nema sta total placat za SportkluboveOtelo je napisao/la:BH Telecom nema.Znam da ima Total al oni su regionalni i prejaki su te mogu da plate hrpu para za SK.
Sport i TV
Re: Sport i TV
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ovi iz SBB-a (srpskog) monopolisti obični, jbg nije im u interesu pustiti Sport klub i konkurenciji, a BHT je to za Telemach koji je u njihovom vlasništvu, kriju se iza toga da ovi neće da plate koliko oni traže, a to su neke nerealne sume, po korisniku.Otelo je napisao/la:BH Telecom nema.Znam da ima Total al oni su regionalni i prejaki su te mogu da plate hrpu para za SK.
Samo Logosoft ima, a njima su pustili jer pokrivaju par mahala po Sarajevu i nisu im ozbiljna konkurencija
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nije ovdje iskljucivi krivac SK, ima tu dosta krivice i kod mt:s-a koji je vlasnik arena...sve se to brzo i veoma lahko moze rijesiti...najbolji primjer je nesto slicno kao sto ima Eurosport..svoj sopstveni player...tako bi po mom misljenju i SK i AS trebali nesto napraviti...i onda su na dobitku i jedni i drugi a ponajvise gledaoci...i onda recimo imas SK, skines AS player, platis i gledas ko gospodin
Otelo je napisao/la:BH Telecom nema.Znam da ima Total al oni su regionalni i prejaki su te mogu da plate hrpu para za SK.
nema na mojoj tv?
SK moze da radi sta hoce jer imaju sve.
Od EPL do Danaca. a Arena ima samo krkanske nase lige te Europu (+CL,CS te Brazilce).
Sto se drugih sportova ABA,Endesa te Grcka liga uz NCAA se ne mogu nositi sa NBA,Euroligom te Njemackom i Talijanskom ligom.
Istina je da NFL i MBA drzi Arena ali zato SK ima F1,MG,Futsal,Asobal........
Imam osjecaj da ce na narednoj dodjeli prava Arena ostati bez pola ovih stvari...
@filip nema
Od EPL do Danaca. a Arena ima samo krkanske nase lige te Europu (+CL,CS te Brazilce).
Sto se drugih sportova ABA,Endesa te Grcka liga uz NCAA se ne mogu nositi sa NBA,Euroligom te Njemackom i Talijanskom ligom.
Imam osjecaj da ce na narednoj dodjeli prava Arena ostati bez pola ovih stvari...
@filip nema
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sport Klub ima Engleze i Spance i to se najvise gleda ove druge lige su im bezveze jos kad krenu sa tenisom yebem im sve po spiskuOtelo je napisao/la:SK moze da radi sta hoce jer imaju sve.
@filip nema
sto se tice kosarke ENDESA se ne moze nositi sa Njemackom i Italijnskom
NBA bi mnogo bolje prenosila i radila ARENA SPORT nego sto to radi SK a to je govorio i Edin jer bi imali studio i prije i poslije tekme dok ovi to na SK rade amaterski a SK sve to lahko ima jer Telemach i SBB povecaju cijenu kablovske i njima to lagano kupe
Pa nisam rekao samo Endesa sa Talijanskom i Njemackom ligom nego mora i protiv NBA te Eurolige.
SK ima Spance i Engleze dok se Arena muci sa Francuzima te Zabarima.2 dana u tjednu ih izvuce LP i to je to.Vikendi pripadaju SK.
Evo ti dokaz:

Danasnji SK a evo i danasnja Arena :

Zar stvarno mislis da se Tottenham-Liverpool moze nositi sa utakmnicom Skopje-CZ ili zavrsnica Aparture sa Talijanima a da ne govorimo o NBA kojem je najveca konkurencija reprizni program
SK ima Spance i Engleze dok se Arena muci sa Francuzima te Zabarima.2 dana u tjednu ih izvuce LP i to je to.Vikendi pripadaju SK.
Evo ti dokaz:

Danasnji SK a evo i danasnja Arena :

Zar stvarno mislis da se Tottenham-Liverpool moze nositi sa utakmnicom Skopje-CZ ili zavrsnica Aparture sa Talijanima a da ne govorimo o NBA kojem je najveca konkurencija reprizni program
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
izgubit ce Talijane i Francuze, ostat ce im Balkanci samo k'o da gledamOtelo je napisao/la:SK moze da radi sta hoce jer imaju sve.
@filip nema
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Još jedna velika prednost SK-a je što najbolje utakmice najčešće stavi na SK1 ili SK2, a one slabije na 4,5,6, tako da uopće nemaš potrebe da uzimaš posebne pakete a kod Arene da bi gledao najbolje moraš više da platiš. 
kad na SK bude repriza nekog teniskog turnira za koji nikad niko nije cuo na ARENI liga prvaka
nije sve tako crno na ARENI kako vi predstavljate
ima ljudi koji prate i Italijansku ligu a donedavno je i SK tu ligu prenosio
semir01 je napisao/la:kad na SK bude repriza nekog teniskog turnira za koji nikad niko nije cuo na ARENI liga prvakanije sve tako crno na ARENI kako vi predstavljate
SK umori sa tenisom i to malo je reci stvarno vise se preseravju
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dok na SK cetvrtkom vrte Euroligu mi na Areni uzivamo uz snimke nekih utakmnica a u najboljem slucaju uz rani NFL terminsemir01 je napisao/la:kad na SK bude repriza nekog teniskog turnira za koji nikad niko nije cuo na ARENI liga prvakanije sve tako crno na ARENI kako vi predstavljate
Ooo neeee Saša će razgovarati sa Figom u Nyonu nakon žrijeba! Slijedi nam novo sramoćenje by Vugda end hiz osom ingliš!

syeba Adis furku sa ovim prevodjenjem pola stvari koje je Sasa rekao nisam cuoAlucard je napisao/la:Ooo neeee Saša će razgovarati sa Figom u Nyonu nakon žrijeba! Slijedi nam novo sramoćenje by Vugda end hiz osom ingliš!![]()
![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja ba, to on malo da svog kolegu spasi da ljudi ne mogu dobro čuti kako se ovaj provaljuje.miki_92 je napisao/la:syeba Adis furku sa ovim prevodjenjem pola stvari koje je Sasa rekao nisam cuoAlucard je napisao/la:Ooo neeee Saša će razgovarati sa Figom u Nyonu nakon žrijeba! Slijedi nam novo sramoćenje by Vugda end hiz osom ingliš!![]()
![]()
Jadan onaj na kraju iz Barce, Vugda mu ko iz vedra neba "Džeko" kad čovjek ostao ono WTF? Nije čovjeku jasno šta ovaj hoće da kaže!
Adis prevodio šta kaže Vugda pa onda šta kaže Figo 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
http://www.istinito.com/index.php/bih/d ... kluba.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Možda sad i mi koji nemamo total tv ili telemach dobijemo priliku za gledanje yebenog sportkluba i onoga što nudi.
Možda sad i mi koji nemamo total tv ili telemach dobijemo priliku za gledanje yebenog sportkluba i onoga što nudi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Evo prilike da nas HS obraduje sa SK u novoj 2014. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- legenda reala
- Kontakt:
Još kad bi se kod nas poštovale presude
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.