiju riješti Cartera za bilo šta čak i da ga otpuste,ali to se neće desiti tako da Hawks,Heat i Celtics prva 3Slatinash_7 je napisao/la:koga vi to predvidjate za to 2. mjesto Orlando?

Pa to i kazem u buducnosti nisam mislio ove ili iduce godine ali za 2-3 g da postanu kandidati za titulu uz svakako 2 ili 3 pojacanja.majestic24 je napisao/la:Mdaj jarane...i ti znas da za titulu treba puno vise. Dobra je ova ekipa,borbeni su..prosle sezone su namucili Cavse,preptrosle Boston,ali brate,treba ono jos baram 2 kvalitetna igraca...jedan za petorke a jedan za 6 covjeka.dema je napisao/la:Tako je sto ce bit veliki uspjeh za ovu ekipu koja se jos gradi i koja u buducnosti uz dodavanje jednog dobrog sutera moze i u borbu za titulu.majestic24 je napisao/la:Moje misljenje je da ce Bullsi sigurno biti u top 4. Prva 2 mjesta nemogu osvojiti,al 3 ili 4 ce biti oni ili Boston.
Orlando drugi igraju ljudi odbranu Atlanta ne moze s Orlandom nema sanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.