Šteta...amadeus21 je napisao/la:odose villa i silva, a mozda i cak mata, banega i marchena...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Valencia Club De Futbol
SEVILLISTA<<<
prodat villu i silvu..
uzet par mladih igraca, iskoristit rasprodaju igraca u realu i za male pare pokusat dovest garaya, diarru i drenthea u zamjenu za silvu i pare..
Klub koji jako simpatisem..
sve naj
uzet par mladih igraca, iskoristit rasprodaju igraca u realu i za male pare pokusat dovest garaya, diarru i drenthea u zamjenu za silvu i pare..
Klub koji jako simpatisem..
sve naj
- Sevillista<
- Kontakt:
Iskreno ko nesimpatiše Valenciju? Nije tako lahko kao sto ti pises prodat i kupit igrače. Neki igrači su pustili korjene u klubu pa nezele otići kako zbog navijača tako i zbog ljubavi prema klubu. Valencia ce izgleda da proda i Carlosa Marchenu, dečko koji je devet godina na Mestalli. Naime za njega se izgleda interesuje Panathinaikos i spominje se cifra od nekih tri miliona eura.
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Sumnjam da ce prodat marchenu.. on im je jedino sto valja u odbrani..Sevillista< je napisao/la:Iskreno ko nesimpatiše Valenciju? Nije tako lahko kao sto ti pises prodat i kupit igrače. Neki igrači su pustili korjene u klubu pa nezele otići kako zbog navijača tako i zbog ljubavi prema klubu. Valencia ce izgleda da proda i Carlosa Marchenu, dečko koji je devet godina na Mestalli. Naime za njega se izgleda interesuje Panathinaikos i spominje se cifra od nekih tri miliona eura.
Nema im druge nego prodat ih.. Bilo bi dobro kad bi mogli da ih zadrze, al..
Kako bi Valenciji dobro doso Bruno Alves

Kad bi VIllu prodali imali bi para za njih + premije od plasmana u ligu prvaka..
A Villa ce ubrzo uc u godine, tako da bolje da ga sad prodaju
- Sevillista<
- Kontakt:
Pa gledajući sa finansijske strane tako o dodje, prodat dok nije usao u godine, dok se moze uzet sta love za njega, a inače da sam navijač Valencije nebi mu nikad dao da ide, mislim da sam u mogućnosti, jer je jednostavno čovejk živa legenda Valencije, nezovu ga džaba El Guaje. Inače neznam šta ti misliš pod tim da će ubrzo ući u godine, frajer je 81 godište, mnogo stariji igrači od njega razvaljuju u Primeri.
Pa to nebi brinulo da je igrac Reala ,Barce il drugog kluba..Sevillista< je napisao/la:Pa gledajući sa finansijske strane tako o dodje, prodat dok nije usao u godine, dok se moze uzet sta love za njega, a inače da sam navijač Valencije nebi mu nikad dao da ide, mislim da sam u mogućnosti, jer je jednostavno čovejk živa legenda Valencije, nezovu ga džaba El Guaje. Inače neznam šta ti misliš pod tim da će ubrzo ući u godine, frajer je 81 godište, mnogo stariji igrači od njega razvaljuju u Primeri.
Al Valencia je koliko toliko u dugovima, prodajom Ville koji bi otisao za velike pare, igrao jos godinu dvije na vrhunskom nivou i stao, ko i Henry , Raul i ostali da ne nabrajam... Tako bi dobili pare za vadjenje iz dugova a i dio bi mogli investirat u neke talente, A Valencia sigurno ima njuh za to..
- Sevillista<
- Kontakt:
Pa ima, kao sto i Sevilla ima njuh za talente, koliko je to Valencia u dugovima i zbog čega, transferi ili...
Ukopa nas stadion, valjda bude neke nafake od njega ...Sevillista< je napisao/la:Pa ima, kao sto i Sevilla ima njuh za talente, koliko je to Valencia u dugovima i zbog čega, transferi ili...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ovako... Marchena, najvjerovatnije ce biti prodat jer mu iduce godine istice ugovor...iako je najbolji stoper u ekipi, bolje sad uzet barem ta 3 miliona koja nudi Pan, nego da dogodine ode dzaba...
sto se Ville tice, poznata prica, svi ga hoce, i sad je vec ocito da ce otici, jer je i sam Emery, trener Valencije, izjavio kako te spekulacije o odlasku Ville i Silve, pa cak i Mate postaju realnost...
za villu ok, ali mi je stvarno zao Mate i Silve...mislim...lijevo krilo ostaje Jordi Alba i Vicente...ali Mata i Silva mogu igrati off veznjake, tj. playmakere, a nema u Valenciji zamjena na toj poziciji,...jedino Banega, koji je dosta defanzivniji...i mladi Sofian Feghouli, mladi, ali jako talentovani igrac koji dolazi na ljeto iz Grenoblea.
kad smo kod Banege, Liverpool nudi 10 miliona... a Banega je jedini od ovih 5 igraca za koje bih stvarno, al stvarno zalio da odu... u vezi sad imaju Fernandes, Albelda, Michel i novi igrac, Mehmet Topal... a i Maduro moze uletit kao defanzivni veznjak...al ipak, ja Banegu ne bih dao za sve ove igrace zajedno...sto se mogucih zamjena za villu tice, spominjani su Gignac (Toulouse), Soldado (Getafe) i Gilardino (FIorentina)... pa eto, ljeto je pred nama, u Valenciji mnogo spekulacija, svaki dan ce isplovit druga prica o Villi i Silvi, dok se ne sazna istina... moja zelja, Villa ako mora ici, nek ide u Arsenal...a Silva...ne znam...mozda i on isto...
AMUNT VALENCIA!!!
sto se Ville tice, poznata prica, svi ga hoce, i sad je vec ocito da ce otici, jer je i sam Emery, trener Valencije, izjavio kako te spekulacije o odlasku Ville i Silve, pa cak i Mate postaju realnost...
za villu ok, ali mi je stvarno zao Mate i Silve...mislim...lijevo krilo ostaje Jordi Alba i Vicente...ali Mata i Silva mogu igrati off veznjake, tj. playmakere, a nema u Valenciji zamjena na toj poziciji,...jedino Banega, koji je dosta defanzivniji...i mladi Sofian Feghouli, mladi, ali jako talentovani igrac koji dolazi na ljeto iz Grenoblea.
kad smo kod Banege, Liverpool nudi 10 miliona... a Banega je jedini od ovih 5 igraca za koje bih stvarno, al stvarno zalio da odu... u vezi sad imaju Fernandes, Albelda, Michel i novi igrac, Mehmet Topal... a i Maduro moze uletit kao defanzivni veznjak...al ipak, ja Banegu ne bih dao za sve ove igrace zajedno...sto se mogucih zamjena za villu tice, spominjani su Gignac (Toulouse), Soldado (Getafe) i Gilardino (FIorentina)... pa eto, ljeto je pred nama, u Valenciji mnogo spekulacija, svaki dan ce isplovit druga prica o Villi i Silvi, dok se ne sazna istina... moja zelja, Villa ako mora ici, nek ide u Arsenal...a Silva...ne znam...mozda i on isto...
AMUNT VALENCIA!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
- adnan_nanda
- Kontakt:
Valencia [1 - 0] Tenerife
90' [1 - 0] Alexis
oprostila se jedna legenda kluba Ruben 'Pipo' Baraja, zalim mu sve najbolje u zivotu,nisam znao da ce mi biti ovako zao kad bude odlazio.

90' [1 - 0] Alexis
oprostila se jedna legenda kluba Ruben 'Pipo' Baraja, zalim mu sve najbolje u zivotu,nisam znao da ce mi biti ovako zao kad bude odlazio.

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Sevillista<
- Kontakt:
Baraja je živa legenda Valencije, svaka mu čast za sve što je postigao za svoj klub i što reče adnan_nanda, sve najbolje u životu mu želim.
legenda, nema sta...prije mi je bio daleko najdrazi igrac valencije... zelim mu sve najbolje u nastavku karijere, kao igrac, ili kao trener, ili kako god...hvala mu za sve!!! zaista je legenda!!! najvise mu hvala za ovo:
ovo me najvise obradovalo...
ovo me najvise obradovalo...

AMUNT VALENCIA!
Pipo hvala ti za sve!!
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Evo ljudi.. da se predstavim ..zovem se Rusmir iz Zenice sam i dugogodisnji sam navijac(simpatizer) Valencie vec nekih 12 god. ..Ne brinite se oko prica da nase zvijezde napustaju tim i ostalim glupostima Goal.com'a ..a pogotova se istice ovaj "interviju" Emery gdje govori da odlazak kljucnih igraca postaje stvarnost ..ta vjest je obicna glupost jer ta vijest se nalazi samo na goal.com'u ! ..oni inace prepisuju vijesti vezane za Vcf sa: Superdeporte'a, LasProvincasa, As.com(RealM), Marca(RealM) i Sport.es(Barca) ..ta vijest nije ni na jednoj od navedenih stranica, odnosno taj "interviju"Emerya ... Sam Villa je imao sastanak s pred. kluba nakon kojeg je izjavio da ne ide iz kluba sem' ako ga Valencia mora prodati
(ne mora) ..zasto bas da ove godine kada smo se plasirali u LP i kada sa par pojacanja mozemo i da postignemo neki uspjeh da prodajemo svoje zvijezde
Vec dvije god. se borimo s bankrotom i cak smo se borili za opstanak u ligi i sada kad' smo dobili kredit od banke, dakle rijesili donekle probleme s novcem i kada smo se vratili medju najbolje, sada mi kao "prodajemo" svoje najbolje igrace
Kratko i jasno ne vjerujte u gluposti i ocekujte jos bar dva fina pojacanja 

Slazem se donekle da ima nade za VIllu i Silvu da ostanu, kad nisu prosle godine otisli, vala ne moraju ni ove.
Rusmire kralju dobrodosao:DRule_14 je napisao/la:Evo ljudi.. da se predstavim ..zovem se Rusmir iz Zenice sam i dugogodisnji sam navijac(simpatizer) Valencie vec nekih 12 god. ..Ne brinite se oko prica da nase zvijezde napustaju tim i ostalim glupostima Goal.com'a ..a pogotova se istice ovaj "interviju" Emery gdje govori da odlazak kljucnih igraca postaje stvarnost ..ta vjest je obicna glupost jer ta vijest se nalazi samo na goal.com'u ! ..oni inace prepisuju vijesti vezane za Vcf sa: Superdeporte'a, LasProvincasa, As.com(RealM), Marca(RealM) i Sport.es(Barca) ..ta vijest nije ni na jednoj od navedenih stranica, odnosno taj "interviju"Emerya ... Sam Villa je imao sastanak s pred. kluba nakon kojeg je izjavio da ne ide iz kluba sem' ako ga Valencia mora prodati(ne mora) ..zasto bas da ove godine kada smo se plasirali u LP i kada sa par pojacanja mozemo i da postignemo neki uspjeh da prodajemo svoje zvijezde
Vec dvije god. se borimo s bankrotom i cak smo se borili za opstanak u ligi i sada kad' smo dobili kredit od banke, dakle rijesili donekle probleme s novcem i kada smo se vratili medju najbolje, sada mi kao "prodajemo" svoje najbolje igrace
Kratko i jasno ne vjerujte u gluposti i ocekujte jos bar dva fina pojacanja
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Povećao Rusmir broj Valencijinih fanova na forumu za 15-20% xD.
Hvala Adi 

Dobrodosao Rusmire..ziv i zdrav bio, i dugo navijao za VCF zajedno s nama..
AMUNT VALENCIA!
Ricardo Costa novi igrac Valencije 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.