FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
POLUVRIJEME: SARAJEVO - DRINA 0:0
ukratko:
15. min. Džakmić imao sjajnu priliku za domaće, ali mreža Zvorničana se nije zatresla; 21. min. Avdić pokušao glavom nakon kornera, ali Maksimović brani; 25. min. Zbog povrede iz igre izašao kapiten Drine Ristić, zamjenio ga je Boban Đerić; 40. min. Drina iz kontre opasno zaprijetila. Dželmić centrirao, a Papović sa nekoliko metara šutira pored gola.
ukratko:
15. min. Džakmić imao sjajnu priliku za domaće, ali mreža Zvorničana se nije zatresla; 21. min. Avdić pokušao glavom nakon kornera, ali Maksimović brani; 25. min. Zbog povrede iz igre izašao kapiten Drine Ristić, zamjenio ga je Boban Đerić; 40. min. Drina iz kontre opasno zaprijetila. Dželmić centrirao, a Papović sa nekoliko metara šutira pored gola.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Jbg, ne može se na Koševu ne primiti gol u nadoknadi. Tako je suđeno.
Iako sam prognozirao hladnu pobjedu Drine, čestitam na bodu. 
Steta, bili ste blizu 
Šteta ali i ovaj bod nam je veći od SarajevaBegAx je napisao/la:Steta, bili ste blizu
E koji smo mi bolidi, pa zar 20 sekundi ne mogu izdržati jbt., al nema veze i bod je dovoljan. Uzeli smo bod ekipi Sarajeva bez 4 najbolja igrača Drine, Karvalja, Ninića, Ristića i Sredojevića, možda je veća sramota, a jeste sigurno, to što se Sarajevo toliko mučili protiv jedne Drine. Gdje li je sad onaj "FCS-FCS" što je prognozirao tri komada i to onako 'ladno?
Da znaš i ja ga čekam. Svašta on juče napriča e sad da ga vidimo. Šteta sa tri boda bi smo čak imali šansu da pobijegnemo sa zadnjeg mjesta. Ali i ovako nam raspored ide na ruku.B o X je napisao/la:E koji smo mi bolidi, pa zar 20 sekundi ne mogu izdržati jbt., al nema veze i bod je dovoljan. Uzeli smo bod ekipi Sarajeva bez 4 najbolja igrača Drine, Karvalja, Ninića, Ristića i Sredojevića, možda je veća sramota, a jeste sigurno, to što se Sarajevo toliko mučili protiv jedne Drine. Gdje li je sad onaj "FCS-FCS" što je prognozirao tri komada i to onako 'ladno?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Svaka vam cast mozda ste i zasluzili pobjedu nama je svejedno ili bod ili nijedan se racuna kao poraz
zdravo mali mangupi
jestel hepi...da niste glupi ko noc mogli ste do 3 bobe...
smjesi vam se dobro proljece pa mozda i kup uefa..zamisli igrate predkolo nekog kupa u europi (naravno u BL) citav vas zvornik stao na stadion...naravno ako prije toga ne ispadnete !!!!
smjesi vam se dobro proljece pa mozda i kup uefa..zamisli igrate predkolo nekog kupa u europi (naravno u BL) citav vas zvornik stao na stadion...naravno ako prije toga ne ispadnete !!!!
haha izgleda da umjesto onih silnih hrenovki ipak vi trebate ove naše pure, vidiš kako pura zna biti dobraFCS-FCS je napisao/la:zdravo mali mangupi
vi ste beton..armirani
evo bas sad narucujem puru da i mi budemo beton
koga bi volili izvuci u predkolu kupa uefa (ipak vam je previse za pocetak LC) ???
koga bi volili izvuci u predkolu kupa uefa (ipak vam je previse za pocetak LC) ???
ako znate kojeg vaseg igraca (licno naravno) pitajte ga sta je igrao na ovu tekmu...ako je posten reci ce vam X..kv 5.0
pa jel vi jos zivite u ZABLUDI da ste giganti i da mozete dobiti FCS na kosevu...dream on !!
pa jel vi jos zivite u ZABLUDI da ste giganti i da mozete dobiti FCS na kosevu...dream on !!
Na niske ste grane spali ako prodajete utakmice DriniFCS-FCS je napisao/la:ako znate kojeg vaseg igraca (licno naravno) pitajte ga sta je igrao na ovu tekmu...ako je posten reci ce vam X..kv 5.0
FCS-FCS je napisao/la:vi ste beton..armirani
budite šta hoćete, pričajte šta hoćete al ste stvarno smotani, bez naša četri najbolja igrača vi se tako jadno mučite da je za nepovjerovati, pusti ti kladionice, nemoj tražiti izgovor, trese vas kriza i to je bila vaša mana u ovom meču, sretno u nastavku...FCS-FCS je napisao/la:ako znate kojeg vaseg igraca (licno naravno) pitajte ga sta je igrao na ovu tekmu...ako je posten reci ce vam X..kv 5.0
kakav izgovorB o X je napisao/la:FCS-FCS je napisao/la:vi ste beton..armirani
koga bi volili izvuci u predkolu kupa uefa (ipak vam je previse za pocetak LC) ???budite šta hoćete, pričajte šta hoćete al ste stvarno smotani, bez naša četri najbolja igrača vi se tako jadno mučite da je za nepovjerovati, pusti ti kladionice, nemoj tražiti izgovor, trese vas kriza i to je bila vaša mana u ovom meču, sretno u nastavku...FCS-FCS je napisao/la:ako znate kojeg vaseg igraca (licno naravno) pitajte ga sta je igrao na ovu tekmu...ako je posten reci ce vam X..kv 5.0
pa jel potrbno traziti izgovor a dan prije igraci pricaju da nemaju za za kifle
svakom je jasno sta je ovaj X znacio..samo ti tvrdis da ste iskoristili nasu krizu !!!
izmišljaj ti sad koliko hoćeš i šta hoćeš a mi idemo na trg ispred robne kuće da dočekamo naše vukove i da im damo podršku za dalje...FCS-FCS je napisao/la:kakav izgovorB o X je napisao/la:FCS-FCS je napisao/la:vi ste beton..armirani
koga bi volili izvuci u predkolu kupa uefa (ipak vam je previse za pocetak LC) ???budite šta hoćete, pričajte šta hoćete al ste stvarno smotani, bez naša četri najbolja igrača vi se tako jadno mučite da je za nepovjerovati, pusti ti kladionice, nemoj tražiti izgovor, trese vas kriza i to je bila vaša mana u ovom meču, sretno u nastavku...FCS-FCS je napisao/la:ako znate kojeg vaseg igraca (licno naravno) pitajte ga sta je igrao na ovu tekmu...ako je posten reci ce vam X..kv 5.0
pa jel potrbno traziti izgovor a dan prije igraci pricaju da nemaju za za kifle
svakom je jasno sta je ovaj X znacio..samo ti tvrdis da ste iskoristili nasu krizu !!!
Niko u Zvorniku ne misli da je Drina gigant niti je to ovde rekao. Ali postoji još jedna druga za tebe bolna istina: U ovom momentu to nije ni FK Sarajevo.FCS-FCS je napisao/la:ako znate kojeg vaseg igraca (licno naravno) pitajte ga sta je igrao na ovu tekmu...ako je posten reci ce vam X..kv 5.0
haj ti polako i drekni par puta SAMPIONI u pon. vam je neradni dan
A gigant je gigant u krizi ili bez nje..za tvoju info kad je derbi na KOSEVU inkasira se cistih para 60 -70 milja KM sto u svakom slucaju predstavlja pola vaseg god budjeta.
A Boze moj u citavoj federaciji i rs se krade pa i u nasem gigantu !!!
A gigant je gigant u krizi ili bez nje..za tvoju info kad je derbi na KOSEVU inkasira se cistih para 60 -70 milja KM sto u svakom slucaju predstavlja pola vaseg god budjeta.
Tebi je kanda namjera da poniziš fk Drina. Ne nismo šampioni,ima još mnogo toga što se treba ispravljati,i ulaganja od infrastrukture do igrača ali mi smo mali klub iz malog grada i ovo je sad za sad dovoljno.FCS-FCS je napisao/la:haj ti polako i drekni par puta SAMPIONI u pon. vam je neradni dan
Nadam se da se necete ljutiti ovo sto cu napisati,ali gore od ekipe Drine na Kosevo nije dosla!
Cestitamo na bodu mada su vam nudili tri (3) ,ali vi jednostavno niste imali kvalitete da date gol za pobjedu mada nam je poraz trebao ko hljeb! 
Tjah nama je i bod ko kuća. Činjenica je da nama fale kvalitetni napadači i siguran sam da će na tome poraditi na polusezoni. Da imamo dva dobra napadača imali bi sigurno 7-8 bodova više. Ali šta je tu je. Hvala na čestitkama i želim da se riješite bagre i vratite Sarajevo na staze uspijeha. Ne dajte da vas ugase.ekii je napisao/la:Nadam se da se necete ljutiti ovo sto cu napisati,ali gore od ekipe Drine na Kosevo nije dosla!Cestitamo na bodu mada su vam nudili tri (3) ,ali vi jednostavno niste imali kvalitete da date gol za pobjedu mada nam je poraz trebao ko hljeb!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.